Kızlar ne yapsak hep beraber bir gün belirleyip mi delirsek yoksa tek tek herkes kendi evinde mi delirecek?
3 lt su içmek istiyorum yanıma su alacak vaktim yok. Tuvalete gidecek vakit yok. Sabah uyandığında keyfi yerinde oluyor. Nasıl değerlendireceğimi şaşırıyorum. Yarım saat sessizce yatıyor yatakta. O yarım saati değerlendirmek istiyorum. Tummy time, losyon sürme, masaj yapma, işte damlasıydı kremiydi, biraz ilgilenip konuşayım kaliteli vakit geçirelim diyorum. Ya da banyo mu yaptırsaydım? Ay aslında şöyle kendim de bi su tutversem üstüme iyi olacak gece her yerim süt oldu, memelerime krem süreyim, Ay ama dur şimdi tekrar emmek ister boşver, çay mı koysam, yok ya ağlamaya başlamadan önce buzluktan börek atayım fırına, of dur önce bebek çamaşırlarını bi yıkayayım müslin örtü kalmadı hiç, sonra da kendi kıyafetlerimizi atmam lazım, dün gece gaz sancısıyla uğraşırken mutfağı da toplamadık şu bulaşıkları yerleştireyim, dur dur bebiş ağladı önce bir emzireyim de, ama o zaman da kucağımda uyuyakalır bir daha kalkamam, neyse kucağımda biraz oyalayım o sırada bir taraftan bulaşıkları yerleştiririm, sütü de bozulmadan buzdolabına kaldırayım, ayy emzikleri dezenfekte etmeyi unuttum, tamam dur annecim şimdi emzircem, ama önce altını bi alalım diye devam ediyorum güne. İlk günler biraz ortalık topluyordum uyudukça. Şimdi kucağımdan bırakamıyorum. Her gün bu gece nasıl geçecek acaba uyuyabilir miyim diye düşünüyorum. Her akşam eşim yemek yapmak için mutfağa giriyor ama gaz sancısı tutunca onu da unutuyoruz. Bazen arabayla çıkarıp uyutuyoruz. Sürekli abur cubur yiyorum gün içinde. Başka bir şeye fırsat yok. Hamilelikte muazzam beslebmiştim doğumdan beri hayırlı bir şey geçmedi boğazımdan. Tüm bunları yaşarken karşıma şöyle rutin oluşturun böyle bilmem ne yapın bebeğinize şöyle davranmayı ihmal etmeyin diye videolar çıkınca delirecek gibi oluyorum. Neyse sakinim