2020 Şubat Anneleri

Başınız sağolsun canım
Sağol canım Allah razı olsun
Amin canım Allah razı olsun
Sadece yürümedim ki tam çarşıya çıktım tuvaletim geldi onu tuttum mecbur bide bi kaç poşet taşıdım sanırım o yüzden dinlendim biraz iyi geldi ama hâla hafif bi ağrı var gece yatınca geçer diye tahmin ediyorum
Başınız sağolsun canım
Sağol canım Allah razı olsun
Basiniz sagolsun canim. Yoruldun kac gundur artik agirlastik normaldir korkma yat uzun dinlen ayaklarinin altina yastik koy
Sağol canım Aynen yorgunluktan diye tahmin ediyorum bende biraz dinlendim de artık mevlüt başlıcak gece uzanabilirim bi daha inş geçer

Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun, Allah sabırlar versin

Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum

Ben de 49 50yle kaldım 67yim şu an
Oouu kiz baya almissin Ben bekarken en fazla 49u gordum kendimi bildim bileli hep zayiftim 48le evlendim esim sagolsun seviyorum diye poset poset biseyler alip geldigi icin soylemiyorum suan acik acik cani cekenler olur diye kendisi de cok sever tatliyi 53u gordum o kiloyla da hamile kaldim hedefim dogumdan sonra 48e geri dusmek en kotu 50

2020 ye hasta olarak girmek grip oldum ben ooofff 1,5 ay önce atlatmıştım tekrar oldum. Tam sırasıydı zaten beniş erken gelmesin diye cebelleşiyorum

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…