- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Gözünüz aydın olsun cnm şok oldum resmenBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Canım güzel haberlerle çıksın inşallah Rabbim senin yüreğinede ferahlık versin.Bugün canım ameliyata gitti .şu an yanında da değilim büyük bir boşluktayım sanki
suan sana yazarken ela canim sikiliyor dedicanım temizlik dediğime bakma küçük süpürgeyle kırıntıları süpürüyorum, bir de temizlik yapsam ohoo.
ya gerçekten biz bir şeye el atmadan olmuyor.
küçük süpürgem var kablolu ama büyüğü gibi zor değil, onunla yaptım canım zaten artık diğerini kullanamıyorum. haftasonu eşim süpürür. ama hep rutin şeyler var ya, inan yemek hazırla çocuğu yedir o bile yoruyor. bir de özellikle şu çamaşır işi.
bu arada şu an Begüm başımdan aşağı yaklaşık 45 kere canım sıkılıyor dedi, hala devam ediyoreline tablet versem susacak ama bende vermiyorum. onunla oynayacak enerjim de yok. sonunda yine tablet vericem sanırım, bazen olur o kadar napayım
Evet bende yorulunca daha cok hissediyorum. O zaman yaza beklerim bende madem burada akrabalarinda varmisher zaman beklerim, ikimiz de gurbet ellerde yalnızız arkadaş oluruzçok uzun bir yol değil gidip gelinebilir. benim dayılarım ve teyzem var orda bazen geliyodum. ama şu an zor tabii doğum her an olabilir, o yüzden artık yaza doğru inşallah
dün doktoruma sordum bak ben onu, ayaktayken iş yaparken daha çok olur dedi. yalancı kasılmalar, günde 8-10 kere olması normaldir dedi. benim de taş gibi oluyor özellikle ayakta iş yaparken.
otobüsle gideceğimizden yük olmasın dedim ama yine de birkaç parça bişey mi alsam acil lazım olabilecekKeşke doğum çantanınyanına alsaydın canım
Canım kötüyü düşünme hemen ölçümler belki yanlış Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahKızlar merhaba. Bugün çalışabilir raporu almak için kendi doktorum dan başka bir doktora gittim. Moralleri i o kadar bozduk. Ultrason ölçümleri normal haftadan ileri. Özellikle kafa çevresi ölçümü. Başı büyük haftasına göre 4 - 5 hafta deyip durdu. Ayrıntılı ultrason sordu. Hepsi normaldi dedim. Ancak son 5 6 hafta dan beri doktoruma ölçümleri ileride diyordu dedım. Ki doktoruma biraz büyük kafalı olcak yapısal deyip üstünde durmuyordu. Bugünkü hemen bir uzman periontologa görün deyip durdu. Randevu aldım pztsi fakiltede bir prof a. Öğlenden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı. Nolur çocuğunun zekasıyla ilgili Bi sıkıntı olmasın. Dua edin arkadaşlar. Hepimizin ki sağlıkla gelsin allahım
Canım sakin ol nolur ne kadar büyük çıkıyor benimde bpd kafa ölçümü biraz büyük çıkıyor amabu zamana kdr 3-4 doktora gittim hepsi ölçümleri normal dedi. Ben kendim farkettim kafa ölçümü biraz büyük bende biraz koca kafalıyım güldüm geçtim anası gibi olcak diyeKızlar merhaba. Bugün çalışabilir raporu almak için kendi doktorum dan başka bir doktora gittim. Moralleri i o kadar bozduk. Ultrason ölçümleri normal haftadan ileri. Özellikle kafa çevresi ölçümü. Başı büyük haftasına göre 4 - 5 hafta deyip durdu. Ayrıntılı ultrason sordu. Hepsi normaldi dedim. Ancak son 5 6 hafta dan beri doktoruma ölçümleri ileride diyordu dedım. Ki doktoruma biraz büyük kafalı olcak yapısal deyip üstünde durmuyordu. Bugünkü hemen bir uzman periontologa görün deyip durdu. Randevu aldım pztsi fakiltede bir prof a. Öğlenden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı. Nolur çocuğunun zekasıyla ilgili Bi sıkıntı olmasın. Dua edin arkadaşlar. Hepimizin ki sağlıkla gelsin allahım
