Götünü mü yesin? Ay beni bi gülme aldıKızlar size bişey daha sorucam benim kayınvalidem argo kelimeler sçfelan çok kullanır alışkanlık biraz sokak ağzı var bizim tarafta öyle şeyler yoktur. Art niyetli değil ama hiç hoşlanmıyorum. Hafta içi yanımda kalıyor yardımcı olmak için Bugün kapı süsünü gördü şerefsiz diye sevgi gösteriyor babannesi götünü yesin diyor nasıl uyarabilirim. Çocuğumun böyle kelimeler duyup öğrenmesini istemiyorum.
Cok sinir bozucu hic hoslanmam bu tarz konusan insanlardanKızlar size bişey daha sorucam benim kayınvalidem argo kelimeler sçfelan çok kullanır alışkanlık biraz sokak ağzı var bizim tarafta öyle şeyler yoktur. Art niyetli değil ama hiç hoşlanmıyorum. Hafta içi yanımda kalıyor yardımcı olmak için Bugün kapı süsünü gördü şerefsiz diye sevgi gösteriyor babannesi götünü yesin diyor nasıl uyarabilirim. Çocuğumun böyle kelimeler duyup öğrenmesini istemiyorum.
Sirke de iyi gelir diye duymuştum ama denemedim. Gerçi kükürtlü sabunu da denemedim benim cildim çok kurudur sivilce çıkmaz. Sürekli kuruluktan döküntüler hatta yaralar olur.
Kükürtlü sabun eşimde çok işe yarıyo, sirkeyi de başkalarından duymuştum.
Kızlar size bişey daha sorucam benim kayınvalidem argo kelimeler sçfelan çok kullanır alışkanlık biraz sokak ağzı var bizim tarafta öyle şeyler yoktur. Art niyetli değil ama hiç hoşlanmıyorum. Hafta içi yanımda kalıyor yardımcı olmak için Bugün kapı süsünü gördü şerefsiz diye sevgi gösteriyor babannesi götünü yesin diyor nasıl uyarabilirim. Çocuğumun böyle kelimeler duyup öğrenmesini istemiyorum.
Götünü mü yesin? Ay beni bi gülme aldı
Alışkanlıksa zor vazgeçer.
Bence alışsan iyi olur,senin bebenin ilk kelimesi döt bile olabilir
Benim ananemin ağzı çok bozuktur hepimizi öyle sevdi,kuşu bile öyle severdi. Kuş dediğin sultan papağan. Hayvan durup durup bezevengg derdi
bence ne dersen de değişmez belki 2 gün susar ama 3.gün dayanamaz can çıkar huy çıkmaz demişlerKızlar size bişey daha sorucam benim kayınvalidem argo kelimeler sçfelan çok kullanır alışkanlık biraz sokak ağzı var bizim tarafta öyle şeyler yoktur. Art niyetli değil ama hiç hoşlanmıyorum. Hafta içi yanımda kalıyor yardımcı olmak için Bugün kapı süsünü gördü şerefsiz diye sevgi gösteriyor babannesi götünü yesin diyor nasıl uyarabilirim. Çocuğumun böyle kelimeler duyup öğrenmesini istemiyorum.
Rica ederim.denicem canım sağolasın
ay kızlar şu iki mesaja bittim
Aşağıya doğru baskı hisseden arkadaşlar kalça bel kısmına yastık koyabilirler. Ebe söylemişti bu şekilde bebek yukarı doğru kayıyor baskı azalıyor dedi.
Gözümden yaşlar geliyoooo ayy çok yaşayın emiiiRica ederim.
Anılarım depreşti çok eğlendim
şuan ne söylesen boş kalbi kırılır belki bilemedim heveside tabi bebek doğunca devam ederse laf arasında eşin uyarsın uygun bi dilleKızlar size bişey daha sorucam benim kayınvalidem argo kelimeler sçfelan çok kullanır alışkanlık biraz sokak ağzı var bizim tarafta öyle şeyler yoktur. Art niyetli değil ama hiç hoşlanmıyorum. Hafta içi yanımda kalıyor yardımcı olmak için Bugün kapı süsünü gördü şerefsiz diye sevgi gösteriyor babannesi götünü yesin diyor nasıl uyarabilirim. Çocuğumun böyle kelimeler duyup öğrenmesini istemiyorum.
Kızlar size bişey daha sorucam benim kayınvalidem argo kelimeler sçfelan çok kullanır alışkanlık biraz sokak ağzı var bizim tarafta öyle şeyler yoktur. Art niyetli değil ama hiç hoşlanmıyorum. Hafta içi yanımda kalıyor yardımcı olmak için Bugün kapı süsünü gördü şerefsiz diye sevgi gösteriyor babannesi götünü yesin diyor nasıl uyarabilirim. Çocuğumun böyle kelimeler duyup öğrenmesini istemiyorum.
Götünü mü yesin? Ay beni bi gülme aldı
Alışkanlıksa zor vazgeçer.
