o agri artik hepimizde oluyo ama icinin rahat etmesini istiyosan dr a gozuk istersenKızlar utanıyorum amasormam lazım. Benim 17 aylık oğlum var onu kucağıma aldım ve onu kucağıma aldığımdan beri özel bölgemde çok ağrı var öyle böyle bir ağrı değil. Hiç böyle ağrı yaşamadım daha önce.Hastaneye mi gideyim?korkuyorum açılma falan olmamıştır değil mi.Normal mıdır yoksa bu haftada
O zaman normaldir herhalde ben korktum ilk defa yaşadığım için teşekkürlero agri artik hepimizde oluyo ama icinin rahat etmesini istiyosan dr a gozuk istersen
Demosan bende uyumuşum canım çok şüküt bidaha olmadı 9 da uyandım geri
Temizlik yapıyolar evde ev kaçmış gidiyo şuan ben yapsam bu kadar yorulmam şöyle böyle ayaktayım hep sancım olmazsa iyi yani
Bende korse alsam mi diye dusunuyorum belki daha cabuk toparlanir karnim 10 kg hedefimi gecmisim maalesef doguma kadar 2 3 kg daha alirim gibi duruyo bu gidisle 12 13 kg falan almis olurum toplam heralde
Bende öyle yok böyle bi sancı devam etmesinden korktum yani doğumdanda değil nasıl dayanıcam dedim bi anBu gece aynı şeyi ben de yaşadım. Uykumdan resmen aa diye bağırarak uyandım. Sesime eşim kalktı korktu. Karnım inanılmaz sertti ve normaldeki rahatsızlık hissinden öte bi can yakma durumu oldu. Korktum. Sonra eşim masaj yaparken uyuyakalmışım.
Bugün yine ara ara her zamanki gibi taş gibi karnım. Çokta hareketli. Içimden bi ses 40ları göremeyeceğimi söylüyor. Oturdum bekliyorum içimdeki ses doğru mu söyleyecek acaba diye
Ben takmadim cnm daha sonra cok. Sıkı bir diyet ve sporla 21 kilo vermisdim ama cok yorucuydu bunun kilolarini nasil verrm 2 cocukla mechulGünaydın kızlar herkese güzel bir pazar diliyorum. Sezeryan olan ve olacak arkadaşlar ne kadar süre sonra korse takmayı düşünüyorsunuz
Doğuma hazırlık kasılmalarına yorumluyorum ben onları ne de olsa düzenli değillerBende öyle yok böyle bi sancı devam etmesinden korktum yani doğumdanda değil nasıl dayanıcam dedim bi angöremicez gibi evet ya 37 38 gelelimde hayırlıylısıyla başka bi isteğim yok benim taş gibiyi anlamıyorum ben doktora gitmiştim çok sert diye sancı çıkmadı demek ki daha serti nasıl bilmiyorum yaşamadım sanırım ☺
Ben ilk başlarda 1 hafta kadar kullanmıştım vajinal.bende öyle bi etkisi olmamıştıVajinal icince hic kaldiramiyorum basimi ama vajinal de pek bi farki yok yine gosteriyo yan etkisini sarhos gibiyim valla
Ben zaten pıhtılaşma için de 8 Aydın iğne oluyorum o yüzden hiç riske almayacağız sezaryen olacak. Şeker de bir ay direndik diyete rağmen düşmedi bebek aşırı kilo aldı bir anda ve ben çok halsiz kaldım zayıfladım doktor insülin başladı. Hamileliğin başından beri 7 kg ancak oldu. Bebek 3 kg şu an, ciğer iğnesi de bu kadar yüksek sşekerde daha çok riskli diye yapılamadı.Nasılsın bugün canım? Umarım geçmiştir sancıların, ben rahatlayınca fosur fosur uyumuşum öğlene kadar
Aynen hamileliktenmidir bilmiyorum normalde iyileşirdim 1-2 günü kötü geçirdikten sonra, giderek kötüleşiyorum şimdi. Salı sabahına randevumuz vardı öncesi için sordum doluymuş, bir iki gün daha sabredeceğim bakalım.
Geçmiş olsun canım bende de var gebelik şekeri ama insülin gerektirmiyor şimdilik. Sınav zamanı çok stres yapmamaya çalış, şekeri hemen etkiliyor. Doktorun sezaryen mi önerdi peki yoksa suniyle mi başlatacak doğumu?
Eve portakalları zencefilleri depoladım az öncebal şekerimi çok yükseltmesin diye sütlü çaya karıştırıp balla zencefili chai tea latte deneyeceğim bakalım şimdi ☺
İnsülin olmadan 245 i gördü insülin ile 120-150 arasıSütün sifa olsun kuzuna, tez zamanda kucagina kavuştursun Rabbim.
Evinize bi girin hayirlisiyla sonrasi unutulur gider bu ayri gecen günler.
Cok zor biliyorum ama sabir et az daha.
Allah güç kuvvet versin canim sana.
Iki gece kaldiniz siz de dimi canim.
Kan degerlerin kactan kaca düştü hatırlıyor musun?
