2020 Şubat Anneleri

maşallah Ece hanıma
balık olursa benden tüyolar alırsın artık
şaka bir yana sapasağlam gelsinler de isterlerse yeni bir burç çıkmış sanırım yılan burcu o olsunlar hiç önemli değil

ayy çok güzeller sağlıkla kullanın dağıtın inşallah bende makrome anahtarlık siparişi verdim ne kadara yaptırdınız siz?
kapı süsümüzde makrome olcak inşallah

ayy çok güzeller sağlıkla kullanın dağıtın inşallah bende makrome anahtarlık siparişi verdim ne kadara yaptırdınız siz?
kapı süsümüzde makrome olcak inşallah
Sağol cnm amin . Boncuklu olduğu için 5 tlye yaptırdım cnm

Ay kiyamam yaa gonder bari yarin canim ya icinde kalmasin kizin nasil heyecanlidir o simdi
daha iyi görünüyor şu an ama bakalım inşallah çok kötü olmazsa göndericem tabii, yarına iyi olurum inşallah diye diye dolanıyo evde kıyamam olmazsa bende onla gider bir kaç saat durur alır gelirim. böyle günlerde çok heyecanlı ve hevesli oluyorlar ya bütün çocuklar yerim onları

Kızlar hediyelikler ziyarete gelenler için mi? ben hiç öyle şeyler yaptırmadım ya. ziyarete gelen bana hediye getirsin ben niye veriyorum

çikolata lokum vs ikram ederim. benim hastanede zaten çok ziyaretçim olmaz. artık annemin evindeki mevlidde hediyelik yaptırırım kısmetse.

henüz kapı süsü bile almadım. ismi belli değil ama isimsiz bir şey de alabilirim. hastane odası süslemesi yapmayacağım zaten. nedense böyle şeylere hiç hevesim yok. normalde de her zaman sadelikten hoşlanırım ama bu sefer içimden de gelmiyor, tek düşüncem sağlıkla doğurmak bi sıkıntı olmadan kucağıma alsam da süs püs hiç gözümde yok

Al benden de o kadar bende hastane susu vs yapmayacagim zaten burada kimsem yok bi gelirse esimin teyzesi, yengeleri, kuzenleri falan gelir ama onlarida istemiyorum hastaneye mumkunse eve ciktiktan sonra gelsinler. Cikolatasini ve hediyeligini de dogumdan sonra siparis verecegim annem buradayken mevludunu okuyacak o zaman dagitacagim onlari da

Ben de öyle düşünüyorum. Kendim bişeyler yapıp hediye etmeyi isterdim,mesela el örgüsü kız bebekler yapıp dağıtmayı düşünmüştüm ama yapacak azim ve vakit bulamadım :)
Başka şekilde de anlamsız geliyo.
Evlendiğimizde de bağışta bulunmuştuk yine bişey dağıtmamıştık. Kim napsın ki adımızın yazdığı amaçsız küçük eşyaları?
En güzel hediye lokumdur lokum :)

Al benden de o kadar hiç hevesli değilim böyle şeylere ben.ilkinde de yapmadım bunda da yapmayacağım mevlüt te de gelenler getirsin hediye mediye

Bende hiç hazırlık yapmadım, hediye yapmayı istemiyorum ama kayınvalidem istedi onun gönlü olsun diye 10 tane falan yaptırırım belki, bir kutu çikolata aldık mı tamamdır

Bir zahmet hastaneye gelip yemek içmek düşünmesinler dedim, bir çikolata yeterli, hiç masa falan hazırlanmasını istemiyorum

Ben vajinamda ciddi bi baskı hissediyorum kızlar, ayaktayken ve otururken bi fark yok baya baya bebek çıkıyo gibi sanki, korkmalı mıyım korkuyorum da aslında napmalıyım bekliyim di mi biraz

Ben vajinamda ciddi bi baskı hissediyorum kızlar, ayaktayken ve otururken bi fark yok baya baya bebek çıkıyo gibi sanki, korkmalı mıyım korkuyorum da aslında napmalıyım bekliyim di mi biraz
Bebek de hareketli gitsem mi acaba hastaneye ya boşa mı evham yapıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…