2020 Şubat Anneleri

Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Ay maşallah kuzuya Çok sevindim canım kavuştun kuzuna

Boşver bırak ev biraz pis kalsın senden önemli değil

seni cok iyi anliyorum canim ,Allah bize guc kuvvet versin ne diyim esler nekadar yardim etsede isin cok buyugu bize bakiyor malesef yapsalarda bizim gibi yapamiyorlar icimize sinmiyor ,
ev supurme isini haftasonlari esine devret bir sure sekerim ,kizida aksamlari esin yikasin , yemek camasir bulasikta bizde malesef onlardan kurtulus yok
eger uygun bulabilirsen kucuk sarjli el supurgeleri var ya onlar cok ise yariyor birtane al valla benim hep elimde geziyorum ,simdi 2 tane olunca daha cok lazim olucak

Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Bn şuan şok hani iyi çıkmıştı nst neden doğum yaptın anlamadım.İyi olmanıza çok sevindim kavustun melegine sağlıkla büyüt inşallah hayırlı olsun

aman iyi yaptın keşke bende boşverebilsem. ama akıllandım şu kız iyileşsin hemen hazırlıkları bitiricem artık.

haklısın ya hatta sanki daha bi heyecanlıyım bu sefer, yaşayacağımız duyguyu biliyoruz ya belki ondan

ah yavrum kıyamam ya, üzülürsün tabii 200 gram alsınlar diye neler yapıyoruz. kilo verince insan çok üzülüyor ama iyileşsin iştahı geri gelsin toparlar annesi sıkma canını

bu aralar kalabalık yerlere gitmeyin, ilaçları güzelce kullanın toparlayın.
bizim gece rahattı serum çok iyi geldi bir daha ateşi çıkmadı, inşallah çıkmaz.
duş alıp direkt uyumuşum. kıza bakmak için gece saat kurmuştum inan sürünerek kalktım ya nasıl yorulmuşum anlatamam.

Kiz ac kapiyi ben geliyorum valla okurken daraldim altimda araba olsa atlar gelirdim 1 saatlik yol
ah canım benim sağol gel tabii ya oturmaya gel boşverelim işleri

Boşver bırak ev biraz pis kalsın senden önemli değil
canım temizlik dediğime bakma küçük süpürgeyle kırıntıları süpürüyorum, bir de temizlik yapsam ohoo.

ya gerçekten biz bir şeye el atmadan olmuyor.
küçük süpürgem var kablolu ama büyüğü gibi zor değil, onunla yaptım canım zaten artık diğerini kullanamıyorum. haftasonu eşim süpürür. ama hep rutin şeyler var ya, inan yemek hazırla çocuğu yedir o bile yoruyor. bir de özellikle şu çamaşır işi.

bu arada şu an Begüm başımdan aşağı yaklaşık 45 kere canım sıkılıyor dedi, hala devam ediyor eline tablet versem susacak ama bende vermiyorum. onunla oynayacak enerjim de yok. sonunda yine tablet vericem sanırım, bazen olur o kadar napayım

Valla gelir yardim ederdim bende duramadim yine yerimde kv 5 gun kaldi yanimda simdi dr korkmaniza gerek yok yalanci sancilar diyince gelmiyo bende bugun yine basladim is yapmaya ama egil kalk supur camasir tasi derken yine karnim semsert oldu simdi uzandim bende koltuga

Her şey çok güzel.

tebrik ederim selozyyy!! Hosgelmis grubumuzun ilk Deniz’i :) insallah kisa zamanda gelecektir sütün de merak etme, saglikli olmaniza cok sevindim darısı bize olsun

her zaman beklerim, ikimiz de gurbet ellerde yalnızız arkadaş oluruz çok uzun bir yol değil gidip gelinebilir. benim dayılarım ve teyzem var orda bazen geliyodum. ama şu an zor tabii doğum her an olabilir, o yüzden artık yaza doğru inşallah

dün doktoruma sordum bak ben onu, ayaktayken iş yaparken daha çok olur dedi. yalancı kasılmalar, günde 8-10 kere olması normaldir dedi. benim de taş gibi oluyor özellikle ayakta iş yaparken.

O bile fazla sanırım artık bize canım benim hep alt tarafım ağrıyor bu sıralar birşey de yaptığım yok Allah tan yüzdük kuyruğuna geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…