Canim tam olarak kac haftadasin ve olcum ne kadar cikti ?Kızlar merhaba. Bugün çalışabilir raporu almak için kendi doktorum dan başka bir doktora gittim. Moralleri i o kadar bozduk. Ultrason ölçümleri normal haftadan ileri. Özellikle kafa çevresi ölçümü. Başı büyük haftasına göre 4 - 5 hafta deyip durdu. Ayrıntılı ultrason sordu. Hepsi normaldi dedim. Ancak son 5 6 hafta dan beri doktoruma ölçümleri ileride diyordu dedım. Ki doktoruma biraz büyük kafalı olcak yapısal deyip üstünde durmuyordu. Bugünkü hemen bir uzman periontologa görün deyip durdu. Randevu aldım pztsi fakiltede bir prof a. Öğlenden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı. Nolur çocuğunun zekasıyla ilgili Bi sıkıntı olmasın. Dua edin arkadaşlar. Hepimizin ki sağlıkla gelsin allahım
Canım benim oğlum da ölçümlerdr kafası büyük çıkıyordu hep 15 gün ileride diyordu genetik olarak kafası büyük olabilir diyordu babası ve bnm kafam küçük mesela ama gerçekten koca kafalı oldu oğlum hatta dr doğuramazsın demişti hala da büyükdür kafası bu illaki sorun olacağı anlamına gelmiyor ki hemencik üzme kendiniKızlar merhaba. Bugün çalışabilir raporu almak için kendi doktorum dan başka bir doktora gittim. Moralleri i o kadar bozduk. Ultrason ölçümleri normal haftadan ileri. Özellikle kafa çevresi ölçümü. Başı büyük haftasına göre 4 - 5 hafta deyip durdu. Ayrıntılı ultrason sordu. Hepsi normaldi dedim. Ancak son 5 6 hafta dan beri doktoruma ölçümleri ileride diyordu dedım. Ki doktoruma biraz büyük kafalı olcak yapısal deyip üstünde durmuyordu. Bugünkü hemen bir uzman periontologa görün deyip durdu. Randevu aldım pztsi fakiltede bir prof a. Öğlenden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı. Nolur çocuğunun zekasıyla ilgili Bi sıkıntı olmasın. Dua edin arkadaşlar. Hepimizin ki sağlıkla gelsin allahım
Ben olsam alırdım tedbirli olmak iyidirotobüsle gideceğimizden yük olmasın dedim ama yine de birkaç parça bişey mi alsam acil lazım olabilecek
Aaaa hayırlı olsun maşallah şubat bebeleri de dökülmeye başladı artıkBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Canım benimde özellikle geceleri çok ağrım oluyo. Yan yatmaktan sürekli omuzlarım, kalçalarımın yanı, ayaklarım hep ağrıyo. Bi sağa bi sola dönmekten mafoluyorum sabahları da artık uyuyamıyorum geç saate kadar ağrıdan. İyice ağırlaştık ondan kaynaklanıyo bence.Birkaç gecedir kalçalarımın yanları ve üst bacak ağrısı çekiyorum uyutmuyor bazen.. sabahları geçiyordu ama bu sefer geçmedi varmı benim gibi olan merak ettim sebebi nedir acabaiyice zorlanıyorum artık
Canım ömürlü olsun bebeğin, çok şaşırdım beklicek diye umut ediyodum. Olsun sağlığı yerindeymiş ya biran önce büyür inşllhBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Sen gönlünü ferah tut canım bişey olmaz inşallah zamanında sağlıklı bir şekilde gelsin kuzucuklar38 alıyolar sezaryanda diye biliyorum canım evet iyi tabi ama korkuyorum ben bişey olur diye beklemek yoruyo şuan beni yıpratıyorum kendimi ve bunu kimseye anlatamıyorum anlamıyolarda öyle bişey yanii
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Canım senle 5 gün var aramızda sezeryan mı olcaksın neden şubat ortası dedi benim mart başı gözüküyo tahmini tarihOğlumdan bana geçti grip çok kötüyüm dünden beri. Bugün kontrolum vardı. 31+6 da Kızım 2.010 g 43 cm olmuş. Her şey yolunda dedi çok şükür3 hafta sonraya randevu verdi. İzne ayrılmaya karar verdim pazartesiden itibaren. Şubat ortasında alrız dedi
Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?