merhaba canımMerhaba canım
Ben de Dr dan geldim
Bana da plesanta aşağıda dedi
Çıkar yukarı dedi , inşallah bir an önce çıkar
Bana herhangi bir yasak koymadı anlamadım sana baya yasak koymuş
Kanaman olursa korkma dedi
Bebeğim iyiymiş şükürler olsun ve saniyesine cinsiyeti gördü
Tahmin edin bakalım neeeee
Benimde 12+4 de gittiğimde kıza benziyor dedi. Ama ilk çocuğum geç döllenmeydi .oğluma önce kız demişlerdi sonra erkek olduğu anlaşıldı. İkinci bebeğim haftasıyla uyumlu İnşallah sağlıklı olsunlar tabi ama kızımın değişmesini istemiyorumBen kız doguracam merak etmeyin o değilde topikte tek kız doğuran ben Olcam diye korkuyorum
Masallah canim tebrik ederim ogrenmissin sendeBu arada beş kilo almışım
Dr şok
İki ay sıfır kilo diyo
Toplamda sekiz hesaplıyordum ben dedi
Gecmis olsun canim ya bebegin insallah iyidir birde o kil donmesi allah yardmcin olsun kotu düşünme sakin@KARABATAK_ sağolasın canım evet öncesindede vardı,
Bebegi merak ettim dün çok perişan haldeydim baş ağrısı hem bu sorun bugünde öyle hemde doktora krem sorucam kara merhem kullandım ama içime sinmedi zararı olabilir sorup öyle devam edicem kullanamaya o yüzden gidiyorum
Canım seninde hayırlı olsun cinsiyetini öğrenmişsin sağlıkla gelsin inşallah
Canim benim cinsiyet belli olmadi da hem nub hem ikili testteki hcg degerine gore kiz.(guya hcg 50 alti erkek 50 ustu kizmis ya :)@KARABATAK_ sağolasın canım evet öncesindede vardı,
Bebegi merak ettim dün çok perişan haldeydim baş ağrısı hem bu sorun bugünde öyle hemde doktora krem sorucam kara merhem kullandım ama içime sinmedi zararı olabilir sorup öyle devam edicem kullanamaya o yüzden gidiyorum
Canım seninde hayırlı olsun cinsiyetini öğrenmişsin sağlıkla gelsin inşallah
insanlar düşünmeden konuşuyor işte, sanki bunu ısmarlama yapıyoruz da cinsiyetine karar verelimHahah canım banada herkes erkek diyor bende öyle diyorum ama tabi gönlümüzden geçen de kız yaniHatta diyorum biz bu kadar erkek diyoruz bi bakıcaz kız şok olucaz tabi filan aman sağlıklı olsunlar da evlat evlattır sonuçta He birde şu mevzu var bizde benim kendi tarafım hep kız erkek yok bizde 2 kardeşiz ablamında kızı var annem erkek istiyor kayınvalidemde kız bende sinirlendim geçenlerde dedim ya dediğinizin tersi çıkar suratınızda bi değişiklik görürsem vermem size çocuğumu diye tabi şaka anlamında söyledim ama insan böyle bozulmuyorda değil hani onlar o olsun bu olsun diyince
çok geçmiş olsun canım, inşallah bu sorununa bi çare bulursun. mutlaka doktora git bunun için.Arkadaşlar 2 gündür baya stresli zaman geçiyorum dün baş ağrısı çok çektim ve 2 3 gündür kıl dönmesi sorunuyla cebelleşiyorum resmen oturamaz haldeyim daha önce bebegi hissediyodum ben öyle sanmıyosam eğer ama 2 gündürde o histe yok korkmaya başladım eşim gelince acile gidicez inşallah bişey olmamıştır dün canımla uğraşırken hiç dikkatte edemedim
Ben de doğumdan sonra bırakmıştım kullanmayı ama o zaman da göğüsler süt dolunca şişti ve çatladı. Keşke devam etseydim dedim. Aklınızda bulunsun sizin deAynen öyle ben hep göbegıme sürmüştüm lierac kullanmıstım , sonra bir baktım bacaklarımda çatlaklar oldu. Göbegımde hiç yok ama bacaklarımda vartecrübesizlik oldu biraz ilk hamılelikte
bence senin de oğlun olacak benim içime öyle doğduCanim benim cinsiyet belli olmadi da hem nub hem ikili testteki hcg degerine gore kiz.(guya hcg 50 alti erkek 50 ustu kizmis ya :)
Haftaya 14+0 da gidecegim kontrole.