Bence alışsan iyi olur,senin bebenin ilk kelimesi döt bile olabilir
Benim ananemin ağzı çok bozuktur hepimizi öyle sevdi,kuşu bile öyle severdi. Kuş dediğin sultan papağan. Hayvan durup durup bezevengg derdi
Cok sinir bozucu hic hoslanmam bu tarz konusan insanlardanhoslanmadigini acikca guzel bir dille soyleyebilirsin canim kirilmayacagi bir sekilde
bence ne dersen de değişmez belki 2 gün susar ama 3.gün dayanamaz can çıkar huy çıkmaz demişler
ilk bebişinmiydi?
şuan ne söylesen boş kalbi kırılır belki bilemedim heveside tabi bebek doğunca devam ederse laf arasında eşin uyarsın uygun bi dille ☺
Geçmiş olsun cnm .Rabbim yavruna kavuştursun seni bir an önce.Kızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Bu arada genetik rahatsızlığımdan ötürü hamilelik boyunca sknti çektim crp değerim hep tavandı. Doktor sezeryan ameliyatım için batın çok kötüydü iltihap doluydu 2 kere sezeryan olmuş gibisin şuan dedi. Ondan mi bilinmez bugün tam 3 gün bitti ama ben hala ayaklanamadim kesi yerim hala çok ağrıyor ve lavaboya kalkamıyorum. Hiç böyle olan var mıydı cevrenizde normal mi bu durum? Şimdiye artık az da olsa hafiflemesi gerekmez miydi çok canım yaniyor..
Kızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Bu arada genetik rahatsızlığımdan ötürü hamilelik boyunca sknti çektim crp değerim hep tavandı. Doktor sezeryan ameliyatım için batın çok kötüydü iltihap doluydu 2 kere sezeryan olmuş gibisin şuan dedi. Ondan mi bilinmez bugün tam 3 gün bitti ama ben hala ayaklanamadim kesi yerim hala çok ağrıyor ve lavaboya kalkamıyorum. Hiç böyle olan var mıydı cevrenizde normal mi bu durum? Şimdiye artık az da olsa hafiflemesi gerekmez miydi çok canım yaniyor..
Canım zor zamanlar acılar geçirdin belki ondandır daha fazlasını bilmiyorum açıkcası Rabbim sanada bebeğinede şifa versin en kısa zamanda evinize birlikte dönersiniz inşallahKızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Samimiyetiniz varsa, kalbinden gecenleri paylaş tatli tatli. Aksi halde eşin uyarsın. Ise yar mi dersen uzun vadede i-ih. Çünkü lac yaşında kadin, zor olur aliskanliklarini değiştirmesi.Kızlar size bişey daha sorucam benim kayınvalidem argo kelimeler sçfelan çok kullanır alışkanlık biraz sokak ağzı var bizim tarafta öyle şeyler yoktur. Art niyetli değil ama hiç hoşlanmıyorum. Hafta içi yanımda kalıyor yardımcı olmak için Bugün kapı süsünü gördü şerefsiz diye sevgi gösteriyor babannesi götünü yesin diyor nasıl uyarabilirim. Çocuğumun böyle kelimeler duyup öğrenmesini istemiyorum.
Ben de asiri merak ediyorum, hergun aklimdalar.Grubun dogan 2 bebisi ve anneleri nasillar acaba yaa yazmiyolarda ben cok merak ediyorum hepsini
Rabbim tez vakitte evladini evinize getirmeyi nasip etsin. Kilosu düşer, normalde de düşer cunku ödem oluyor vs ama ilk aydan toparliyorlar, senin bebegin de 2 ayda toparlar ama merak etme kilo kismini.Kızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Benimde çok aşağıda ve çok baskı yapıyor kafa aşağı doğru yalnız sırt üstü asla yatamıyorum kü nasıl yastık koyacağım anlamadımSırtüstü yatıp belinizin altına koyucaz yastığı di mi, bu şekilde bebek damarlara baskı yapıyo mudur acaba
Bende en çok sağlığını düşünüyorum ve birde en çok hemen emmesini istiyorum başka birşey düşünemiyorumgurbette olunca hastaneye gelenimiz bile olmuyo baksana
bence de hastaneye kimse gelmesin zaten. çok yakınım dışına hastanede ziyaret etmem ben. annenin en özel anları, bebek daha savunmasız, emzirme, gaz çıkarma vs. hastanede ziyaret etmemeyi düşünmek bir inceliktir bana göre.
el emeği ürünler güzel fikir ama dediğin gibi zor işler :)
ben değer verdiğim insanların hatıralarını saklarım ama yani gerçekten çok da sıradan birinin magnetini dolaba koymuyorum, insanlar da genelde öyle yapıyor :) yine de mevlid okutursam ufak bir hatıralık yaptırırım.
ilkinde abartmadan yapmıştım bir şeyler ama bunda aklım hep sağlığında, hiç düşünemiyorum hevesim de yok
aa balonun gece patladığını düşünemiyorum şu an
senin oğlun büyüktü bizimkilerden bi de ona rağmen kıskandı heyandık biz desene
canım yadırgamadım yanlış anlama yaptır tabii, insan hevesi varsa yapmalı zaten imkan dahilinde
ben nişanımda da düğünümde de her özel günümde aynıydım, sadeliği severim çok süs püs hediyelik eşya vs hoşlanmam. o yüzden kendi fikrimi söyledim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?