2020 Şubat Anneleri

Acı ve kaşıntı bebeği strese sokan şeyler. Kullanman kullanmamandan daha sakıncalı olsaydı doktor krem vermek yerine dayanmak zorundasın derdi emin ol.

Kortizon ilk 3 ayda, çok yüksek dozda ve tablet şeklinde mesela romatizma için direkt olarak alınmadığı sürece bebeğe zarar vermez. Kremler çok düşük doz kortizon içerir. Tamamı da cilt tarafından emilip plasentaya geçmez zaten. Ben de 1 ay kadar el ve ayaklarımda kullandım kolestaz kaşıntısından dolayı. Doktorum da ısrarla kortizonlu krem efsanelerine inanmamamı, bebeğe zararının olmadığını söylemişti kremi yazarken.

Hem kortizona gelene kadar çamaşır, bulaşık deterjanları, hergün kullandığımız sıvı sabunlar, güneş kremleri, nemlendiriciler, diş macunu, şampuan ve duş jellerinin içeriği daha tehlikeli. Doktoruna güven ve gereksiz yere acı çekme bacım.

Bi de eczacı arkadaşına sor bakalım bebeklerin ciğerlerini geliştirmek için yapılan iğneler ne içeriyormuş?

Canimm solunumu iyiye gidiyosa kilosu icin uzulme zaten bebekler dogum kilolarinin yuzde 10 unu kaybediyolar odemden dolayi sutunde gelmeye baslamis sifa olur kuzuna biran once kilo alir toparlanir merak etme annesi

Öncelikle gözünüz aydın canım sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğiniziİnşallah ikiniz de çok iyi olucaksınız bebeğin de toparlanıp kollarına gelicek dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun cnm

Cnm crp kaç çıkmıştı en son ? Bnmde rahatszlığmdn ötürü hep yksek gözm korktu ameliyttn skntı çkaracağını dşnmemiştm. Ama illa ki dzelicektr zamanla inşallah değer düşer kndne çok iyi bak cnm

Ne kadar güçlü bir annesin ve bebeğin de en az senin kadar güçlü inşallah ikinizde en kısa zamanda şifa bulup evinize gidersiniz.

Günaydınn anneler ve kuzuları
Bugünse rüyamda kızımı gördüm çok güzel bi bebekti anlatamam gözleri koyu maviydi ama öyle garip ti ki doğum yaptığımı hatırlamıyorum ve bebeğe bakmayınunutuyoyorum ne altına bakıyorum ne emziriyorum ama sesi çıkmıyo ağlamıyoduda bi şok halindeydim ben ne zaman doğum yaptım diye doktor geliyodu eve ona soruyodum bana anlatın diye kesik attınızmı benim hiç ağrım yok dikişim varmı diye oda atmadım çok rahat tı falan diyo kızıma bakamıyodum unutmuşum resmen odada hayrolsun inşallah
2020 huzur sağlık mutluluk getirsin ve bebeklerimizi sağlıkla bize kavuştursun inşallah

Hayra gelsin canım ama tamamen stres kaynaklı bir rüya bu

Cnm seninle yaslar baslangic kilolari ve tahmini dogum cok yakin. Nasil gidiyor ne durumdasin
Evet Herşey çok yakın , İsimler bile :)) Benim bu sıralar biraz zorlu geçiyor canım ya. Her hafta kontrole çağırıyor doktorum. Suyu azalmış bebeğin. Günde 1 bardak havuç suyu içiyorum bol su tüketmeye çalışıyorum. Br de boyu önde gidiyor ama kilosu geride gidiyormuş. En son muayenemde doktor ebeye yönlendirdi. Alttan muayene etti ebe. Bebek baskı yapıyor dediler ve bol istirahat et dediler. Bir de progestan filan verdi doktorum.Cumartesi yine kontrolüm var bakalımbir değişiklik olacakmı. Senin nasıl gidiyor ? İyidir inşallah. Rabbim hepimizin meleklerini korusun.

Benim normal canim en son iki hafta once gittigimde hersey normaldi cok sukur. Haftaya pazartesi randevum. Bu ara bebek biraz az hareket ediyor nedenini anlamadim ama kotuye yormuyorummm. Normaldir heralde donem donem. 2-3 gundur gunde 5-6 kere en fazla hissediyorum . 31+3 oldum sanirim bugun ya da 4. Kendimi dinc hissediyorum ama sadece sutyenin o tel kisimlari cok acitiyor gogus altimi sutyensiz geziyorum onun disinda iyiyim arada ozel bolge kemik agrim disinda. Bebislerin hareketleri nasil azaliyor mu bu haftalar falan? 69 ile basladim kg olarak 79-80 cikiyorum gunune gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…