Benimde var ama bu seferki farkliydi. Baska hic bir belirti olmayinca vucut degisimime yordumBenim var hatta bazen çamaşırım bayağı ıslanıyor
Aklına takıldıysa Dr sor canım için rahat etsinBenimde var ama bu seferki farkliydi. Baska hic bir belirti olmayinca vucut degisimime yordum
Ay maşallah kuzuya Çok sevindim canım kavuştun kuzunaBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Nasıl yani nasıl yikayacagimEşimde de sürekli oluyordu göz doktorumuza gittik bize dalinle kirpikleri yıkamamızı söyledi akşamları
Boşver bırak ev biraz pis kalsın senden önemli değilkızlar imdaaaatyetişemiyorum artık çok yoruldum yaaa. dün doktorum muayenede dediki artık hep dinlenceksin, uzanacaksın kendini yormak yok dedi. daha kapıdan çıkar çıkmaz kızımı hastaneye götürdük malum. 9 buçukta geldik eve. uyudu hemen, bugün ateşi yok şükür daha iyi.
sevgili doktorum uzan dinlen dedi ama bakın sabah kalktığımdan beri şu an popom koltuk yüzü gördü yemin ediyorum. daha da işim bitmedi.
iştahsız bir çocuğu kahvaltı ettirmeye çalış, sonra o ara hemen iki ayrı ana yemek yap. niye çünkü hanfendi ve beyfendi yemek seçiyor ikisine de ayrı yemek lazım
sonra kızı kocaman göbekle zar zor yıka, giydir, beline gelen o saçları iki saat kurula bir yandan da bırak beni diye kaçmaya çalışsın
o ara makineye çamaşır at, kuruyanları katla. evi süpür çünkü çocuk elinde ekmek yemiş ve her yere dökmüş, nasıl süpürmeyesin
sonra da eşin akşam desin ki yorma kendini, niye bu kadar yıpratıyosun kendini ne gerek var yapma nolcak doktorun ne dedi desin. gel de delirmeaynen şöyle dövesim var eşimle doktorumu
ne söylesem yapar sağolsun eşim ama akşam evde olduğu zaman içinde ne yapabilir yani bu işleri elbet biri yapacak, o biri de biz oluyoruz genelde.
daha yapmam gerekenler var, çantamı da hazırlayamadım henüz. herkes erken doğuruyo ben de korktum
bir de haftabaşı eşim yirmilik dişini aldıracak ameliyatla, bir süre o da kendine gelemez. inşallah bu süre içinde ben hasta olmam, enerjim bitti vallahi tükendim
mikropmu kapiyor acaba
[/QUOTE bilmiyorum ki
Bugün canım ameliyata gitti .şu an yanında da değilim büyük bir boşluktayım sankiKirmizi pabuc canim esinin ameliyati bugun muydu ?
seni cok iyi anliyorum canim ,Allah bize guc kuvvet versin ne diyim esler nekadar yardim etsede isin cok buyugu bize bakiyor malesef yapsalarda bizim gibi yapamiyorlar icimize sinmiyor ,kızlar imdaaaatyetişemiyorum artık çok yoruldum yaaa. dün doktorum muayenede dediki artık hep dinlenceksin, uzanacaksın kendini yormak yok dedi. daha kapıdan çıkar çıkmaz kızımı hastaneye götürdük malum. 9 buçukta geldik eve. uyudu hemen, bugün ateşi yok şükür daha iyi.
sevgili doktorum uzan dinlen dedi ama bakın sabah kalktığımdan beri şu an popom koltuk yüzü gördü yemin ediyorum. daha da işim bitmedi.
iştahsız bir çocuğu kahvaltı ettirmeye çalış, sonra o ara hemen iki ayrı ana yemek yap. niye çünkü hanfendi ve beyfendi yemek seçiyor ikisine de ayrı yemek lazım
sonra kızı kocaman göbekle zar zor yıka, giydir, beline gelen o saçları iki saat kurula bir yandan da bırak beni diye kaçmaya çalışsın
o ara makineye çamaşır at, kuruyanları katla. evi süpür çünkü çocuk elinde ekmek yemiş ve her yere dökmüş, nasıl süpürmeyesin
sonra da eşin akşam desin ki yorma kendini, niye bu kadar yıpratıyosun kendini ne gerek var yapma nolcak doktorun ne dedi desin. gel de delirmeaynen şöyle dövesim var eşimle doktorumu
ne söylesem yapar sağolsun eşim ama akşam evde olduğu zaman içinde ne yapabilir yani bu işleri elbet biri yapacak, o biri de biz oluyoruz genelde.
daha yapmam gerekenler var, çantamı da hazırlayamadım henüz. herkes erken doğuruyo ben de korktum
bir de haftabaşı eşim yirmilik dişini aldıracak ameliyatla, bir süre o da kendine gelemez. inşallah bu süre içinde ben hasta olmam, enerjim bitti vallahi tükendim
Bn şuan şokBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
yani normal doğummu oldu bn eror verdım :)Doktor gelince elle muayene etti. Sancılar ilaçla şimdilik durmuş ama dün son baktığından sonra baya ilerlemiş açılma çok artmış geliyo dedi.
12de doğdu.
