2020 Şubat Anneleri

İnşallah allahım size ve tüm isteyen kardeşlerimize tez zamanda nasip eder üzmeyin kendinizi nolur .
Benim bi arkadasımın 3 sene olmadı tam tüp bebek tedavisine başladıkları ay kendiliğinden oldu.
Traansfeer için gitti bi baktılar hamile
İnşallah sizinde mucizeniz kendiliğinden gelir

Ne güzel bir mucize masallah
İnşallah bizede bu guzel mucize nasip olur
Tedaviyle yada normal hiç farketmez artık
Allah razı olsun olsun, Allah hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah sizede

ya bir tek bende bu kadar ağrı acı var sanıyordum2-3 gündür kuyruksokumum cok fena yürümek ve dönmek özellikle oturdugum yerden kalkmak neredeyse iskence üstüne üstlük iki haftadır gecmeyen grip de cabası :,( burun tıkanıklıgı mahvediyorrr..

Magnezyum hapı bu agrılara iyi gelir mi kızlar fikrinz var mı? Yaklasık 1,5 ay önce de kalça ağrım vardı fizik tedaviye gitmstm b12 ve magnezyum vermisti ama o ilaclarda bi dengemi bozmustu, garip ruyalar uykusuzluk vs. Agrı da gecince Cok sürmeden bırakmıstım, hangisinden tam emin degilm de.. sizde de böyle bir yan etkisi oldu mu

Kızlar merhaba, cuma günü aniden rahatsızladım. Ateş ,halsizlik ,zorla yürüyordum. Cmtsi kendi doktorumun yönlendirmesiyle KBB ye gittim. Kan tahlili yapıldı. Kanda hem bakteri hem virüs çıktı. Azitro antibiyotik ve enfluvir verildi. Doktoruma da sordum kullanabilirsin sorun yok b Grubu ilaç dedi. İçiyorum 2 gündür iyi geldi sayılır ama içim hiç rahat değil. Özellikle enfluvir içerken. Hamileyken bu ilaçları kullanan var mi

Ben birkaç kere yazmıştım farklı tarihlerde görmemiş olabilirsin, doğumdan dolayı değilde hamileliğimde ayak bileğim kırıldığı için 2 spinal ameliyat geçirdim, hatta 6-7 sene öncesinde varis ameliyatı için yine spinal olmuştum. İlk 2 spinal ameliyat tamamen sorunsuzdu, iğnenin batışını bile hissetmedim sonrasında ağrı yaşamadım. Son spinal ameliyatımda bir önceki iğneyi yapan aynı anestezi uzmanı olmasına rağmen artık oynattımı, farklı omura mı uyguladı nedenini bilmiyorum 10 güne yakın şiddetli baş ağrısı yaşadım. Ağrı omurilik zarının hasar görmesi nedeni ile oluyor bildiğim kadarıyla ve bu biraz şans meselesi ama 10-15 gün içinde kendini iyileştiriyor. Ağrının nedeni de bu hasarlı bölgeden sıvı kaçışı. Kahve iyi geliyor çok farketmesede ama şiddetli ağrıyı dindiren tek şey boylu boyunca uzanmak kafanı kaldırmadan. Yemek yemeye bile kalkamıyordum öyle ağrıyordu ama tabi bebek bakımı da dahil olunca çok zorluyordur eminimki.
Yine de sezaryen uygulanması kesinleşirse yaşadığım şeylere rağmen spinal isteyeceğim. Genel anestezi nadirende olsa daha tehlikeli olabiliyor diye duydum.

Ben gercekten de ilkbahar ve sonbahari cok seviyorum.
Ve Deniz aşığı biriyim. Denizi izlemeye bayılırım mesela :))
senin oğlunun adı Deniz olmalı da işte yanına ek bi isim olmalı diye kafaya taktığın için şimdi bir türlü kabullenemiyorsun :)
diyorum sana Deniz tek başına çok daha güzel ve unisex isim olmasına rağmen bende hep erkek birini çağrıştırır.

bende çok severim yeşili ve maviyi. ne şanslıyım ki istanbul gibi bir yerden sonra şimdiki evim hem yeşillik hem deniz manzaralı. balkonum en sevdiğim mekanım :)

çok geçmiş olsun, hamileliğimin çok başında bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. adını hatırlamıyorum ama b grubu ilaçtı. kadın doğum doktorum da onay verdi kullandım. kullanmayıp iyileşememek de tehlikeli.

aa şimdi hatırladım bana verdiği ilaç da azitro idi.

Sonunda beşiğimiz geldi. Artık bebek doğmadan gelmezse diye kafamda nerede yatırırım senaryoları kurmaya başlamıştım

Eklentiler

• 802CCE9F-36B7-40C0-8CF1-DB1642A35DF3.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 8E6688A1-A13B-4645-8FE3-BC6E0E9A3320.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 51
ilk dogumumu epidural sezeryan oldum , hic bas agrisi yasamadim ama muthis gaz sancisi cektim o gece, ben birdaha yasamak istemiyorum epidurali,oyuzden genel anestezi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…