- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Çabuk toparlıyor zayıf bebekler benim oğlan da 48 cm 2780 doğmuştuBahar doğduğunda
Boy 47 cm
Kilo 2800 gr dı.
1.ay kontrolünde
Boy 52 cm
Kilo 3800 gr
2.ay kontrolünde
Boy 57 cm
Kilo 4700 dü :)))
Eski notlara baktim da.
Ahaha bendensinHayatimda 50 yi gormeyen ben
Sağol canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım
Amin canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun.
Mekani cennet olsun inşallah.
Allah kp nin eşine ve cocuklarina sabir versin
Yorgunluktan diye dusunuyorum.
Kontrolun yakında degilse bi dr a gorun istersen.
Yorulunca bel de kasıklarda agriyor.
Son haftalarda cok yürümemek ya da dinlene dinlene yürümek daha iyi.
Sağol canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım
Sağol canımBasiniz sagolsun canim. Yoruldun kac gundur artik agirlastik normaldir korkma yat uzun dinlen ayaklarinin altina yastik koy
Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesinSağol canım Allah razı olsun
Amin canım Allah razı olsun
Sadece yürümedim ki tam çarşıya çıktım tuvaletim geldi onu tuttum mecbur bide bi kaç poşet taşıdım sanırım o yüzdendinlendim biraz iyi geldi ama hâla hafif bi ağrı var gece yatınca geçer diye tahmin ediyorum
Sağol canım Allah razı olsun
Sağol canımAynen yorgunluktan diye tahmin ediyorum bende biraz dinlendim de artık mevlüt başlıcak gece uzanabilirim bi daha inş geçer
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun, Allah sabırlar versinKızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. Bizim için bu yıl hiç iyi bitmiyor kayınpederimi kaybettik, bugün 3. günü mevlit var akşama
İnşallh 2020 kayıpların yaşanmadığı, sağlık, sıhhat dolu bir yıl olur
Az önce çarşıda biraz yoruldum belim çok ağrıyor normal midir bu durum dinleniyorum şuan ama inşllh geçerbaşka birşeye işaret değildir dimi bu bel ağrısı. Kaç gündür yorgunluk üzgünlük ne kadar dikkat etsemde bugün çarşıda ağrı girdi neden olabilir ki sizce
Ben de 49 50yle kaldım 67yim şu anHayatimda 50 yi gormeyen ben
Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorumKızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. Bizim için bu yıl hiç iyi bitmiyor kayınpederimi kaybettik, bugün 3. günü mevlit var akşama
Az önce çarşıda biraz yoruldum belim çok ağrıyor normal midir bu durum dinleniyorum şuan ama inşllh geçerbaşka birşeye işaret değildir dimi bu bel ağrısı. Kaç gündür yorgunluk üzgünlük ne kadar dikkat etsemde bugün çarşıda ağrı girdi neden olabilir ki sizce
Oouu kiz baya almissinBen de 49 50yle kaldım 67yim şu an
Gecmis olsun canim2020 ye hasta olarak girmekgrip oldum ben ooofff 1,5 ay önce atlatmıştım tekrar oldum. Tam sırasıydı zaten beniş erken gelmesin diye cebelleşiyorum
Gecmis olsun canim
Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun, Allah sabırlar versin
Hepinize çok teşekkür ederimBaşınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum
Başınız sağolsun canım Rabbim yerinde dinlendirsinHepinize çok teşekkür ederim
Bende ekli değil sanırım denk gelmedim kim ki acabaMemorial Ankara da kimdi ya
Ben buldum ekliymiş hazell arkadaşımız mış son zamanlarda aktif değil sanırım hoş gelmiş bebegi sağlıkla büyütsün inşallahMemorial Ankara da kimdi ya
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallahKızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. Bizim için bu yıl hiç iyi bitmiyor kayınpederimi kaybettik, bugün 3. günü mevlit var akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?