Bugun sabah kendi dr muza gittik direkt antibiyotik baslatti virus kaynakli degil bakteri kaynakli atesi dedi 3 gun icecek 3 gun atesi dusmezse kontrol tekrar tahlil verilecek 3 gunde duserse 1 hafta sonra kontrole cagirdi.
Kaan in da atesi cok inatci 4 saatte bir calpol dolven donusumlu iciyo 1 saat sonra atesi tekrar cikiyo 39.5 a surekli ilik suyla dus aldiriyoruz basini boynunu islatiyoruz sirkeli corap giydiriyorum bezle geziyo ona ragmen yukseliyo surekli atesi en son dun ikindide 2 yemek kasigi yogurt yedi onun haricinde bu saate kadar hic bir sey yemedi biraz uzum suyu icti zorla onun disinda emiyo surekli ama bende de suan uykusuzluk ve yorgunluktan dolayi fazla sut olmuyo umarim cok fazla besinsiz kalmaz moralim cok bozuk atesi yuksek oldugunda cok kotu oluyo elleri ayaklari buz kesiyo
umarim antibiyotik biran once fayda eder.
Alt 2 disi de geliyo iyice yuzeye ciktilar 2 kere ishal seklinde kaka yapti hemde birincisinde bezi yoktu uzerime yapti dedim yeter ki iyi ol da kafamada yapabilirsin
atesi yukselince istemsizce basinda aglayip duruyorum hic hasta olmamisti oluncada tam oldu hem diş hem bu enfeksiyon 2si birlesince cok zorladi hic bir belirtiside yok nasilda oldu anlam veremedim ne bi oksuruk ne bi burun akintisi hic bir seyi yok