2020 Şubat Anneleri

hiç korkmana gerek yok, ameliyatta da kesiyorlar sonuçta ama öyle dayanılmayacak bir acı değil gerçekten. ki bu yüzeysel bir kesik. sadece biraz popomun üstüne oturamadım bir süre o kadar :)

Yaşadığınız olumsuz anılar sizde kalsın yeni anne olucaklar var biraz daha hassas davranılması gerektiğini düşünüyorum..
Ben ilk hamileliğimde de forumu takip etmiştim. Bir süre sonra üzüntülü bir şey yaşadığınızda , sevinçli bir haber aldığınızda, hastalandığınızda, acı çektiğinizde, mutlu olduğunuzda hemen burada paylaşmak ister hale geliyorsunuz. Çünkü burada anlaşıldığınızı hissediyorsunuz. Keşke hayatımız hep olumlu anlardan ibaret olsa ama olmuyor işte. Bence burası yeni anne adaylarına her doğumun zor olmadığını gösterebilmek ya da zor bir şey yaşadığında destek görebileceği bir ortam olduğunu hissettirebilmek için de güzel fırsat. İnşallah hepimizin hamileliği yolunda gider ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

Evet haklısın hayat zıtlıklarla dolu hep tatlı değil.. acı da bizim parçamız.
Okuduğumda yaşadım :) gerçi sonradan açıkladı iğne korkumdan diye inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler de ne şekilde geldiği önemli değil..
Ben de 1.5 gün sancı çektim gelmedi kalp atışları yavaşladı diyerek acil sezaryene aldılar.. sağlıkla geldi şükür.
Demek istediğim biraz özenle seçmeli kelimeleri he ama buna uyarsınız ya da doğru gelmez uymazsınız kişinin tercihi.

gözün aydın canım

Kotu bir kelime kullanmadim iğnenin bendeki etkisi cok buyuk bilmiyorum atlatamadim oglumda her hafta 2 kere düşük iğnesi bile oldum ama banamisin demedi korkum her defasinda ecel teri dokerim igneyi gördüğümde evet bir anneyim ama olmuyor iste yapamiyorum ogluma aşı bile vurduramazdim ağlardım dışarda cani yaniyor diye birisi igne olurken bile aglarim o derece korkum var

Tabi ki herkesin anısı özel.. tecrübeler tabi ki paylaşılmalı
Şu an deli gibi korkanlar olduğuna eminim onun için biraz hassas düşünülmesi ve kelimelerin özenli seçilmesi güzel olur.
kendine özeldir derken yani her doğum farklı bir hikaye oluyor, kafanda kuruyorsun ama öyle olmuyor. ya da çok korkuyorsun ama inanılmaz kolay oluyor.

tabii korkutucu bir dille olmamalı ama bende katılıyorum hayatta acı şeyler de var, burda paylaşma ihtiyacı da hissedebilir insan.

inşallah hepimizin sorunsuz çok güzel geçer hamilelik süreci ve doğumu diyelim o zaman

Anladım canım korkunu o mesajımda da bundan bahsettim..

Devlet hastanesinde yaptırdım belki o yüzden daha uzun süre verdiler. Olsun mühim değil canım zaman çok çabuk geçiyor zaten

Devlette yaptıran ve sonucu cikan var mi acaba aramizda ?
Ya da ozelde yaptiranlara da sorayim,
E sonuc olarak gorebiliyor musunuz sonucu?
Ben sisteme giriyorum pdf dosyasi var link olarak açılmıyor haliyle. Sonuc pdf seklinde.
Yani sonuc cikmasa bu linl olur muydu ki?

bir an bir enerji geliyor, evime dönünce bana da öyle oldu. bir giriştim temizliğe iki gündür kendime gelemedim hala dikkat etmeyi unutuyoruz bazen

Kızlar daha bugün çatlaklar için konuştunuz ya bir kremi aradım geçmiş sayfaları bi türlü bulamıyorum

neydi o kremin adı yani en çok önerilen? kullanıp memnun kalan?

@KARABATAK_. Canım ben çarşamba kan verdim bu çarşamba sonucuma gidecem inşallah e nabız bakıyorum yok devlet hastanesinde yaptırdım

Kızlar daha bugün çatlaklar için konuştunuz ya bir kremi aradım geçmiş sayfaları bi türlü bulamıyorum

neydi o kremin adı yani en çok önerilen? kullanıp memnun kalan?
Ben bunu aldım canım bugün sipariş verdim

Eklentiler

• Screenshot_20190729_134016_com.instagram.android.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar merhaba. Ben de geçen hafta kan vermiştim ikili test için. Sonucum kâğıtta negatif yazıyor. Internette baktım pozitif çıkarsa problem olur diyor siz de yorumlar misiniz? Eki Görüntüle 2293667
Gözün ayrın canım Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah inşallah hepimizin testler temiz Çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…