Ben kanim cok dusmezse ve 1 gece sonrasi gaz testinden geçersen hemen taburcu talep edecem de onun icin soruyorum. Kızim evde olacak aklim hep onda olacak.
Sen coj guclu bi hatunsun, masallah.
Sen her anlamda bu grup icin bi derssin.
Pozitif olmak nedir nasil guclu olunur
Zenzemi nerden aldin canim?
Hurma zemzem hicbisey yok bende.
Ya bende bavul mu alsam diyorum dunden beri.
Babam bavul parasi verdi,
Aslinda kv getirecekti,hos getirdi de ama canta tarziymis onunki ve sevmedim onu.
Almisken de kabin boy yerine orta boy almak mantikli gibi geliyor, herseyi rahatca koyarim dedimdi.
Inusulinle kac cikiyor?
Inusulinsiz kac cikiyordu?
Benim gebelik sekeri uslu.
Yersem cikiyor, normal beslenirsem gayet iyi.
Ama tabi ben uslu durmuyorum gun icinde yapiyorum kacamaklar.
Doğuma da az kaldi diye strese de girmez oldum bi rahatlik geldi üstüme.
Benim dr buyuk ihtimal 38+0-38+6 arasi bi tarih verir diye düşünüyorum ama bakalim.
Ben de Pendik'te ötüyorum bu arada.. Bebişler aynı senenin çocukları artık okullarda beraber olurlarPendik camisinin karşısındaki aktarın yanındaki dükkandan aldım cnm . 1lt 10 tlydi. Birde küçğk şişe vardı 250ml lik oda 3 tlydi 1 lt aldım ben. Hurmayı zaten kuruyemişçilerde de bulabilirsin bende daha önce vardı.
Benim ilkim sezaryen 4 sene sonra normal Doğum yaptım. İkisi de rahattı şükür. Normal Doğumdan önceki son bir saat çok zordu ama bitince çok rahatlıyorsunBenim kv dem 3 normal dogum yasamis biri olarak şiddetle sezeryani tavsiye eden bi hatundu. Ha benim ilk dogumum mecburi sezeryan olmasaysi kesinlikle normali tecrube etmeden direk sezeryani secmezdim. Evet agri esigin düşük ve buyuk bir aci cekiliyor ama yillardir birsekilde doğumlar oluyor.
Kv; sezeryan gibi bi ameliyat olmus kendince ikisini mukayese ediyor sanirim. Normal dogumda kadin saatlerce aci cekiyor, oturamiyor wc sikinti diyor. bence 30-40 sene onceki sartlarla simdiki zaman arasindaki sartlar farklidir diye düşünüyorum. Mesela o zamanlar kesi yapilmadan kontrolsüz yirtiklar olup daha cok dikis atiliyormustu. Simdi kesi atilip daha az dikisle bitiyor is. Eskiler her anlamda cok cekmisler bazen anlatiyor da, lohusayken daha 1 haftaligim disarda kar yagiyor ben dışarda legende hastanedeki kanli kıyafetlerimi yikardim vs vs diye anlatmisti cok üzülmüştüm.
Hangisi tavsiye ediyorsun pekiBenim ilkim sezaryen 4 sene sonra normal Doğum yaptım. İkisi de rahattı şükür. Normal Doğumdan önceki son bir saat çok zordu ama bitince çok rahatlıyorsun
Eğer mümkünse normali.. ilki de normalden sezaryene döndü. Dediğim gibi bebek doğunca çok rahatlıyorsun hiç bir şey olmamış gibi sezeryan zaten bir ameliyat kollamak gerekir. Benim ağrı eşiğim yüksektir bir saat sonra kalkıp yürümüştüm ablam 7-8 saat sonra ancak yürüyebildi. Kişiden kişiye değişiyor narkoz toleransıHangisi tavsiye ediyorsun peki
Aynen ben herşey hazır ama alipta yerleştirmek gelmiyor içimden bir türlü elim varmıyor nezaman yaparım hiç bilmiyorum ne olacak bu halimiz geçer demi doğumdan sonra dahada vahim olmayızkaç gündür eşime valizi dolabın üstünden indir demeyi unutuyordum, sonunda onu başardım.
şimdi onu bi güzel silicem, ona da başlamam bir kaç gün sürer herhalde. hazırlamaya başlamak da biraz sürse artık doğuma gitmeden bir gün önce hazırlayacağım sanırım
neredeyse her şeyi hallettim de şu çantayı bir türlü hazırlayamadım. alıp içine koyucam niye böyle üşendim bilmiyorum ya. bitmiyor ki işler, sıra gelmiyor bir türlü
Sabah aksam maalesef kiBen ilk başlarda 1 hafta kadar kullanmıştım vajinal.bende öyle bi etkisi olmamıştı
Günde 1 kere kullanıyorsan gece yatarken kullan aç kullanma bide bu kadar kötü olmazsın bence
AnlamadimBen kaza yapmıştım o kadar
Ayy Allah korumus yaa gercekten sarhos gibi yapiyo o ilacAraçla benzinliğe girdim o ilacı kullandığım dönem
Aracı direğe vurdum o derece sersemletti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?