2020 Şubat Anneleri

ÜZgünüm ama bu konuda pek birşey yapamıyorsun benim kayınvalidem in sevme şekli de aynen götünü yerimkaç kez sölesemde olmuyor yine devam ediyor

cokk güldüm yaaa yerlere atasim var kendimi
Canim benim ya rabbim sabir versin cok zor evladini orda birakmak insallah toparlar da yanina alirsin yavrunu soruna gelince daha cok yenisin canim ya 1 haftada ben yeni yeni toparlamıştım ondada egilip kalkmakta hala güçlük cekiyordum canim yaniyordu tam toparlanman 15 20 gunu de bulabilir bende ole olmustu

ecas80 valla yurumeyince kendimi kotu hissediyorum ama en guzeli gercekten butun skntilarim kayboldu mide yanmam kac haftadir bitti nefes nefese kalmalarim gecti.
selozy insallah kolay bir dogum olur hepimizin.
G gamzeli_bebis valla bende sadece gunde 1 saat yurucem onun icin yazildim cunku 1 ay sadece 2. Ay kayit yenilemem benim haftamda 31+3 suan ondan 4 hafta yururum

Allah ikinize de şifa versin inşallah ikiniz de iyi olucaksınız

Bugün hemen herşey tamamlandı sadece benim pijamam yok ameliyat önlüğüyle takılcam hastanede
Siyah incinin 3lü polar takımları var ya onlardan aldım bir tane m beden çok da güzel oldu o cepte ama lohusa takımı aldığım şeyler hoşuma gitmiyor bir türlü bebeği emzirmek kolay olacak olsa başka bişi almıcam
Kızımda aldığım takım sadece birkaç kere giyildi verdiğim paraya acımıştım çok para da vermek istemiyorum tekrar en son pembe membe onu giycem sanırım

YEKTA61 çok güzeller bayıldım yaptıracak olsam adres sorardım

Yazdım ve annem geldi aklıma ben sadece antep için düşündüm annem hayatta yetinmez

Daha adanada annemin halasının kızının kayınvalidesi var onlara verilmezse ayıp
Ya mersinde kardeşimin kayınvalidesinin kardeşinin gelinine vermezsek ne kadar ayıp olur

Canım Rabbim yardımcın olsun sağ Salim evine gelicek kuzunda tez zamanda inşallah çok zor gerçekten yaşadığın ama bak iyiymiş bebişde

Yok yok alışkanlık olmuyor canım sadece. 1 kişi kullanınca çok etkilemiyor

Senin kv tokat il mı bizimki de öyle ve asla değişmez çok aşırıya giderse uyarırım ama gte filan birler demiyorum artık

Bence de kullanma şu dönem doğumdan sonra düzeliyor çoğu cilt problemi benim egzama da coştu şu aralar sabır bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…