Cok geçmiş olsun kızına canım evet hastaneler cok fena benimde kontrolüm vardı troid için gittim. Özel hastaneler bile tıklım tıklımKızlar benim kontrol güzel geçti şükürler olsun. 2650 gr olmuş kuzucum ve her şey yolunda. karında bir yere toplanıp sertleşme durumu yalancı kasılma ve günde 8-10 kez olması normal dedi.
artık aşağı doğru çok baskı yapacak ağrıların olur bol bol dinlen dedi. sürekli uzan dedi. artık yormucaksın kendini dedi ama nerdeeee. çıktık hastaneden okuldan aradılar kızımın yine ateşi çıkmış, iyiydi iki gündür birden kötüleşti hastaneye getirdik şimdi 39,5 olmuşdoktor serum verdi yatıyoruz şimdi. gribal enfeksiyon gibi. boğaz da kızarmış. çocuk servisi ana baba günü. inşallah ben de burdan kapmam hastalık
nstde çok sıra vardı doktor geç saatte gel çektir sonucu bana at dedi. daha bu gece onu halletmem lazım da nasıl olacak bakalım. şu an serumun bitmesini bekliyoruz inşallah tahlillerde de sorun çıkmaz da gideriz evimize
Bizim senle sat aynıSenin doğum benden bir hafta önce olacaktı y normalde niyeyse ben çok heyecanlandımSana endekslemişim kendimi heralde
Ocaktakiler de öyle canım hepsi doğurdu iki üç kişi kaldı sadece . Bizim de öyle olacak heralde şubata kimse kalmaz benim tam 3 haftam var bakalım inşallah beklerBizim senle sat aynı
Şimdi bende psikolojik olarak pzrtesi nst de sancı cıkcak gibi hissediyorumşubat bebeleri aceleci cıktı
İnşallah bekler bebişlerimiz gününüOcaktakiler de öyle canım hepsi doğurdu iki üç kişi kaldı sadece . Bizim de öyle olacak heralde şubata kimse kalmaz benim tam 3 haftam var bakalım inşallah bekler
Canım nar tanesini ağzına sıkıyoruz bir damla hemenNar suyu nasıl canım anlatır mısın biz zemzem damlatıp hurma yalatıyoruz
Gaza mi iyi geliyomus ilk defa duydum bi arkadasimiz da gazi cikmis soda demisti galiba yanlis hatirlamiyosamCanım nar tanesini ağzına sıkıyoruz bir damla hemen
Bence mantık şu bağırsaklar kaygan bazik ortam ya o bir damlacık nar suyu bağırsağı açıyor gaz kolay sıkıyor zaten çamaşır ipinden daha ince bağırsaklarıGaza mi iyi geliyomus ilk defa duydum bi arkadasimiz da gazi cikmis soda demisti galiba yanlis hatirlamiyosam
Geçmiş olsun canım şu sıra salgın var dikkat et kendine
evet ya bi yağamadı şu mübarek kar.Cok geçmiş olsun kızına canım evet hastaneler cok fena benimde kontrolüm vardı troid için gittim. Özel hastaneler bile tıklım tıklım
Hatta doktor beni öncelikli aldı kan ver git hemen hastanede herkes grip cok kalabalık bekleme dedi allah herkese şifa versin valla kar yağmadı herkes hasta oldu
Kızlar benim kontrol güzel geçti şükürler olsun. 2650 gr olmuş kuzucum ve her şey yolunda. karında bir yere toplanıp sertleşme durumu yalancı kasılma ve günde 8-10 kez olması normal dedi.
artık aşağı doğru çok baskı yapacak ağrıların olur bol bol dinlen dedi. sürekli uzan dedi. artık yormucaksın kendini dedi ama nerdeeee. çıktık hastaneden okuldan aradılar kızımın yine ateşi çıkmış, iyiydi iki gündür birden kötüleşti hastaneye getirdik şimdi 39,5 olmuşdoktor serum verdi yatıyoruz şimdi. gribal enfeksiyon gibi. boğaz da kızarmış. çocuk servisi ana baba günü. inşallah ben de burdan kapmam hastalık
nstde çok sıra vardı doktor geç saatte gel çektir sonucu bana at dedi. daha bu gece onu halletmem lazım da nasıl olacak bakalım. şu an serumun bitmesini bekliyoruz inşallah tahlillerde de sorun çıkmaz da gideriz evimize
Nar suyu zemzem hurma falan nasıl oluyor bize de anlatımNar suyu nasıl canım anlatır mısın biz zemzem damlatıp hurma yalatıyoruz
Ayyy benim beybide 2500 olmustur diye ümit ediyorummm insallah. Corasprini kestigimden beri az kilo alacagi icin sanirim çeltikten dolayi. Onyargimi yikamiyorum dogal olarak. 2.5-3 arasi dogsa göbek atacam valla.Kızlar benim kontrol güzel geçti şükürler olsun. 2650 gr olmuş kuzucum ve her şey yolunda. karında bir yere toplanıp sertleşme durumu yalancı kasılma ve günde 8-10 kez olması normal dedi.
Bir tane de file yapmak lazim valla hastane cantasinin yanina. Zemzem suyu,hurma,nar,maden suyuBence mantık şu bağırsaklar kaygan bazik ortam ya o bir damlacık nar suyu bağırsağı açıyor gaz kolay sıkıyor zaten çamaşır ipinden daha ince bağırsakları
Doğumda bir nar tanesini ağzına sıkıyosun o kadarNar suyu zemzem hurma falan nasıl oluyor bize de anlatım
Canım birşey sorucam reflü yatağını yıkadın mı birde hastaneye giderken de götürecek misin onu yanında ?Ben de esime yazdim simdi, senin dedikodunu yapiyoz
Karnim acaip sert ve yumusamiyor benim de.
Gezindim oturdum duzelmiyor.
Aksama duzelmezse bi giderim diyordum ben de. Vajinaya da boyle bicak gibi anlik saniyelik bisey oluyor ama bu birkac gundur olan bisey.
Ama karnim asiri sert, hayırlısi neyse o olsun.
Bu arada besik tamamen hazir benim.
Üzerine carsaf orttuk toz olmasib diye.
Reflu yatagi,emzirme yastigini bile hazirlamistim dün.
Kiyafetlerde carsafa bohca yaptimdi duruyor.
Kv gelecek yarin, bavul getircek de yerlestircem bakam.
Ne hissediyorsun?
Yarina dair?
Ağzına azıcık zemzem verip hurmayı yalatıyoruz biz hem gaz olmasın diye hem de bizim için kutsal oldukları içinNar suyu zemzem hurma falan nasıl oluyor bize de anlatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?