2020 Şubat Anneleri

Hayirlara gitsin canim

20-35 arasiysa buyuk ihtimal onemsemez canim dr un eger duzenli degilse yalanci kasilmalardir zaten benim 2 haftadir 40-60 arasi cikiyo nst de ama dusensiz oldugu icin dr um onemsemedi

Kizlar dun gece uyuyamadim karnim cok kotu agridi ama ilk defa bu sekilde bir agri yasadim tarif edemiyorum bile nasil agridigini korktum sonra surekli elim karnimdaydi hareket etmesini bekledim hep birkac kere tekme atti sabahta wc gidince tekmeledi ama saatlerdir hareket yok normalde kahvalti yapinca hareketlenirdi suanda da bir hareket yok kotu dusunmek olumsuzu cagirmak istemiyorum acaba uyuyo mu oglusum karnimin agrisinin onunla bir ilgisi yoktur umarim

Bugün muayene olacaktın dimi cnm?
C.tesi bi sansimi denicem canim,
Yoksa o gun, sali gidicem..
Uyuyordur annesiiii

2 saat boyunca hareketsiz kalmaya çalışarak hareketlere odaklan, bu sırada yüksek sesle müzik veya tv dinleyerek bebeğin en fazla hareket ettiği konuma doğru yat. Doktorum 2 saatte en az bir hareket saymam gerektiğini söylemişti ama sen hareket halindeysen belki hissetmemişsindir ufak hareketlerini

Simdi tatli bir seyler yiyip uzanicam sol tarafima canim sagolasin

İnşallah eski halimize geri dönebiliriz ben artık kilo almıyorum hatta sanırım kilo vermeye başladım ama yiyip içmeden kısmadım hiç bi şekilde neden öyle oldu anlamadım sadece bebiş kilo alıyo şu an

Canım nasıl bi ağrı bazen benim de gazdan dolayı berbat bi ağrım oluyo inşallah ikiniz de sağlıklısınızdır olumlu düşün kötü düşünceleri sil aklından şimdi nasıl durumun

Ne guzel darisi basima

Canım nasıl bi ağrı bazen benim de gazdan dolayı berbat bi ağrım oluyo inşallah ikiniz de sağlıklısınızdır olumlu düşün kötü düşünceleri sil aklından şimdi nasıl durumun
Yok kuzum ya gaz degildi cok tuhaf bir agriydi bende anlamadim ama suan hareketlendi cok sukurr korkutuyolar bizi hep yaa esek sipalari

Doğum öncesi yapacağım temizlik öyle gözümde büyüyor kieşime dün gece "doğuma yakın misafir odasının yüzeyini sileceğim halisini yıkamaya göndereceğim, oturma odasının perdesini yikayacagim, koltukların örtüsünü yikayacagim, yüzeyi sileceğim, yatağımı hazırlayacağım"dedim.Bunların hepsini yaparsan sezaryen gününden önce dogurursun dedi

Zeyf bazen karnının genişlediğini hissediyosun böyle bütün karın kasların acıyo öyle bişey olabilir mi?
Bende dün akşamdan beri o acı var kasıklara doğru ağrı var. Özellikle yanlarda.

Kızlar ben hasta ggibiyim hamileden çok
Her tarafım ağrıyor belim ağrıyor sırtım ağrıyor böyle halsizlik ve uyku hali var ki tatil diye 12 saat yatmışım
Herhalde işe gitmek yoruyor artık
Bu kadar ağrı ve halsizlik hisseden var mı
Birde yürüdükçe ağırlık hissediyorum karın altımda ama yürümek iyi geliyor

Benimde gece özellikle sağdan sola dönünce karnımın içi ağrıyor çok ilginç bir ağrı içerde öyle bişey mi

Gece dönerken ben de mahvoluyorum, karın ağrısıyla birlikte artık çatı ağrısı heralde vajinadan inanılmaz bir sancı saplanıyor dönene veya ayağa kalkana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…