canım yani bu konuda pek yardımcı olamam ben sanırım çünkü yılbaşında dışarda olmayı sevmem ben pek. alkol de alsak evde oluruz biz genelde her yılbaşında.
eşim enstürman da çalıyor, hazır canlı müziğimiz var :) bazen sevdiğimiz arkadaşlarımızla bazen ailecek evde güzel vakit geçiriyoruz öyle. dışarda tanımadığımız insanlar, gereksiz gürültü vs tarzım değil zaten pek. o yüzden biz bu yıl da evdeyiz.
ama senin içinden çıkmak geliyorsa çık. seneye neredeyse bir yaşında olacaklar belli olmaz annene bırakır çıkarsın neden çıkamayasın.
Hiç valla ya neyse sağ Salim almış kucağına büyütsünTekmeleri tekmeleridemi hissetmemiş bende bi şok
Evet canım Bursalıyım ya bende seviyorum şehrimizisen bursalimisin ? birkere geldim bursaya cok sevdim cok begendim
Bebeği bırakıp çıkabilirsin seneye de aileyle evde çok güzel olur şahsi fikrimKizlar bana fikir verin yarin yilbasi izmirdeyiz. Esimle oyle disari cikar dolaniriz dedik cunku o namaz kiliyor alkol hic almiyor bende hamilelikten alkol almiyorum hic boyle hersey dahil otele gidip kisi basi 400-500 vermenin anlami yoktu insanlar o paralari alkole veriyor aslinda. Kayinvalidem de bizi evlerine davet etmis benim ailem biz eltimin ailesi eltimler falan hep beraber onlarda oturalim yilbasi kutlayalim 5 aile diye. Ama ben seneye bebekten cikmam heralde disari bebisi brakip seneye evde oluruz diye bu yolnasi disari cikalim istiyorum. Hava da biraz soguk ama alkolsuz ne yapabiliriz ki disarda
çok mantıklı ya bende öyle yapayım büyük boy alayımdaBen kilitli poşete koyucam canım
bende evlendim bursaya gelin gittim 2 sene oturduk çok seviyodum hiç taşınma planımız yoktu ama şu an ankaradayız nasip işte bende çok özlüyorum bursayı eşimin ailesi orda hep arkadaşlarım komşularım çoktuuu ah ahhEvet canım Bursalıyım ya bende seviyorum şehrimiziHer zaman bekleriz güzeldir Bursa
Benimki de beklicek gibi durmuyo hiç çok çok hareketli zaten doğunca da öttürücek bizi belli şimdidenValla banada hala oyle geliyo40i beklemez sanmiyorum
aynen oyle canim evde kalinca sikiliyor cocuklar alisti hergun orda aktiflerkızımda hiç aklıma gelmedi ya. ama bu sefer bende ufak bi hediye istiyorum. çok seviyorum doktorumu. belki çiçek çikolata yolların klasik olarak.
eğer bizim memleketten hediyelik organik çay ya da bal getirtebilirsem dayıma söyleyip belki öyle bişey de olabilir ☺
ah bir içse. çok yemek seçiyor
bende çok severim ya Can ismini çok güzel gerçekten Can işte daha ötesi var mı
benim gıcık kocam bakalım ne beğenecek.
gönderme gerekirse cuma da gönderme iyice toparlasın.
olmadı öyle yapıcam canım servisle gideriz biraz durur ben alır getiririm geri. içinde kalmasın.
Canan_Ela canim ya bu pastilin adi ne bende alayim bogazlarm oksurmekten aciyor artik
Bi de dördüncü çocuğuymuş nasıl anlamamış aklım almıyorHiç valla ya neyse sağ Salim almış kucağına büyütsün
Ayy insaAllan dogunca tam tersi olurlarBenimki de beklicek gibi durmuyo hiç çok çok hareketli zaten doğunca da öttürücek bizi belli şimdiden
Aa kötü olmuş olsun canım belki dönüş yaparsınız yinebende evlendim bursaya gelin gittim 2 sene oturduk çok seviyodum hiç taşınma planımız yoktu ama şu an ankaradayız nasip işte bende çok özlüyorum bursayı eşimin ailesi orda hep arkadaşlarım komşularım çoktuuu ah ahh
tamam canim cok saol sana kadin dogumcumu verdi kbb mibu canim , sen yinede doktoruna sorda ic ne olur ne olmaz, gunde max 3 tane ic dedi , birde prospan oksuruk surubu verdi
Cok guzel olmus canim gule.gule kullanin bende artik isim konusunda netlestirdik siparisni verecegim şükürKızlar bebişin kapı süsü hediyelikleri geldi çok şükür Çoğu şeyimizi yetiştirdil bir çikolatamız kaldı onuda bu hafta içi sipariş vermeyi düşğnüyorum kutularını çok önceden almıştım zaten.
Vallahi ya gidip bulayım kadını anlından öpücem abla dicem hiçmi ağrın olmadı adet zaten olmuyorsun nasıl anlamadınBi de dördüncü çocuğuymuş nasıl anlamamış aklım almıyor
Cok beğendim.Kızlar bebişin kapı süsü hediyelikleri geldi çok şükür Çoğu şeyimizi yetiştirdil bir çikolatamız kaldı onuda bu hafta içi sipariş vermeyi düşğnüyorum kutularını çok önceden almıştım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?