2020 Şubat Anneleri

merhaba canım
demek ki bu mevzu bayağı oluyor ya. doktorun da rahat konuşmuş merak etme çıkar yukarı. benimki de öyle dedi.

aslında çok yasak koymadı. sadece ilişki yasak. bi de rahimin kasılacağı şeyler yapma dedi. yani ağır iş, spor vs. normal hayatına devam et ama sık sık uzanarak dinlen ve kendini yorma dedi. evet kanama olabilirmiş bana da dedi onu.

bu arada bana progestan vermedi chocolate88

hiç başka mesaja bakmadım aşağılarda yazdıysan da görmedim gerçekten ve tahmin ediyoruuuuum: erkek

erken belli olanlar hep erkek oluyo

@KARABATAK_ sağolasın canım evet öncesindede vardı,
Bebegi merak ettim dün çok perişan haldeydim baş ağrısı hem bu sorun bugünde öyle hemde doktora krem sorucam kara merhem kullandım ama içime sinmedi zararı olabilir sorup öyle devam edicem kullanamaya o yüzden gidiyorum
Canım seninde hayırlı olsun cinsiyetini öğrenmişsin sağlıkla gelsin inşallah

Ben kız doguracam merak etmeyin o değilde topikte tek kız doğuran ben Olcam diye korkuyorum
Benimde 12+4 de gittiğimde kıza benziyor dedi. Ama ilk çocuğum geç döllenmeydi .oğluma önce kız demişlerdi sonra erkek olduğu anlaşıldı. İkinci bebeğim haftasıyla uyumlu İnşallah sağlıklı olsunlar tabi ama kızımın değişmesini istemiyorum

Gecmis olsun canim ya bebegin insallah iyidir birde o kil donmesi allah yardmcin olsun kotu düşünme sakin

Canim benim cinsiyet belli olmadi da hem nub hem ikili testteki hcg degerine gore kiz.(guya hcg 50 alti erkek 50 ustu kizmis ya :)

Haftaya 14+0 da gidecegim kontrole.
Insallah yuksek yuzdeli tahmin alabilirim.

Tekrar gecmis olsun canim.
Kuzenimin esinde vardi bu, ameliyat oldu bi daha tekrarlamadi diye biliyorum.

Dr lar cilde temas eden kimyasal icerikli parfüm de dahil uzak durun diyor normalde, kara merhemi hic bilmiyorum.

insanlar düşünmeden konuşuyor işte, sanki bunu ısmarlama yapıyoruz da cinsiyetine karar verelim
büyükler genelde kötü niyetle söylemiyorlar ama düşünmeden konuşuyorlar işte :)

çok geçmiş olsun canım, inşallah bu sorununa bi çare bulursun. mutlaka doktora git bunun için.

ama bebeğine bişey olmamıştır merak etme. yanılmıyorsam çok sık ultrasona giriyorsun, gerçekten bebişine de zararlı. onlar çok korunaklı yerdeler merak etme sen

ayrıca özellikle ilk hamileliklerde bu kadar erken hissedilmez canım, onlar bağırsak hareketleridir.. 17. haftalardan itibaren belki, ama genelde 20. haftadan itibaren hissedilir.

Aynen öyle ben hep göbegıme sürmüştüm lierac kullanmıstım , sonra bir baktım bacaklarımda çatlaklar oldu. Göbegımde hiç yok ama bacaklarımda var tecrübesizlik oldu biraz ilk hamılelikte
Ben de doğumdan sonra bırakmıştım kullanmayı ama o zaman da göğüsler süt dolunca şişti ve çatladı. Keşke devam etseydim dedim. Aklınızda bulunsun sizin de

bence senin de oğlun olacak benim içime öyle doğdu

Umarım olmaz çünkü çatlak oldu mu geri dönüşü yok riske atamıycam yağlarla filan. Bunu denedim kanıtladı kendini be çevremde kullanan kimsede de çatlak olmadı. Hayırlısı bakalım

bence senin de oğlun olacak benim içime öyle doğdu
Benim duygularim cok karisti canim ya.
Ilk etapta erkek hissettim ama kız istiyordum hem kizima kiz kardes hem he esim kiz istiyor diye mi bilmiyorum.
Sonra cinsiyet hic merak etmedigimi farkettim ama son zamanlarda da acaip heycanlandigimi farkettim.
Son olarak da birden bi his olustu bunu da ilk defa itiraf ediyorum utanarak: topikte oglum olacak diye her okudugum mesajlar sonrasi kızım olacak diye üzüldüm gibi oldu.
Oglum olsun mu istiyorum acaba dedim hatta esime. Sen bi cik hava al dedi :)
Yani ben oglum olsun istesem esimle paylasirdim en azindan diyorum.

Nasil da karmakarisik olmusum dimi.
Cuma gunu gidecektim normalde, sirf bu merak yuzunden 2 gun erkene cektim randevuyu.
Noluyo bana bilmem..

Eveeettt erkek :)
İlk bebek
Çok değişik ya

Ben de doğumdan sonra bırakmıştım kullanmayı ama o zaman da göğüsler süt dolunca şişti ve çatladı. Keşke devam etseydim dedim. Aklınızda bulunsun sizin de

Göğüse de mi sürmek gerekiyor? Emzirme döneminde çok büyüyolar aslında haklısın

Seninde ilki kız mı içten içe sıpalar büyüdükçe insan sanırım değişik istıyor aynı şeyleri bende hissedıyorum . İlki erkek olsaydı ikincisinide kız isterdik muhtemelen

Seninde ilki kız mı içten içe sıpalar büyüdükçe insan sanırım değişik istıyor aynı şeyleri bende hissedıyorum . İlki erkek olsaydı ikincisinide kız isterdik muhtemelen
Kiz evet ama ben hep kiz istiyordum yine.
Simdi bu uzulme halimi anlik yakalayınca şok oldum. Yoksa erkek mi istiyorum acaba.
Kizimda gr suphem ve merakim yoktu cunku hep kiz hissettim hiiic acaba kiz mi demedim 12+4 gibi ogrenmistim hatta.
Bakalim cinsiyetini ogrenince yaşadığım duygu ne olacak.

Doğum ücretleri nasıl cnm ceylan hastanesinin .yakın mı oturuyorsun oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…