2020 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaslar. Sizden dua istemiştim. Malesef yumurtalarımın hiçbiri dollenmemiş kızlar. Çok uzgunum.. Bir süre ara verip 4.tedaviye baslayacagız.
Dogumda bana dua eder misiniz kızlar(ismim bahar) cok ihtiyacım var. İnş bizlerde birgün anne olabiliriz.
Şimdiden hepinize kolay dogumlar diliyorum Allah bir avazda saglıcakla kurtarsın inşallah

umudunuzu kaybetmeyin, defalarca deneyip kucağına alan o kadar aile varki. allah sizin de yüzünüzü güldürsün. her duamda allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye dua ediyorum.

Aynen ben herşey hazır ama alipta yerleştirmek gelmiyor içimden bir türlü elim varmıyor nezaman yaparım hiç bilmiyorum ne olacak bu halimiz geçer demi doğumdan sonra dahada vahim olmayız

geçer geçer, uykusuzluk olsa da en azından kendimizi toparlayınca eski enerjimize dönüyoruz. bugün 1 saat market alışverişine çıktık, eve zor attım kendimi. eşim karnıma dokundu öyle sertti ki korktu, yemeği hazırladı korkusundan son haftalar insanın hiç enerjisi kalmıyor. ben hamileliğin bu zamanlarını sevmiyorum hiç, sağlıkla zamanında bir kucağımıza alsak artık ya.

Kızlar instagramdan biri eklemiş beni burdan ama hanginizsiniz acaba, kullanıcı adı c ile başlayan?

Neden yelek istiyorlar sana mı bebeğe mi

Allah im sana ve senin gibi evlat aski ile yananlara tez zamanda nasip etsin hayirli ve saglikli evlatlar.
Rabbim INŞALLAH cok bekletmeden mucizesini sana yollar ve sen de mis kokulu melegini kucagina alir bu gunleri de yâd edersin.
Ben de yeb4 gibi hep dua ederim

Not: dogum sırasında dua ederim diyemem yalan söylemiş olurum ama normal dogum yapacak olan arkadaslar ederler canim illaki.

Bu arada benim kızımın adı da Bahar
Ben verdim ismini, cokkk seviyorum bahar mevsimini.

Kızlar bir de bir şey daha soracağım daha önce Doğum yapan ve planlı sezaryen olacaklara: ben ilk doğumu acil sezaryene girince genel anestezi oldum ama bu sefer epiduralle mi olsam diyorum. Pek çok kişi çok baş ağrım oldu filan yazmış sizin tecrübeleriniz ya da yakınlarınızda gözlemleriniz nasıl oldu. Ablam çok rahattım ve bebeği gördüğüm için çok güzeldi diyor. Yengem 20 gün baş ağrısından uyuyamadım diyor ikisi de aynı doktorda sezaryen oldular

Ben de Pendik'te ötüyorum bu arada.. Bebişler aynı senenin çocukları artık okullarda beraber olurlar
Ben tuzlada oturuyorum cnm ama alışveriş için genelde pendiğe geliyorum ama tabi üst baş alışverişe çıkmayalı çoook uzun zaman oldu artık bahar alışverişine anca çıkarım heralde

Oturmak insana bu kadar mı işkence gibi gelir Resmen nefes alamıyorum, sıkışıyorum, sırtım ağrıyor. Her yerim defolu. Yatmak desen zulüm. Bir taraftan diğer tarafa adeta kağnı gibi dönüyorum. O da eşimin arkadan ittirmesiyle anca. Adamın artık bilinçaltına nasıl yerlestirdiysem uykusunun içinde döneceğimi hissediyor eliyle ittirerek döndürmeye çalışıyor. Ona da adam akıllı uyku yok sayemde ben tilki o tilki sabahlar olmasın

Olmuştur canım
Benimki 33+2 de 2250 idi.
Benimkide 2600 falan olmuşturr
İnşallah yüzlerini gösterirler yarın
Benim tosunda 31’de 2460 gr dı boy 49 cm
37. Haftada kg ya bakıp doğum şekline karar vericek dr um, çok korkuyorum kızlar eğer 4 kg üzeri olursa normal doğum önermem dedi içtiğim vitamini bıraktırdı belli de olmaz şimdi iri ama bazı bebekler bir anda sakin gidebiliyorlar dedi doktorum inşallah sağlıkla gelsin tabii ama sezeryanı düşünmek istemiyorum çünkü korkuyorum

Bende eklemek istiyorum beni neden disladiniz cabuk yazin isimlerinizi
kız ne dışlaması aşkolsun, özel mesajda paylaştık hesaplarımızı, sende eklisin o mesajda görmedin mi
burda açık açık yazmak istemez kimse.

Beni de eklemiş 3 ortak takipçi vardı. Ben de merak ediyorum kim olduğunu
evet bilemedim bende görse de çıksa ortaya kimmiş acaba

8.tüp bebekte oldu arkadaşımın hiç umudunu kaybetme şimdi 9 yaşındalar

Yılbaşı gecesi de biri doğum yapmıştı. Onun da kim olduğunu hala çok merak ediyorum

Masallah tam tosunmuş inşallah cok kg almazda normal doğurursun annesi ben yarın öğrenicem bakalım ne kadar olmuş

Hemen sonrasında Nescafe içmiştim başağrısı olmadı hiç

umudunuzu kaybetmeyin, defalarca deneyip kucağına alan o kadar aile varki. allah sizin de yüzünüzü güldürsün. her duamda allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye dua ediyorum.
Amin canım Allah razı olsun cok sagol, Allah hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah
Aminnnn Allah razı olsun canım cok sagol
Mevlam kızını sana bagıslasın. Adasımı benim yerime öp
Hayırlı kolay dogumlar nasip etsin Allah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…