2020 Şubat Anneleri

Anahtarlıklardan 20 tane magnetlerden 25 adet yaptırdım cnm sadece çok yakınlara vermek için aşırı gelen giden olmaz zaten

Pilates topuyla yapılan şeyler vardı bebek kanala girsin vs diye bende 37 haftada onlara başlıycam inşallah tereyağından kıl çeker gibi kolayca doğururuz hepimiz
İnsaAllah yaa. Ben hamile platesine gidecektim hoca bana gec kalmissin cok 4. Ayinda baslaman gerekiyodu dedi ve 8 seansina 800 tl dedi dogum ustu oldu o zaman dedim bende

Valla yaa ne kadar pahalı
Evde kendimiz top üstünde debelenicez artık
Oyle valla dunyanin duzeni bu sekilde maalesef ki. Gelin basi,damat trasi,hamile diyince insanlar abaniyolar fiyata Esime dedim o zaman dogumdan sonra giderim bende normal platese kilo vermede ve forma girmeme yardimci olur zaten evimizin altinda spor salonu var esimde oraya gidiyo sahibi arkadasi dogumdan sonra yapacagiz artik bir seyler

Benim hastanede ters tarafta hastaneye pek birilerinin geleceğini düşünmüyorum eşimin işyeri yakın ordan felan gelenler olabilir. Ben asıl eve gelen misafirlerimize vermek için yaptırdım. Bebeğimin mutluluğunu paylaşmak için.Daha öncede söylemiştim şu sıralar aslında sıkışığız ama geçici bir durum olduğu için sonradan üzülmemek için azarda olsa yaptırdım kapı süsünü zaten 65 e yaptırdım magnetlerde tanesi 2.75 tlye yaptırdım. En pahalı olan anahtarlıklardı onlarında nazar boncuklu olmaları hoşuma gitti. Anahtarlıklar zaten isimsiz etikette isim yazıyor. Magnetlerde de isteyen yuvarlak kısmı kesip dua yazan kısmı buzdolabına yapıştırabilir ben yakınlarımızın magnetlerini hep saklıyorum dolabımda. Kimsenin atmadım.

Bugün ben de doktora gittim. Kızım 2066 gr 42 cm olmuş bugün 32+0 oldum ve çalışamaz raporu mu aldım. Her şey iyi ama karın çevresi 10 gün önde şekerden dolayı. Doktor dikkat et şeker en az açılman kadar önemli dedi. Insülin kullanıyorum diyet yapıyorum ama hala şeker yüksek resmen açım dedim. Suyu iyiymiş. Gerçekten bu şeker için ne yapacağım bilmiyorum

Bende biran önce doğurup spora başlanak istiyorum inşallah bebeler müsaade eder spor yapmamıza uslu durup
Seninle instgrmda ekleşmişmiydik

İnsüline yeni geçtiniz dimi umarım o çözüm olucaktır

İnşallah allhın izniyle girer düzene şu şeker işi ya ama bazen şeker olmasa bile bebişler önde olabiliyor belki şekerin dengelenmiştir ölçüyomusun kaç çıkıyor bu aralar

Bende biran önce doğurup spora başlanak istiyorum inşallah bebeler müsaade eder spor yapmamıza uslu durup
Seninle instgrmda ekleşmişmiydik
Yok canim sosyal medya kullanmiyorum ben esim p.tesi izinli, sali gec girisli, persembe erken cikisli her gun full calismadigi icin bebisimiz uslu olursa o evdeyken 1-2 saatligine evden kacabilirim diye dusunuyorum

Yok canim sosyal medya kullanmiyorum ben esim p.tesi izinli, sali gec girisli, persembe erken cikisli her gun full calismadigi icin bebisimiz uslu olursa o evdeyken 1-2 saatligine evden kacabilirim diye dusunuyorum
Cünkü hatırlayamadımda diğer arkadaslar ekli yine biliyorum kimin kim oldugunu dedm sende eklisinde kaynadınmı arada
İnşallah normal doğum yaparsak spora çabuk başlarızz

Aşağıya doğru baskı hisseden arkadaşlar kalça bel kısmına yastık koyabilirler. Ebe söylemişti bu şekilde bebek yukarı doğru kayıyor baskı azalıyor dedi.
Sırtüstü yatıp belinizin altına koyucaz yastığı di mi, bu şekilde bebek damarlara baskı yapıyo mudur acaba

gurbette olunca hastaneye gelenimiz bile olmuyo baksana
bence de hastaneye kimse gelmesin zaten. çok yakınım dışına hastanede ziyaret etmem ben. annenin en özel anları, bebek daha savunmasız, emzirme, gaz çıkarma vs. hastanede ziyaret etmemeyi düşünmek bir inceliktir bana göre.

el emeği ürünler güzel fikir ama dediğin gibi zor işler :)
ben değer verdiğim insanların hatıralarını saklarım ama yani gerçekten çok da sıradan birinin magnetini dolaba koymuyorum, insanlar da genelde öyle yapıyor :) yine de mevlid okutursam ufak bir hatıralık yaptırırım.

Al benden de o kadar hiç hevesli değilim böyle şeylere ben.ilkinde de yapmadım bunda da yapmayacağım mevlüt te de gelenler getirsin hediye mediye
ilkinde abartmadan yapmıştım bir şeyler ama bunda aklım hep sağlığında, hiç düşünemiyorum hevesim de yok

aa balonun gece patladığını düşünemiyorum şu an

senin oğlun büyüktü bizimkilerden bi de ona rağmen kıskandı he yandık biz desene

canım yadırgamadım yanlış anlama yaptır tabii, insan hevesi varsa yapmalı zaten imkan dahilinde
ben nişanımda da düğünümde de her özel günümde aynıydım, sadeliği severim çok süs püs hediyelik eşya vs hoşlanmam. o yüzden kendi fikrimi söyledim

İnsüline yeni geçtiniz dimi umarım o çözüm olucaktır

1 hafta oldu ama fark yok gibi

İnşallah allhın izniyle girer düzene şu şeker işi ya ama bazen şeker olmasa bile bebişler önde olabiliyor belki şekerin dengelenmiştir ölçüyomusun kaç çıkıyor bu aralar

180-190 civarı çıkıyor ne yemem lazım bilmiyorum doymadan kalkıyorum açlık bile 110 altına inmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…