2020 Şubat Anneleri

o agri artik hepimizde oluyo ama icinin rahat etmesini istiyosan dr a gozuk istersen

Ay evet ya bende birisi temizleyince daha çok yoruluyorum. Babannemden gelen bir direktif verme modu oluşuyor sanki onlar yapınca yanlış olacakmış gibi kendim yapınca rahat bir şekilde çay kahve dinlene dinlene yapıyorum. 5 güne annemler gelecek benimde, işleri devralmamaları için bir an önce iyileşip başlamalıyım temizliğe

Bende korse alsam mi diye dusunuyorum belki daha cabuk toparlanir karnim 10 kg hedefimi gecmisim maalesef doguma kadar 2 3 kg daha alirim gibi duruyo bu gidisle 12 13 kg falan almis olurum toplam heralde

Bu korse konusu benimde kafamı karıştırıyor. Gebe eğitimine hastanenin kadın doğumcusu katıldı, korsenin hiç bir faydası yok dedi. 40 günlük iyileşme sürecinden sonra yapacağınız karın egzersizleri sıkılaşmayı sağlayan tek şeymiş. Diğer doktorlara da danışmak gerek tabi

Bende öyle yok böyle bi sancı devam etmesinden korktum yani doğumdanda değil nasıl dayanıcam dedim bi an göremicez gibi evet ya 37 38 gelelimde hayırlıylısıyla başka bi isteğim yok benim taş gibiyi anlamıyorum ben doktora gitmiştim çok sert diye sancı çıkmadı demek ki daha serti nasıl bilmiyorum yaşamadım sanırım

Günaydın kızlar herkese güzel bir pazar diliyorum. Sezeryan olan ve olacak arkadaşlar ne kadar süre sonra korse takmayı düşünüyorsunuz
Ben takmadim cnm daha sonra cok. Sıkı bir diyet ve sporla 21 kilo vermisdim ama cok yorucuydu bunun kilolarini nasil verrm 2 cocukla mechul ama vermezsem de cok takarm kafama bunuda biliyorum emzirirken cok yemezsem insallah rahat rahat verrim

Doğuma hazırlık kasılmalarına yorumluyorum ben onları ne de olsa düzenli değiller
Ayneeeen uyku sersemi aklımdan o geçti sancı buysa ben napıcam dedim kendi kendime yani şuan nasıl nasıl bir acıydı hatırlamıyorum ama çok canımın yandığını hatırlıyorum

Vajinal icince hic kaldiramiyorum basimi ama vajinal de pek bi farki yok yine gosteriyo yan etkisini sarhos gibiyim valla
Ben ilk başlarda 1 hafta kadar kullanmıştım vajinal.bende öyle bi etkisi olmamıştı
Günde 1 kere kullanıyorsan gece yatarken kullan aç kullanma bide bu kadar kötü olmazsın bence

Ben zaten pıhtılaşma için de 8 Aydın iğne oluyorum o yüzden hiç riske almayacağız sezaryen olacak. Şeker de bir ay direndik diyete rağmen düşmedi bebek aşırı kilo aldı bir anda ve ben çok halsiz kaldım zayıfladım doktor insülin başladı. Hamileliğin başından beri 7 kg ancak oldu. Bebek 3 kg şu an, ciğer iğnesi de bu kadar yüksek sşekerde daha çok riskli diye yapılamadı.

İnsülin olmadan 245 i gördü insülin ile 120-150 arası

Ben de Pendik'te ötüyorum bu arada.. Bebişler aynı senenin çocukları artık okullarda beraber olurlar

Benim ilkim sezaryen 4 sene sonra normal Doğum yaptım. İkisi de rahattı şükür. Normal Doğumdan önceki son bir saat çok zordu ama bitince çok rahatlıyorsun

Benim ilkim sezaryen 4 sene sonra normal Doğum yaptım. İkisi de rahattı şükür. Normal Doğumdan önceki son bir saat çok zordu ama bitince çok rahatlıyorsun
Hangisi tavsiye ediyorsun peki

Hangisi tavsiye ediyorsun peki
Eğer mümkünse normali.. ilki de normalden sezaryene döndü. Dediğim gibi bebek doğunca çok rahatlıyorsun hiç bir şey olmamış gibi sezeryan zaten bir ameliyat kollamak gerekir. Benim ağrı eşiğim yüksektir bir saat sonra kalkıp yürümüştüm ablam 7-8 saat sonra ancak yürüyebildi. Kişiden kişiye değişiyor narkoz toleransı

Aynen ben herşey hazır ama alipta yerleştirmek gelmiyor içimden bir türlü elim varmıyor nezaman yaparım hiç bilmiyorum ne olacak bu halimiz geçer demi doğumdan sonra dahada vahim olmayız

Ben ilk başlarda 1 hafta kadar kullanmıştım vajinal.bende öyle bi etkisi olmamıştı
Günde 1 kere kullanıyorsan gece yatarken kullan aç kullanma bide bu kadar kötü olmazsın bence
Sabah aksam maalesef ki

Selam kızlar
Umutcanın kıyafetleri yıkandı ama kurumadı kurusun da istemiyorum hiç ütü yapacak halim yok
Şifonyeri ayarlamıştım bebiş için ama kızım tutturdu kardeşimin kıyafetlerini benim dolabıma koy diye boşuna upraşyım ordaki eşyalarla
Yelek almamışım onu hatırladım
Benim gibi unutan varsa doğumda istiyorlar ince kadife bişi hatırlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…