2020 Şubat Anneleri

Kızlar bende kontrolden geldim nst filan girmedim hatta sanırım çatı muayeneside yapmayacak doktorum ben öyle anladım.sadece suyun kanaman olursa vs diye tembihledi onun dışında tosunum 35+1 de 2850 Gr 48 cm olmuş koca dana mi olacak nedir minyon gidiyordu 2 haftada 650 Gr almış 2 hafta sonra tekrar gel dedi

Benimde hep karnimin sag tarafi dag gibi yuksek sanirim totosunu dayiyo oraya curudu sag tarafim tekmelerde hep saga calisiyo
benimki bu ara çift taraflı çalışıyo hele sabah sırt üstü dalmışım bi ara aman yarabbim o nasıl bi debelenme hemen yan döndüm sıkıştı zaar çocuğum

Benimde hep karnimin sag tarafi dag gibi yuksek sanirim totosunu dayiyo oraya curudu sag tarafim tekmelerde hep saga calisiyo
Aynen benimde öyle oluyor geçen gün oldu bi tarafı şişirdi karnımın şekli değişti eşim gördü rengi bembeyaz oldu yoksa doğum mu olacak karnına noldu bişeyler oluyor diye başladı paniğe

Oy masaAllahh benimki de kucukken cok hizli kilo aldi onde gidiyodu sanki simdi eskisi kadar hizli kilo almiyo gibi geliyo uzuluyorum oyle olunca bende 35 te gidecegim birdahaki kontrole 2500 ciksa sukredicem

bende 31+6 yim bugun tam masallah boyu kilosu cok guzel sekerim ,3 haftada bir cok uzun geliyor ya artik 8.aydayiz 2 haftada bir gitsek

Herkese merhaba öncelikle yavrularımızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah bn 32+5gunlugum çok agirlastim zayıf olmamam rağmen ikinci gebeliğim bir erkekim daha olacak alljin izniyle yarımada nst gireceğim ayy hayırlısıyla kucağına aalsaydim çok yorulur oldum sizlerde oylemisiniz

Aynı leyleri yaşıyormuşuz bazen ağrısından uyuamıyorum doğuma kadar çekeceğimiz var gibi

Çok şükür darısı hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…