2020 Şubat Anneleri

Benim hiç evladım yok
Seçme lüksüm yok :)
Bana ilişki yasak demedi ben de sormadım ...
Ama dikkat ederim yine de
Kilo alma dedi bol bol

Progestanı da bugüne kadar kullandım
Bana bırak dedi

Kızlar alerjim olduğu için çok sık hapşırıyprum az önce uzanırken birden hapşırık geldi ama şiddetli hapşırdım ve karnım kasıldı çok acıdı şuanda devam ediyor off bişey olmuşmudur bunaldım bu durumdan. Daha önce sordum doktora oda ssdece içerde bebek hapşırdığında hopluyo demişti ama şimdi kasılma olduğu için endişeliyim :s

Hapşırırken bacaklarınızı karnınıza çekin ben öyle yapıyorum ve işe yarıyor.

Canım hayırlı olsun gözün aydınn, saglıkla gelsin minik prens o değil de hepimiz erkek doğurcaz hakkaten ya ins plasenta da cıkar yakında bence normalmis sanırım buaralar cok okuyorumm..

Arkadaşlar 2 gündür baya stresli zaman geçiyorum dün baş ağrısı çok çektim ve 2 3 gündür kıl dönmesi sorunuyla cebelleşiyorum resmen oturamaz haldeyim daha önce bebegi hissediyodum ben öyle sanmıyosam eğer ama 2 gündürde o histe yok korkmaya başladım eşim gelince acile gidicez inşallah bişey olmamıştır dün canımla uğraşırken hiç dikkatte edemedim

İçini rahat tut, olumlu düşünmeye çalış inşallah bir şey olmamıştır. Sende en yakın zamanda iyileşirsin

Bebeğin hareketleri bu dönemde hissediliyor mu. Bende sabırsızlıkla o günün gelmesini bekliyorum. Çok geçmiş olsun bebek eminim iyidir. İçinizi ferah tutun .

Bebeğin hareketleri bu dönemde hissediliyor mu. Bende sabırsızlıkla o günün gelmesini bekliyorum. Çok geçmiş olsun bebek eminim iyidir. İçinizi ferah tutun .

Benim hissettiğim rahim diyim artık rahim kısmında hareketlilik oluyofu ara ara hissediliyodu yani ben ona yordum, inşallah

Canım hayırlı olsun gözün aydınn, saglıkla gelsin minik prens o değil de hepimiz erkek doğurcaz hakkaten ya ins plasenta da cıkar yakında bence normalmis sanırım buaralar cok okuyorumm..
Sana bu tarz birşey dedi mi dr?
Aslında çoğu Dr söylemez ama kanaman vs olursa korkma diye söylüyorum dedi
Senin de mi erkek :)

Canim bi sekilde degistirmeye bak pozisyonunu. Nadiren bana da oluyor o his,
Allah a emanetler icini ferah tut.
Canim cok gecmis olsun.
Hamilelikten oncede var miydi?
Acile gitme sebebin kil dönmesi icin mi ?

Ben kız doguracam merak etmeyin o değilde topikte tek kız doğuran ben Olcam diye korkuyorum

5. Aydan önce bebeği hissedemezsiniz arkadaşlar . Hissettiginiz tamamen gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…