Kıız naptın çok şaşırttın bizi tebrik ederim taze anneBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
sezeryan oldun dımı masallh kndındesn bıle nazardan korusun rabbımmBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Inanmiyorum yaaa ne cabuk hani duruyordunuz masallah cnm allah anali babali buyutsuz insallah bol.bol.sutun olur yaninda olmasina daha cok sevindimBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün inşallah sağlıklı uzun ömürler dilerimBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Oyyy hoşgeldi minikBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Benim ki de 1 hafta once alacak canim 3 subata gun verdi pazartrsi gunu de saatini ayarlariz muhtemelen ben sabah erkenden alsin bitsin istiyorumDoğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Şuan 35.haftamdayim tahmini doğum tarihi 12 Şubat ancak doktorum 1 hafta öncesinden 39da alacak normal mi acaba, sezeryan yapacak arkadaslar doktorlarınız kaçıncı haftada alacak acaba
aaa harikaBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
siz nasıl oldunuz canım?allah sifa versin canim aynen oyle ,birde istahlari gidiyor yemek yedirmekle ugras dur ,
Bende sezeryan olursam 39 kadar bekliyorum ben dedi bana kalsa 38 alsın ama bekletiyomuş daha doğum şeklim belli değil tabiDoğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Şuan 35.haftamdayim tahmini doğum tarihi 12 Şubat ancak doktorum 1 hafta öncesinden 39da alacak normal mi acaba, sezeryan yapacak arkadaslar doktorlarınız kaçıncı haftada alacak acaba
O dediklerinin aynisini benim de yapmam gerek ama hic halim yok bosverdim evi en som pazartesi supurdum sen dusun artik bide ev buyukkızlar imdaaaatyetişemiyorum artık çok yoruldum yaaa. dün doktorum muayenede dediki artık hep dinlenceksin, uzanacaksın kendini yormak yok dedi. daha kapıdan çıkar çıkmaz kızımı hastaneye götürdük malum. 9 buçukta geldik eve. uyudu hemen, bugün ateşi yok şükür daha iyi.
sevgili doktorum uzan dinlen dedi ama bakın sabah kalktığımdan beri şu an popom koltuk yüzü gördü yemin ediyorum. daha da işim bitmedi.
iştahsız bir çocuğu kahvaltı ettirmeye çalış, sonra o ara hemen iki ayrı ana yemek yap. niye çünkü hanfendi ve beyfendi yemek seçiyor ikisine de ayrı yemek lazım
sonra kızı kocaman göbekle zar zor yıka, giydir, beline gelen o saçları iki saat kurula bir yandan da bırak beni diye kaçmaya çalışsın
o ara makineye çamaşır at, kuruyanları katla. evi süpür çünkü çocuk elinde ekmek yemiş ve her yere dökmüş, nasıl süpürmeyesin
sonra da eşin akşam desin ki yorma kendini, niye bu kadar yıpratıyosun kendini ne gerek var yapma nolcak doktorun ne dedi desin. gel de delirmeaynen şöyle dövesim var eşimle doktorumu
ne söylesem yapar sağolsun eşim ama akşam evde olduğu zaman içinde ne yapabilir yani bu işleri elbet biri yapacak, o biri de biz oluyoruz genelde.
daha yapmam gerekenler var, çantamı da hazırlayamadım henüz. herkes erken doğuruyo ben de korktum
bir de haftabaşı eşim yirmilik dişini aldıracak ameliyatla, bir süre o da kendine gelemez. inşallah bu süre içinde ben hasta olmam, enerjim bitti vallahi tükendim
Neden erken olsun istiyorsun canım geç olması gelişimi açısından daha iyi degil miBende sezeryan olursam 39 kadar bekliyorum ben dedi bana kalsa 38 alsın ama bekletiyomuş daha doğum şeklim belli değil tabi
38 alıyolar sezaryanda diye biliyorum canım evet iyi tabi ama korkuyorum ben bişey olur diye beklemek yoruyo şuan beni yıpratıyorum kendimi ve bunu kimseye anlatamıyorum anlamıyolarda öyle bişey yaniiNeden erken olsun istiyorsun canım geç olması gelişimi açısından daha iyi degil mi
canim sagol sordugun icinsiz nasıl oldunuz canım?
Cok sukur ki ikinizde iyisinizBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Yanma falan yok canimmm. Ben normalde de cok wc giderdim. Sinemada muhakkak arada giderdim gitmezsem olmazdi. Simdi hamilelikle iyice artti. Uyuyamiyorum 30 dk da bir wcMerve belki dün biraz usutmussundur dikkat et ayaklarına .Yazın bende en az 6 kere kalkiyordum bu durum şu icmeye bağlı birazda bir kere gece ikide ve dörtte kalkıyorum sonra kalkmiyorum her kalktığımda bı koca bardak suda içiyorum ben bundan oluyor.Ama gün içini sorarsan su içtikçe içiyorum bazen wcden kalkıp elimi yıkarken birdaha geliyor o derece yani artık iyice baskı arttı zaten yanma vs sikayetin yoksa ve su bol iciyorsan idrar normal
Kiz ac kapiyi ben geliyorum valla okurken daraldim altimda araba olsa atlar gelirdim 1 saatlik yolkızlar imdaaaatyetişemiyorum artık çok yoruldum yaaa. dün doktorum muayenede dediki artık hep dinlenceksin, uzanacaksın kendini yormak yok dedi. daha kapıdan çıkar çıkmaz kızımı hastaneye götürdük malum. 9 buçukta geldik eve. uyudu hemen, bugün ateşi yok şükür daha iyi.
sevgili doktorum uzan dinlen dedi ama bakın sabah kalktığımdan beri şu an popom koltuk yüzü gördü yemin ediyorum. daha da işim bitmedi.
iştahsız bir çocuğu kahvaltı ettirmeye çalış, sonra o ara hemen iki ayrı ana yemek yap. niye çünkü hanfendi ve beyfendi yemek seçiyor ikisine de ayrı yemek lazım
sonra kızı kocaman göbekle zar zor yıka, giydir, beline gelen o saçları iki saat kurula bir yandan da bırak beni diye kaçmaya çalışsın
o ara makineye çamaşır at, kuruyanları katla. evi süpür çünkü çocuk elinde ekmek yemiş ve her yere dökmüş, nasıl süpürmeyesin
sonra da eşin akşam desin ki yorma kendini, niye bu kadar yıpratıyosun kendini ne gerek var yapma nolcak doktorun ne dedi desin. gel de delirmeaynen şöyle dövesim var eşimle doktorumu
ne söylesem yapar sağolsun eşim ama akşam evde olduğu zaman içinde ne yapabilir yani bu işleri elbet biri yapacak, o biri de biz oluyoruz genelde.
daha yapmam gerekenler var, çantamı da hazırlayamadım henüz. herkes erken doğuruyo ben de korktum
bir de haftabaşı eşim yirmilik dişini aldıracak ameliyatla, bir süre o da kendine gelemez. inşallah bu süre içinde ben hasta olmam, enerjim bitti vallahi tükendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?