İnşallah allahım size ve tüm isteyen kardeşlerimize tez zamanda nasip ederMerhaba arkadaslar. Sizden dua istemiştim. Malesef yumurtalarımın hiçbiri dollenmemiş kızlar. Çok uzgunum.. Bir süre ara verip 4.tedaviye baslayacagız.
Dogumda bana dua eder misiniz kızlar(ismim bahar) cok ihtiyacım var. İnş bizlerde birgün anne olabiliriz.
Şimdiden hepinize kolay dogumlar diliyorum Allah bir avazda saglıcakla kurtarsın inşallah
Masallah ne güzel8.tüp bebekte oldu arkadaşımın hiç umudunu kaybetme şimdi 9 yaşındalar
Ne güzel bir mucize masallahİnşallah allahım size ve tüm isteyen kardeşlerimize tez zamanda nasip ederüzmeyin kendinizi nolur .
Benim bi arkadasımın 3 sene olmadı tam tüp bebek tedavisine başladıkları ay kendiliğinden oldu.
Traansfeer için gitti bi baktılar hamile
İnşallah sizinde mucizeniz kendiliğinden gelir
Tek merak eden ben değilmişimBen onu buldum sonra hazel yanılmıyorsam buraya çok yazan biri değil
Canım Allah en hayırlı zaöanda inşallah nasip ederMasallah ne güzel
Annesi. Çok azimliymiş gercekten
Ben şimdiden cok yorgun hissediyorum kendimi
Bendee kim miş kiBeni de eklemiş 3 ortak takipçi vardı. Ben de merak ediyorum kim olduğunu
36 sanırımTek merak eden ben değilmişimisme aşina gibiyim. O baya erken doğurdu sanırım.
peki mevsim olarak hangi baharı seviyorsun merak ettim :)Bu arada benim kızımın adı daBahar
Ben verdim ismini, cokkk seviyorum bahar mevsimini.
Oturmak insana bu kadar mı işkence gibi gelirResmen nefes alamıyorum, sıkışıyorum, sırtım ağrıyor. Her yerim defolu. Yatmak desen zulüm. Bir taraftan diğer tarafa adeta kağnı gibi dönüyorum. O da eşimin arkadan ittirmesiyle anca. Adamın artık bilinçaltına nasıl yerlestirdiysem uykusunun içinde döneceğimi hissediyor eliyle ittirerek döndürmeye çalışıyor. Ona da adam akıllı uyku yok sayemde ben tilki o tilki sabahlar olmasın
Ben gercekten de ilkbahar ve sonbahari cok seviyorum.peki mevsim olarak hangi baharı seviyorsun merak ettim :)
Hic.gormedim o mesajlari kikız ne dışlaması aşkolsun, özel mesajda paylaştık hesaplarımızı, sende eklisin o mesajda görmedin mi
burda açık açık yazmak istemez kimse.
evet bilemedim bendegörse de çıksa ortaya kimmiş acaba
Kızlar bir de bir şey daha soracağım daha önce Doğum yapan ve planlı sezaryen olacaklara: ben ilk doğumu acil sezaryene girince genel anestezi oldum ama bu sefer epiduralle mi olsam diyorum. Pek çok kişi çok baş ağrım oldu filan yazmış sizin tecrübeleriniz ya da yakınlarınızda gözlemleriniz nasıl oldu. Ablam çok rahattım ve bebeği gördüğüm için çok güzeldi diyor. Yengem 20 gün baş ağrısından uyuyamadım diyor ikisi de aynı doktorda sezaryen oldular
senin oğlunun adı Deniz olmalı da işte yanına ek bi isim olmalı diye kafaya taktığın için şimdi bir türlü kabullenemiyorsun :)Ben gercekten de ilkbahar ve sonbahari cok seviyorum.
Ve Deniz aşığı biriyim. Denizi izlemeye bayılırım mesela :))
çok geçmiş olsun, hamileliğimin çok başında bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. adını hatırlamıyorum ama b grubu ilaçtı. kadın doğum doktorum da onay verdi kullandım. kullanmayıp iyileşememek de tehlikeli.Kızlar merhaba, cuma günü aniden rahatsızladım. Ateş ,halsizlik ,zorla yürüyordum. Cmtsi kendi doktorumun yönlendirmesiyle KBB ye gittim. Kan tahlili yapıldı. Kanda hem bakteri hem virüs çıktı. Azitro antibiyotik ve enfluvir verildi. Doktoruma da sordum kullanabilirsin sorun yok b Grubu ilaç dedi. İçiyorum 2 gündür iyi geldi sayılır ama içim hiç rahat değil. Özellikle enfluvir içerken. Hamileyken bu ilaçları kullanan var mi
aa şimdi hatırladım bana verdiği ilaç da azitro idi.Kızlar merhaba, cuma günü aniden rahatsızladım. Ateş ,halsizlik ,zorla yürüyordum. Cmtsi kendi doktorumun yönlendirmesiyle KBB ye gittim. Kan tahlili yapıldı. Kanda hem bakteri hem virüs çıktı. Azitro antibiyotik ve enfluvir verildi. Doktoruma da sordum kullanabilirsin sorun yok b Grubu ilaç dedi. İçiyorum 2 gündür iyi geldi sayılır ama içim hiç rahat değil. Özellikle enfluvir içerken. Hamileyken bu ilaçları kullanan var mi
ilk dogumumu epidural sezeryan oldum , hic bas agrisi yasamadim ama muthis gaz sancisi cektim o gece, ben birdaha yasamak istemiyorum epidurali,oyuzden genel anestezi olucamKızlar bir de bir şey daha soracağım daha önce Doğum yapan ve planlı sezaryen olacaklara: ben ilk doğumu acil sezaryene girince genel anestezi oldum ama bu sefer epiduralle mi olsam diyorum. Pek çok kişi çok baş ağrım oldu filan yazmış sizin tecrübeleriniz ya da yakınlarınızda gözlemleriniz nasıl oldu. Ablam çok rahattım ve bebeği gördüğüm için çok güzeldi diyor. Yengem 20 gün baş ağrısından uyuyamadım diyor ikisi de aynı doktorda sezaryen oldular
Nerden almıştın marka nedirSonunda beşiğimiz geldi. Artık bebek doğmadan gelmezse diye kafamda nerede yatırırım senaryoları kurmaya başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?