Kızlar bende kontrolden geldim nst filan girmedim hatta sanırım çatı muayeneside yapmayacak doktorum ben öyle anladım.sadece suyun kanaman olursa vs diye tembihledi onun dışında tosunum 35+1 de 2850 Gr 48 cm olmuş koca dana mi olacak nedir minyon gidiyordu 2 haftada 650 Gr almış 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Aynen benimde öyle oluyor geçen gün oldu bi tarafı şişirdi karnımın şekli değişti eşim gördü rengi bembeyaz oldu yoksa doğum mu olacak karnına noldu bişeyler oluyor diye başladı paniğe
Kızlar bende kontrolden geldim nst filan girmedim hatta sanırım çatı muayeneside yapmayacak doktorum ben öyle anladım.sadece suyun kanaman olursa vs diye tembihledi onun dışında tosunum 35+1 de 2850 Gr 48 cm olmuş koca dana mi olacak nedir minyon gidiyordu 2 haftada 650 Gr almış 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Oy masaAllahh benimki de kucukken cok hizli kilo aldi onde gidiyodu sanki simdi eskisi kadar hizli kilo almiyo gibi geliyo uzuluyorum oyle olunca bende 35 te gidecegim birdahaki kontrole 2500 ciksa sukredicem
Oğlumdan bana geçti grip çok kötüyüm dünden beri. Bugün kontrolum vardı. 31+6 da Kızım 2.010 g 43 cm olmuş. Her şey yolunda dedi çok şükür 3 hafta sonraya randevu verdi. İzne ayrılmaya karar verdim pazartesiden itibaren. Şubat ortasında alrız dedi
Herkese merhaba öncelikle yavrularımızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah bn 32+5gunlugum çok agirlastim zayıf olmamam rağmen ikinci gebeliğim bir erkekim daha olacak alljin izniyle yarımada nst gireceğim ayy hayırlısıyla kucağına aalsaydim çok yorulur oldum sizlerde oylemisiniz
Canım benimde özellikle geceleri çok ağrım oluyo. Yan yatmaktan sürekli omuzlarım, kalçalarımın yanı, ayaklarım hep ağrıyo. Bi sağa bi sola dönmekten mafoluyorum sabahları da artık uyuyamıyorum geç saate kadar ağrıdan. İyice ağırlaştık ondan kaynaklanıyo bence.
Canım ömürlü olsun bebeğin, çok şaşırdım beklicek diye umut ediyodum. Olsun sağlığı yerindeymiş ya biran önce büyür inşllh Allah analı babalı büyütsün
Bizim ocak analarının çogu aralıkta dogurunca şubat annelerine bir goz atayim dedim. Hayirli dogumlariniz olsun hanimlar. Gününde saglikla alin kucaginiza ins