maşallah Ece hanımakizlar doktordan ciktik ,44 cm 1900 kg olmus , yuzunu gozunu biraz gosterdi ablasinin aynisi resmen19 subatta dogursam olurmu balik burcu olsun istemiyorum dedim, muhtemelen 24_25 subat civari olur dogum ,sansin yok dedi,
ama direncten dolayi kilo alimi durursa ozaman soyledigin tarihleri konusuruz dedi,neyse artik gelisimini iyice tamamlasinda doktor ne diyosa onu yapicaz
kadin dogumcum verdi canim bugun gittimtamam canim cok saol sana kadin dogumcumu verdi kbb mi
Cok guzel olmus canim gule.gule kullanin bende artik isim konusunda netlestirdik siparisni verecegim şükür
aynen oyle kuzummaşallah Ece hanıma
balık olursa benden tüyolar alırsın artık
şaka bir yana sapasağlam gelsinler de isterlerse yeni bir burç çıkmış sanırım yılan burcu o olsunlar hiç önemli değil
ayy çok güzeller sağlıkla kullanın dağıtın inşallah bende makrome anahtarlık siparişi verdim ne kadara yaptırdınız siz?Kızlar bebişin kapı süsü hediyelikleri geldi çok şükür Çoğu şeyimizi yetiştirdil bir çikolatamız kaldı onuda bu hafta içi sipariş vermeyi düşğnüyorum kutularını çok önceden almıştım zaten.
pek mümkün değil artık eşimin işi burda canım :)Aa kötü olmuş olsun canım belki dönüş yaparsınız yine
Sağol cnm amin . Boncuklu olduğu için 5 tlye yaptırdım cnmayy çok güzeller sağlıkla kullanın dağıtın inşallah bende makrome anahtarlık siparişi verdim ne kadara yaptırdınız siz?
kapı süsümüzde makrome olcak inşallah
daha iyi görünüyor şu an ama bakalım inşallah çok kötü olmazsa göndericem tabii, yarına iyi olurum inşallah diye diye dolanıyo evde kıyamamAy kiyamam yaa gonder bari yarin canim ya icinde kalmasin kizin nasil heyecanlidir o simdi
olsun bi kere oluyo sonuçta :)Sağol cnm amin . Boncuklu olduğu için 5 tlye yaptırdım cnm
Tamam canim bende yarin kbb ye gidecegim gercekden cok kotu haldeyim yoruldum 1 haftadir hastalikla ugrasmaktankadin dogumcum verdi canim bugun gittim
Al benden de o kadarKızlar hediyelikler ziyarete gelenler için mi? ben hiç öyle şeyler yaptırmadım ya. ziyarete gelen bana hediye getirsin ben niye veriyorum
çikolata lokum vs ikram ederim. benim hastanede zaten çok ziyaretçim olmaz. artık annemin evindeki mevlidde hediyelik yaptırırım kısmetse.
henüz kapı süsü bile almadım. ismi belli değil ama isimsiz bir şey de alabilirim. hastane odası süslemesi yapmayacağım zaten. nedense böyle şeylere hiç hevesim yok. normalde de her zaman sadelikten hoşlanırım ama bu sefer içimden de gelmiyor, tek düşüncem sağlıkla doğurmakbi sıkıntı olmadan kucağıma alsam da süs püs hiç gözümde yok
Bende bursalıyımsen bursalimisin ? birkere geldim bursaya cok sevdim cok begendim
Ben de öyle düşünüyorum. Kendim bişeyler yapıp hediye etmeyi isterdim,mesela el örgüsü kız bebekler yapıp dağıtmayı düşünmüştüm ama yapacak azim ve vakit bulamadım :)Kızlar hediyelikler ziyarete gelenler için mi? ben hiç öyle şeyler yaptırmadım ya. ziyarete gelen bana hediye getirsin ben niye veriyorum
çikolata lokum vs ikram ederim. benim hastanede zaten çok ziyaretçim olmaz. artık annemin evindeki mevlidde hediyelik yaptırırım kısmetse.
henüz kapı süsü bile almadım. ismi belli değil ama isimsiz bir şey de alabilirim. hastane odası süslemesi yapmayacağım zaten. nedense böyle şeylere hiç hevesim yok. normalde de her zaman sadelikten hoşlanırım ama bu sefer içimden de gelmiyor, tek düşüncem sağlıkla doğurmakbi sıkıntı olmadan kucağıma alsam da süs püs hiç gözümde yok
Al benden de o kadar hiç hevesli değilim böyle şeylere ben.ilkinde de yapmadım bunda da yapmayacağımKızlar hediyelikler ziyarete gelenler için mi? ben hiç öyle şeyler yaptırmadım ya. ziyarete gelen bana hediye getirsin ben niye veriyorum
Valla cnm sen normal doğuramazsan bu kadar yürüyüşle kimse doguramazKizlar yuruyuse ciktim hava cok soguktu sonra bir spor salonu var kendimi orada buldum spor salonuna yazildim
Bebek de hareketli gitsem mi acaba hastaneye ya boşa mı evham yapıyorum acabaBen vajinamda ciddi bi baskı hissediyorum kızlar, ayaktayken ve otururken bi fark yok baya baya bebek çıkıyo gibi sanki, korkmalı mıyım korkuyorum da aslında napmalıyım bekliyim di mi biraz
Valla cnm sen normal doğuramazsan bu kadar yürüyüşle kimse doguramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?