- 7 Temmuz 2019
- 96
- 91
- 3
- 43
Gözünaydın bence gayet iyi sonuçlarKızlar merhaba. Ben de geçen hafta kan vermiştim ikili test için. Sonucum kâğıtta negatif yazıyor. Internette baktım pozitif çıkarsa problem olur diyor siz de yorumlar misiniz? Eki Görüntüle 2293667
hiç korkmana gerek yok, ameliyatta da kesiyorlar sonuçta ama öyle dayanılmayacak bir acı değil gerçekten. ki bu yüzeysel bir kesik. sadece biraz popomun üstüne oturamadım bir süre o kadar :)Lisede çocuk gelişimi okudum anne çocuk sağlığıyla ilgili bi dersimiz vardı kesik olayı falan hepsini o zaman görmüştüm hoca anlatmıştı zaten aklımda kalan sadece o kesik aklıma geldikçe içim gidiyo resmen benim ilk olucak ama sezeryan istiyorum sırf kesik yüzünden
Ben ilk hamileliğimde de forumu takip etmiştim. Bir süre sonra üzüntülü bir şey yaşadığınızda , sevinçli bir haber aldığınızda, hastalandığınızda, acı çektiğinizde, mutlu olduğunuzda hemen burada paylaşmak ister hale geliyorsunuz. Çünkü burada anlaşıldığınızı hissediyorsunuz. Keşke hayatımız hep olumlu anlardan ibaret olsa ama olmuyor işte. Bence burası yeni anne adaylarına her doğumun zor olmadığını gösterebilmek ya da zor bir şey yaşadığında destek görebileceği bir ortam olduğunu hissettirebilmek için de güzel fırsat. İnşallah hepimizin hamileliği yolunda gider ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.Yaşadığınız olumsuz anılar sizde kalsın yeni anne olucaklar var biraz daha hassas davranılması gerektiğini düşünüyorum..
Evet haklısın hayat zıtlıklarla dolu hep tatlı değil.. acı da bizim parçamız.Ben ilk hamileliğimde de forumu takip etmiştim. Bir süre sonra üzüntülü bir şey yaşadığınızda , sevinçli bir haber aldığınızda, hastalandığınızda, acı çektiğinizde, mutlu olduğunuzda hemen burada paylaşmak ister hale geliyorsunuz. Çünkü burada anlaşıldığınızı hissediyorsunuz. Keşke hayatımız hep olumlu anlardan ibaret olsa ama olmuyor işte. Bence burası yeni anne adaylarına her doğumun zor olmadığını gösterebilmek ya da zor bir şey yaşadığında destek görebileceği bir ortam olduğunu hissettirebilmek için de güzel fırsat. İnşallah hepimizin hamileliği yolunda gider ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
gözün aydın canımDoktor randevum çok iyi geçti benimde kıpır kıpırdı bebeğim üç hafta sonra sonra tekrar çağırdı zeka testi ve ensa kalınlığı,ikili tarama testi hepsi bir anda yapılacak şimdilik bu kadar baya yazışma olmuş birazdan okuyacagım
Kotu bir kelime kullanmadim iğnenin bendeki etkisi cok buyuk bilmiyorum atlatamadim oglumda her hafta 2 kere düşük iğnesi bile oldum ama banamisin demedi korkum her defasinda ecel teri dokerim igneyi gördüğümde evet bir anneyim ama olmuyor iste yapamiyorum ogluma aşı bile vurduramazdim ağlardım dışarda cani yaniyor diye birisi igne olurken bile aglarim o derece korkum varEvet haklısın hayat zıtlıklarla dolu hep tatlı değil.. acı da bizim parçamız.
Okuduğumda yaşadım :) gerçi sonradan açıkladı iğne korkumdan diye inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler de ne şekilde geldiği önemli değil..
Ben de 1.5 gün sancı çektim gelmedi kalp atışları yavaşladı diyerek acil sezaryene aldılar.. sağlıkla geldi şükür.
Demek istediğim biraz özenle seçmeli kelimeleri he ama buna uyarsınız ya da doğru gelmez uymazsınız kişinin tercihi.
kendine özeldir derken yani her doğum farklı bir hikaye oluyor, kafanda kuruyorsun ama öyle olmuyor. ya da çok korkuyorsun ama inanılmaz kolay oluyor.Tabi ki herkesin anısı özel.. tecrübeler tabi ki paylaşılmalı
Şu an deli gibi korkanlar olduğuna eminim onun için biraz hassas düşünülmesi ve kelimelerin özenli seçilmesi güzel olur.
Anladım canım korkunu o mesajımda da bundan bahsettim..Kotu bir kelime kullanmadim iğnenin bendeki etkisi cok buyuk bilmiyorum atlatamadim oglumda her hafta 2 kere düşük iğnesi bile oldum ama banamisin demedi korkum her defasinda ecel teri dokerim igneyi gördüğümde evet bir anneyim ama olmuyor iste yapamiyorum ogluma aşı bile vurduramazdim ağlardım dışarda cani yaniyor diye birisi igne olurken bile aglarim o derece korkum var
Sağolasın canımgözün aydın canım
Devlet hastanesinde yaptırdım belki o yüzden daha uzun süre verdiler. Olsun mühim değil canım zaman çok çabuk geçiyor zatenYaş riskine falan bakılıyo kanda canım heralde inşallah güzel sonuç bi sonuç çıkar 2 hafta çok uzun demiş normalde bi hafta sürüyo çıkması ararsın çıktımı diye 1 hafta sonra sorarsın bi
Hangi ildesin cnm sen ?Devlet hastanesinde yaptırdım belki o yüzden daha uzun süre verdiler. Olsun mühim değil canım zaman çok çabuk geçiyor zaten
bir an bir enerji geliyor, evime dönünce bana da öyle oldu. bir giriştim temizliğe iki gündür kendime gelemedim halaCinsiyetler yavaş yavaş öğrenilmeye başlanmışben de hamile kalmadan öncesinde bile rüyamda hep erkek bebek görüyordum, içime de erkek doğuyor bakalım ne olacak gerçi belli ki erkek senesine denk gelmişim yine bu arada birkaç gündür bulantılarım azaldı enerjim yerine geldi diye sevinip bugün temizlik çamaşır Allah ne verdiyse giriştim akşamına ne yediysem çıktı ne kadar iyiyiz desekte dikkat etmemiz gerekiyor demek ki
Ben bunu aldım canımKızlar daha bugün çatlaklar için konuştunuz ya bir kremi aradım geçmiş sayfaları bi türlü bulamıyorum
neydi o kremin adı yani en çok önerilen? kullanıp memnun kalan?
Devlet hastanesinin sisteminden bi girip baksan ?@KARABATAK_. Canım ben çarşamba kan verdim bu çarşamba sonucuma gidecem inşallah e nabız bakıyorum yok devlet hastanesinde yaptırdım
Gözün ayrın canım Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah inşallah hepimizin testler temiz ÇıkarKızlar merhaba. Ben de geçen hafta kan vermiştim ikili test için. Sonucum kâğıtta negatif yazıyor. Internette baktım pozitif çıkarsa problem olur diyor siz de yorumlar misiniz? Eki Görüntüle 2293667
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?