- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Ben onun sayfasından hiç birler anlamadım yaİsim bulamayan arkadaslar İsim analisti Sira Mercan var belki Instagramdan takip ediyorsunuzdur YouTube da 2020 şanslı bebek isimleri videosu eklemiş bı bakabilirsiniz @gamzelibebis Uras ismide var
Sıkıntınolmuyor mu hani ekşi filan oluyor yaDoğumda bir nar tanesini ağzına sıkıyosun o kadar
Hanfendinin keyfi yerinde arka plandaBenim kızım o kadar gazlıydı ki e kilolu da olunca her iki elimin başparmak tendonu koptu 5 aylıkken ameliyat oldum bunda artık o uslu bebek hakkımı kullanmak istiyorum
Kars da anca buz vardır zatenKızlar Kars ta bile kar yok yağmıyor siz düşünün
Yani dediğim gibi 5 çocuğa damlattık faydasını gördükSıkıntınolmuyor mu hani ekşi filan oluyor ya
Hee kitap okuyo pek atarlı suratsız geldi okuldan ellemedim bendeHanfendinin keyfi yerinde arka planda
Bir araştırmak lazım çantaya bir de nar mı koyacağız şimdiYani dediğim gibi 5 çocuğa damlattık faydasını gördük
Bi sıkıntı olmadı bizde ama içiniz nasıl rahat edecekse
Dedim ya kızım direkt yoğun bakıma girdiği için onda yapamadım bunda da hazırda bulunsun bakalım nasipBir araştırmak lazım çantaya bir de nar mı koyacağız şimdi
Reflu yatagini kizimda almistim.Canım birşey sorucam reflü yatağını yıkadın mı birde hastaneye giderken de götürecek misin onu yanında ?
Kızımı uyutunca bi bakayom youtubeyeİsim bulamayan arkadaslar İsim analisti Sira Mercan var belki Instagramdan takip ediyorsunuzdur YouTube da 2020 şanslı bebek isimleri videosu eklemiş bı bakabilirsiniz @gamzelibebis Uras ismide var
Ben de bir süredir böyleyim hamilelik hormonları heraldeGünaydın hastalara acil şifalar olsun inşallahBende bir bulantı ve karın ağrısıyla sabahladım Birde hiç terlemeyen ben gece aşırı terliyorum göğüs kısmı özellikle iki kere üst değişiyorım varmı böyle terleyen ben hastamı oluyorum acaba
Bende öyleyim hele bazen gün içerisinde bi anda sular akıyor gögüs kısmından çalışıyorum da hala beni artık zorluyorGünaydın hastalara acil şifalar olsun inşallahBende bir bulantı ve karın ağrısıyla sabahladım Birde hiç terlemeyen ben gece aşırı terliyorum göğüs kısmı özellikle iki kere üst değişiyorım varmı böyle terleyen ben hastamı oluyorum acaba
Yurumekten olmasin canim bir de spora yazildin fazla mi yukleniyosun acaba vucuduna ?Kizlar bebek asagi mi indi bilmiyorum ama hic agrimayan kasik kisimlarim yanlarindaki kemikler falan inanilmaz agriyorr ozellikle sag kisimm. Degisik bir agri ama. Hic boyle degildi :S
Yurumekten degildir bence spora yazilmadan once daha cok yuruyordummm. 2 saat yuruyordum gunde 1 sabah 1 aksam simdi sadece 1 saabh yuruyorumm. Bebek indi heralde asagi az once o taraftan kipirdadi normalde daha yukardaydi. Ama agri yapio yeriYurumekten olmasin canim bir de spora yazildin fazla mi yukleniyosun acaba vucuduna ?
Hareketini tarif ettigin yerde hissettiysen o zaman bebektendir basi baski yapiyodurYurumekten degildir bence spora yazilmadan once daha cok yuruyordummm. 2 saat yuruyordum gunde 1 sabah 1 aksam simdi sadece 1 saabh yuruyorumm. Bebek indi heralde asagi az once o taraftan kipirdadi normalde daha yukardaydi. Ama agri yapio yeri
aklıma gelmedi maske ya, damar yolu açılırken onu ikna etmekten elim ayağıma dolandı zaten. hala kriz bu durumlar, o kadar ağladı ama iğne batarken gayet sakin durdu bi acayipler yacok cok gecmis olsun canimbenim,serum hemen etki eder bugece guzelce uyusun terlesin sabah bir dus yaptirisin toparlar insallab begumcugum, sende kendini koru muhakkak agizlik takabilirsin orasi mikrop kayniyodur,
kuzucuk ne guzel kilo almis masallah ,bu saatten sonra kendisini kurtarir zaten
almıştır bence canım merak etme, bende korkuyodum ama bak ne kadar olmuş. bundan sonra doğsa da yeterli kilosu herhalde. bir hafta sonra tekrar çağırdı.Ayyy benim beybide 2500 olmustur diye ümit ediyorummm insallah. Corasprini kestigimden beri az kilo alacagi icin sanirim çeltikten dolayi. Onyargimi yikamiyorum dogal olarak. 2.5-3 arasi dogsa göbek atacam valla.
Kızın icin icim gitti.
Kiyamam kuzucuguna.
Keske sen maske taksaydin.
Mikrop dolu hastaneler dogal olarak.
Sali kizim icin gidecez kan vermeye troid kontrolu var. Ve kara kara dusunuyorum cok kalabalik oluyor ve son duzlukte bana grip gececek mi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?