2020 Şubat Anneleri

Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Gözünüz aydın olsun cnm şok oldum resmen doğum yapacağını hiç beklemiyordum hastanede durdururlar diye düşünmüştüm. Bende kendimi herşeye hazırlamam lazım demekki. Sonu güzel olmuş neyseki Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin size vatanına hayırlı evlat eylesin. Detayları çok merak ediyorum doğumunun nasıl geçtiğini vs lütfen müsait olabilirsen yaz bize
Bugün canım ameliyata gitti .şu an yanında da değilim büyük bir boşluktayım sanki
Canım güzel haberlerle çıksın inşallah Rabbim senin yüreğinede ferahlık versin.

suan sana yazarken ela canim sikiliyor dedi arada bir olur sekerim okadar bisey olmaz ver tableti ver sende biraz uzan , ne analar var cocuk aksama kadar tv basinda , biz arada bir yapiyoruz olur okadar

Evet bende yorulunca daha cok hissediyorum. O zaman yaza beklerim bende madem burada akrabalarinda varmis

Kızlar merhaba. Bugün çalışabilir raporu almak için kendi doktorum dan başka bir doktora gittim. Moralleri i o kadar bozduk. Ultrason ölçümleri normal haftadan ileri. Özellikle kafa çevresi ölçümü. Başı büyük haftasına göre 4 - 5 hafta deyip durdu. Ayrıntılı ultrason sordu. Hepsi normaldi dedim. Ancak son 5 6 hafta dan beri doktoruma ölçümleri ileride diyordu dedım. Ki doktoruma biraz büyük kafalı olcak yapısal deyip üstünde durmuyordu. Bugünkü hemen bir uzman periontologa görün deyip durdu. Randevu aldım pztsi fakiltede bir prof a. Öğlenden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı. Nolur çocuğunun zekasıyla ilgili Bi sıkıntı olmasın. Dua edin arkadaşlar. Hepimizin ki sağlıkla gelsin allahım

Canım kötüyü düşünme hemen ölçümler belki yanlış Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Canım sakin ol nolur ne kadar büyük çıkıyor benimde bpd kafa ölçümü biraz büyük çıkıyor amabu zamana kdr 3-4 doktora gittim hepsi ölçümleri normal dedi. Ben kendim farkettim kafa ölçümü biraz büyük bende biraz koca kafalıyım güldüm geçtim anası gibi olcak diye allahın izniyle seninde bi sıkıntı yoktur elinde ölçüm kağıdı varmı atsana bi bakalımmm

Canim tam olarak kac haftadasin ve olcum ne kadar cikti ?
Beni de devletteki dr bu sekilde korkutmustu benim belimde duzlesme oldugu icin sık sık tutuluyorum ozellikle 5. Ayimda cok kotuydum fizik tedavi dr unun verdigi kremde gebelerin kullanmasi onerilmez yaziyodu onu sormak icin devlete randevu alip gitmistim ozele para vermiyim diye sirf onun icin dr gitmisken muayene etti ve bana da beynindeki siviyi fazla olctum 15 gun sonra tekrar gel yine ayni cikarsa perinatologa yonlendiricem seni dedi pat diye bende kendimi yemistim. Ayrintili usg yaptigimiz dr u aradik bi daha kendisi bakti sonra kendi dr ma gittim ikiside bir sorun gormemisti devletteki 11 ml olctu sinir 10mus benim doktorum ve ayrintilidaki dr umuz 8 ml olcmustu bizimkininde haftasina gore kafasi buyuk cikiyo 5 gun falan ama bence babasina cektigi icin oyle cunku esiminde basi buyuk ve dr da bi problem gormuyo olcumlerinde icini ferah tut insaAllah kotu bir sey yoktur

Canım benim oğlum da ölçümlerdr kafası büyük çıkıyordu hep 15 gün ileride diyordu genetik olarak kafası büyük olabilir diyordu babası ve bnm kafam küçük mesela ama gerçekten koca kafalı oldu oğlum hatta dr doğuramazsın demişti hala da büyükdür kafası bu illaki sorun olacağı anlamına gelmiyor ki hemencik üzme kendini

Birkaç gecedir kalçalarımın yanları ve üst bacak ağrısı çekiyorum uyutmuyor bazen.. sabahları geçiyordu ama bu sefer geçmedi varmı benim gibi olan merak ettim sebebi nedir acaba iyice zorlanıyorum artık
Canım benimde özellikle geceleri çok ağrım oluyo. Yan yatmaktan sürekli omuzlarım, kalçalarımın yanı, ayaklarım hep ağrıyo. Bi sağa bi sola dönmekten mafoluyorum sabahları da artık uyuyamıyorum geç saate kadar ağrıdan. İyice ağırlaştık ondan kaynaklanıyo bence.
Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Canım ömürlü olsun bebeğin, çok şaşırdım beklicek diye umut ediyodum. Olsun sağlığı yerindeymiş ya biran önce büyür inşllh Allah analı babalı büyütsün

38 alıyolar sezaryanda diye biliyorum canım evet iyi tabi ama korkuyorum ben bişey olur diye beklemek yoruyo şuan beni yıpratıyorum kendimi ve bunu kimseye anlatamıyorum anlamıyolarda öyle bişey yanii
Sen gönlünü ferah tut canım bişey olmaz inşallah zamanında sağlıklı bir şekilde gelsin kuzucuklar

Canım senle 5 gün var aramızda sezeryan mı olcaksın neden şubat ortası dedi benim mart başı gözüküyo tahmini tarih

Her şey çok güzel.

Naaptın naaptın? Ay resmen macera dolusun kız selozy

Sağlıkla, analı babalı büyüsün kuzucuk. İyi olmasına çok sevindim. Gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…