ÜZgünüm ama bu konuda pek birşey yapamıyorsun benim kayınvalidem in sevme şekli de aynen götünü yerimKızlar size bişey daha sorucam benim kayınvalidem argo kelimeler sçfelan çok kullanır alışkanlık biraz sokak ağzı var bizim tarafta öyle şeyler yoktur. Art niyetli değil ama hiç hoşlanmıyorum. Hafta içi yanımda kalıyor yardımcı olmak için Bugün kapı süsünü gördü şerefsiz diye sevgi gösteriyor babannesi götünü yesin diyor nasıl uyarabilirim. Çocuğumun böyle kelimeler duyup öğrenmesini istemiyorum.
cokk güldüm yaaa yerlere atasim var kendimiGötünü mü yesin? Ay beni bi gülme aldı
Alışkanlıksa zor vazgeçer.
Bence alışsan iyi olur,senin bebenin ilk kelimesi döt bile olabilir
Benim ananemin ağzı çok bozuktur hepimizi öyle sevdi,kuşu bile öyle severdi. Kuş dediğin sultan papağan. Hayvan durup durup bezevengg derdi
Canim benim ya rabbim sabir versin cok zor evladini orda birakmak insallah toparlar da yanina alirsin yavrunu soruna gelince daha cok yenisin canim ya 1 haftada ben yeni yeni toparlamıştım ondada egilip kalkmakta hala güçlük cekiyordum canim yaniyordu tam toparlanman 15 20 gunu de bulabilir bende ole olmustuKızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Bu arada genetik rahatsızlığımdan ötürü hamilelik boyunca sknti çektim crp değerim hep tavandı. Doktor sezeryan ameliyatım için batın çok kötüydü iltihap doluydu 2 kere sezeryan olmuş gibisin şuan dedi. Ondan mi bilinmez bugün tam 3 gün bitti ama ben hala ayaklanamadim kesi yerim hala çok ağrıyor ve lavaboya kalkamıyorum. Hiç böyle olan var mıydı cevrenizde normal mi bu durum? Şimdiye artık az da olsa hafiflemesi gerekmez miydi çok canım yaniyor..
Yan yatıp koymak gerekiyomuş, çok rahat olmuyo ama yapacak bişey yokBenimde çok aşağıda ve çok baskı yapıyor kafa aşağı doğru yalnız sırt üstü asla yatamıyorum kü nasıl yastık koyacağım anlamadım
Allah ikinize de şifa versin inşallah ikiniz de iyi olucaksınızKızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Bu arada genetik rahatsızlığımdan ötürü hamilelik boyunca sknti çektim crp değerim hep tavandı. Doktor sezeryan ameliyatım için batın çok kötüydü iltihap doluydu 2 kere sezeryan olmuş gibisin şuan dedi. Ondan mi bilinmez bugün tam 3 gün bitti ama ben hala ayaklanamadim kesi yerim hala çok ağrıyor ve lavaboya kalkamıyorum. Hiç böyle olan var mıydı cevrenizde normal mi bu durum? Şimdiye artık az da olsa hafiflemesi gerekmez miydi çok canım yaniyor..
Masallah kg almamayi nasil basardjn2500gr 47cm haftasıyla uyumlu uykucu paşa umut selam diyor size
24 günde oğluşum 700gr annesi 300gr almış
Eki Görüntüle 2570989
Canım Rabbim yardımcın olsun sağ Salim evine gelicek kuzunda tez zamanda inşallah çok zor gerçekten yaşadığın ama bak iyiymiş bebişdeKızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Normal kolestrol canım hamilelikte yükselmesi sıkıntı yok ama bak Demir düşük takviye Alman lazımAnlayan varsa bakabilir mi heralde baya kolestrol cikmis normal mi hamilelikte zararli mi
Bizimki de aynı sadece gt olsa iyiÜZgünüm ama bu konuda pek birşey yapamıyorsun benim kayınvalidem in sevme şekli de aynen götünü yerimkaç kez sölesemde olmuyor yine devam ediyor
Yok yok alışkanlık olmuyor canım sadece. 1 kişi kullanınca çok etkilemiyorevet huyu öyle çok çok farklıyız kötü niyetli değil sağolsun hep yardımcı olmaya çalışıyor amaçok sıkılıyorum yanımdayken hiç rahat olamıyorumçocukta alışkanlık olcak yrn öbürgğn okula kreşe gittiğinde abuk sabuk kelimeler kullancak o kelimelerin iyi bişey olduğunu sanıp söyleyecek eşimde uyarıyorda pek etkili olmuyor. Bebekle ilgili ne hayaller ne hayalleri var
Senin kv tokat il mıKızlar size bişey daha sorucam benim kayınvalidem argo kelimeler sçfelan çok kullanır alışkanlık biraz sokak ağzı var bizim tarafta öyle şeyler yoktur. Art niyetli değil ama hiç hoşlanmıyorum. Hafta içi yanımda kalıyor yardımcı olmak için Bugün kapı süsünü gördü şerefsiz diye sevgi gösteriyor babannesi götünü yesin diyor nasıl uyarabilirim. Çocuğumun böyle kelimeler duyup öğrenmesini istemiyorum.
Bence de kullanma şu dönem doğumdan sonra düzeliyor çoğu cilt problemi benim egzama da coştu şu aralar sabır bakalımkızlar bende hamilelikten önce pko vardı ve benim son 1 aydır aşırı sivilcelerim oldu sırtım göğsüm boğazım çenem her yerim ilthaplı sivilce doldu çok acıyor ve kaşınıyor doktora gittim konazol şampuan bi krem bide sabun verdi. şampuan evde vardı diğerlerini almadım
arkadaşım eczanede çalışıyor ilaçları ona attım kullanma dedi kortizonlu diye zaten az kaldı doğumdan sonra geçer dedi ama doğum doktorum kullanabilirsin dedi napıcamı şaşırdım aslında kimyasal kullanmak istemiyorum ama canım çok yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?