Fırsat buldukça gelişmeleri yazarım hepinizi öpüyorum
aman iyi yaptın keşke bende boşverebilsem. ama akıllandım şu kız iyileşsin hemen hazırlıkları bitiricem artık.O dediklerinin aynisini benim de yapmam gerek ama hic halim yok bosverdim evi en som pazartesi supurdum sen dusun artik bide ev buyukbugun sadece bulasiklari makinaya attim ve camasir katladm 3 4 utu vardi cogalmadan hallettim saclarimi kestirmeye gittim geldim yatiyorum vala alllah bize sabirr ve guc kuvvet versin canim sen bence isleri birak cantani hazirla herkes doguruyor yaa vala ben de tirsmaya basladim ama icim icime de sigmiyo herkes dogurdukca kuslar ucuyor gibi baska birsey ya 2. De olsa cok heyecanliyim
ah yavrum kıyamam ya, üzülürsün tabii 200 gram alsınlar diye neler yapıyoruz. kilo verince insan çok üzülüyor ama iyileşsin iştahı geri gelsin toparlar annesi sıkma canınıcanim sagol sordugun icindoktorun dun verdigi ilaclari kullanmaya basladim sanki biraz iyi geldi gibi, elada dune gore biraz daha iyi sanki ,gozu biraz acildi beni yiyor sikildim diye ,sabah tarttim son 1,5 ayda tam 3 kilo vermis , aglicaktim valla sinirim bozuldu,sen nasilsin canim begum nasil oldu atesi dustumu,geceyi nasil gecirdiniz
ah canım benim sağolKiz ac kapiyi ben geliyorum valla okurken daraldim altimda araba olsa atlar gelirdim 1 saatlik yol
canım temizlik dediğime bakma küçük süpürgeyle kırıntıları süpürüyorum, bir de temizlik yapsam ohoo.Boşver bırak ev biraz pis kalsın senden önemli değil
ya gerçekten biz bir şeye el atmadan olmuyor.seni cok iyi anliyorum canim ,Allah bize guc kuvvet versin ne diyim esler nekadar yardim etsede isin cok buyugu bize bakiyor malesef yapsalarda bizim gibi yapamiyorlar icimize sinmiyor ,
ev supurme isini haftasonlari esine devret bir sure sekerim ,kizida aksamlari esin yikasin , yemek camasir bulasikta bizde malesef onlardan kurtulus yok
eger uygun bulabilirsen kucuk sarjli el supurgeleri var ya onlar cok ise yariyor birtane al valla benim hep elimde geziyorum ,simdi 2 tane olunca daha cok lazim olucak
Valla gelir yardim ederdim bende duramadim yine yerimde kv 5 gun kaldi yanimda simdi dr korkmaniza gerek yok yalanci sancilar diyince gelmiyoaman iyi yaptın keşke bende boşverebilsem. ama akıllandım şu kız iyileşsin hemen hazırlıkları bitiricem artık.
haklısın ya hatta sanki daha bi heyecanlıyım bu sefer, yaşayacağımız duyguyu biliyoruz ya belki ondan ❤
ah yavrum kıyamam ya, üzülürsün tabii 200 gram alsınlar diye neler yapıyoruz. kilo verince insan çok üzülüyor ama iyileşsin iştahı geri gelsin toparlar annesi sıkma canını ❤
bu aralar kalabalık yerlere gitmeyin, ilaçları güzelce kullanın toparlayın.
bizim gece rahattı serum çok iyi geldi bir daha ateşi çıkmadı, inşallah çıkmaz.
duş alıp direkt uyumuşum. kıza bakmak için gece saat kurmuştum inan sürünerek kalktım ya nasıl yorulmuşum anlatamam.
ah canım benim sağol ❤ gel tabii ya oturmaya gel boşverelim işleri
Allah in izniyle iyi olacak canim moralini yuksek tutBugün canım ameliyata gitti .şu an yanında da değilim büyük bir boşluktayım sanki
Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Valla gelir yardim ederdim bende duramadim yine yerimde kv 5 gun kaldi yanimda simdi dr korkmaniza gerek yok yalanci sancilar diyince gelmiyobende bugun yine basladim is yapmaya ama egil kalk supur camasir tasi derken yine karnim semsert oldu simdi uzandim bende koltuga
İnşallah canım evden giderken ağrıdan sarılamadı bile bana iki büklümdüAllah in izniyle iyi olacak canim moralini yuksek tut
O bile fazla sanırım artık bize canım benim hep alt tarafım ağrıyor bu sıralar birşey de yaptığım yok Allah tan yüzdük kuyruğuna geldikcanım temizlik dediğime bakma küçük süpürgeyle kırıntıları süpürüyorum, bir de temizlik yapsam ohoo.
ya gerçekten biz bir şeye el atmadan olmuyor.
küçük süpürgem var kablolu ama büyüğü gibi zor değil, onunla yaptım canım zaten artık diğerini kullanamıyorum. haftasonu eşim süpürür. ama hep rutin şeyler var ya, inan yemek hazırla çocuğu yedir o bile yoruyor. bir de özellikle şu çamaşır işi.
bu arada şu an Begüm başımdan aşağı yaklaşık 45 kere canım sıkılıyor dedi, hala devam ediyoreline tablet versem susacak ama bende vermiyorum. onunla oynayacak enerjim de yok. sonunda yine tablet vericem sanırım, bazen olur o kadar napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?