Insallah yuksek yuzdeli tahmin alabilirim.
Tekrar gecmis olsun canim.
Kuzenimin esinde vardi bu, ameliyat oldu bi daha tekrarlamadi diye biliyorum.
Dr lar cilde temas eden kimyasal icerikli parfüm de dahil uzak durun diyor normalde, kara merhemi hic bilmiyorum.
Umarım olmaz çünkü çatlak oldu mu geri dönüşü yok riske atamıycam yağlarla filan. Bunu denedim kanıtladı kendini be çevremde kullanan kimsede de çatlak olmadı. Hayırlısı bakalımNe güzel olmamasına sevindim bende çok erken başkadı bünyem çok müsait kilo almama ma rağmen göbeğim olduğu için bide meyilli bi cildim var, hemen kuruyo evet en güzelide o bişey olmaz inşallah bilmiyodum paraben içerdiğini gerçi bi çok doktorda bunu öneriyo zararlı olsa önermezler heralde
Benim duygularim cok karisti canim ya.bence senin de oğlun olacak benim içime öyle doğdu
Eveeettt erkek :)merhaba canım
demek ki bu mevzu bayağı oluyor ya. doktorun da rahat konuşmuş merak etme çıkar yukarı. benimki de öyle dedi.
aslında çok yasak koymadı. sadece ilişki yasak. bi de rahimin kasılacağı şeyler yapma dedi. yani ağır iş, spor vs. normal hayatına devam et ama sık sık uzanarak dinlen ve kendini yorma dedi. evet kanama olabilirmiş bana da dedi onu.
bu arada bana progestan vermedichocolate88
hiç başka mesaja bakmadım aşağılarda yazdıysan da görmedim gerçekten ve tahmin ediyoruuuuum: erkek
erken belli olanlar hep erkek oluyo
Evet sarısı başınıza inşalllahMasallah canim tebrik ederim ogrenmissin sende
Insallh canim ben henuz doktira gitme planm yok 1 ay sonra insalah giderm bi aksilik cikmazsa o zaman ogrenirim sanirim benEvet sarısı başınıza inşalllah
Pat diye gördü bu kadar hızlı beklemiyordum :)
Ben de doğumdan sonra bırakmıştım kullanmayı ama o zaman da göğüsler süt dolunca şişti ve çatladı. Keşke devam etseydim dedim. Aklınızda bulunsun sizin de
Benim duygularim cok karisti canim ya.
Ilk etapta erkek hissettim ama kız istiyordum hem kizima kiz kardes hem he esim kiz istiyor diye mi bilmiyorum.
Sonra cinsiyet hic merak etmedigimi farkettim ama son zamanlarda da acaip heycanlandigimi farkettim.
Son olarak da birden bi his olustu bunu da ilk defa itiraf ediyorum utanarak: topikte oglum olacak diye her okudugum mesajlar sonrasi kızım olacak diye üzüldüm gibi oldu.
Oglum olsun mu istiyorum acaba dedim hatta esime. Sen bi cik hava al dedi :)
Yani ben oglum olsun istesem esimle paylasirdim en azindan diyorum.
Nasil da karmakarisik olmusum dimi.
Cuma gunu gidecektim normalde, sirf bu merak yuzunden 2 gun erkene cektim randevuyu.
Noluyo bana bilmem..
Kiz evet ama ben hep kiz istiyordum yine.Seninde ilki kız mıiçten içe sıpalar büyüdükçe insan sanırım değişik istıyor aynı şeyleri bende hissedıyorum . İlki erkek olsaydı ikincisinide kız isterdik muhtemelen
Doğum ücretleri nasıl cnm ceylan hastanesinin .yakın mı oturuyorsun orayaAnladım canım biliyorum ablamda onda yapmıştı doğumunu Medikabilde ama şuanda ki muayenesine bende gittim ilk evlendiğimde .sonra Ceylan hastahanesine başladım Sibel hanım’a memnunum ondan 1 yıla yakın olucak ona gidiyorum hamile değilkende gidyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?