- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
Saglıkla gelsin canım içini ferah tut. 40 yaş artık çok normal bu zamanda. 35 ten sonra evlenen o kadar çok ki. Doktorlarda normal görüyor artık. Cinsiyetin kız veya erkek oldugunu nasıl anlıyorsunuz ikili teste göre?
Plesenta da hep aşagıda şimdiki bebelerin. Ben de anlamadım. İlişki yasak dedi bana sadece. Başka bişey demedi. İlişki olursa kanama olur dedi. 3 kutu progestan verdi. Sana verdi mi?
Cinsiyeti ne çabuk söylemiş. Maşallah. İnşallah gönlünüzdekidir
Progestanı da bugüne kadar kullandımSaglıkla gelsin canım içini ferah tut. 40 yaş artık çok normal bu zamanda. 35 ten sonra evlenen o kadar çok ki. Doktorlarda normal görüyor artık. Cinsiyetin kız veya erkek oldugunu nasıl anlıyorsunuz ikili teste göre?
Plesenta da hep aşagıda şimdiki bebelerin. Ben de anlamadım. İlişki yasak dedi bana sadece. Başka bişey demedi. İlişki olursa kanama olur dedi. 3 kutu progestan verdi. Sana verdi mi?
Cinsiyeti ne çabuk söylemiş. Maşallah. İnşallah gönlünüzdekidir
Hapşırırken bacaklarınızı karnınıza çekin ben öyle yapıyorum ve işe yarıyor.Kızlar alerjim olduğu için çok sık hapşırıyprum az önce uzanırken birden hapşırık geldi ama şiddetli hapşırdım ve karnım kasıldı çok acıdı şuanda devam ediyor off bişey olmuşmudur bunaldım bu durumdan. Daha önce sordum doktora oda ssdece içerde bebek hapşırdığında hopluyo demişti ama şimdi kasılma olduğu için endişeliyim :s
12+2
Evet
Doğru tahmin
Hemen gördü , ben önce sağlıklı onu söyleyin dedim :)
Oğluşun olacak dedi
En duygulandığım muayenem bu oldu :)
Şükürler olsun bebeğim iyi
Plesanta yukarı çıkar inş tez zamanda
İçini rahat tut, olumlu düşünmeye çalış inşallah bir şey olmamıştır. Sende en yakın zamanda iyileşirsinArkadaşlar 2 gündür baya stresli zaman geçiyorum dün baş ağrısı çok çektim ve 2 3 gündür kıl dönmesi sorunuyla cebelleşiyorum resmen oturamaz haldeyim daha önce bebegi hissediyodum ben öyle sanmıyosam eğer ama 2 gündürde o histe yok korkmaya başladım eşim gelince acile gidicez inşallah bişey olmamıştır dün canımla uğraşırken hiç dikkatte edemedim
Bebeğin hareketleri bu dönemde hissediliyor mu. Bende sabırsızlıkla o günün gelmesini bekliyorum. Çok geçmiş olsun bebek eminim iyidir. İçinizi ferah tutun .Arkadaşlar 2 gündür baya stresli zaman geçiyorum dün baş ağrısı çok çektim ve 2 3 gündür kıl dönmesi sorunuyla cebelleşiyorum resmen oturamaz haldeyim daha önce bebegi hissediyodum ben öyle sanmıyosam eğer ama 2 gündürde o histe yok korkmaya başladım eşim gelince acile gidicez inşallah bişey olmamıştır dün canımla uğraşırken hiç dikkatte edemedim
İnşallah canım teşekkür ederimİçini rahat tut, olumlu düşünmeye çalış inşallah bir şey olmamıştır. Sende en yakın zamanda iyileşirsin
Bebeğin hareketleri bu dönemde hissediliyor mu. Bende sabırsızlıkla o günün gelmesini bekliyorum. Çok geçmiş olsun bebek eminim iyidir. İçinizi ferah tutun .
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin canım. Midesi bulanan sen değil miydin? 5 kiloyu nasıl aldın ki? :)Bu arada beş kilo almışım
Dr şok
İki ay sıfır kilo diyo
Toplamda sekiz hesaplıyordum ben dedi
Sana bu tarz birşey dedi mi dr?Canım hayırlı olsun gözün aydınn, saglıkla gelsin minik prenso değil de hepimiz erkek doğurcaz hakkaten ya ins plasenta da cıkar yakında bence normalmis sanırım buaralar cok okuyorumm..
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin canım. Midesi bulanan sen değil miydin? 5 kiloyu nasıl aldın ki? :)
En azından yürüyüş yap bol su iç canım. İlk 3 ay sadece 1 kilo diyor dr. Kaç haftalıksın tam?Yok benim sürekli bir bulantım yok
Geceleri kötü oluyorum ben
Ama beş çok de mi
Sıfır hareket ve hamur işi ile bu hale geldim
12+2 deyimEn azından yürüyüş yap bol su iç canım. İlk 3 ay sadece 1 kilo diyor dr. Kaç haftalıksın tam?
Canim bi sekilde degistirmeye bak pozisyonunu. Nadiren bana da oluyor o his,Kızlar alerjim olduğu için çok sık hapşırıyprum az önce uzanırken birden hapşırık geldi ama şiddetli hapşırdım ve karnım kasıldı çok acıdı şuanda devam ediyor off bişey olmuşmudur bunaldım bu durumdan. Daha önce sordum doktora oda ssdece içerde bebek hapşırdığında hopluyo demişti ama şimdi kasılma olduğu için endişeliyim :s
Canim cok gecmis olsun.Arkadaşlar 2 gündür baya stresli zaman geçiyorum dün baş ağrısı çok çektim ve 2 3 gündür kıl dönmesi sorunuyla cebelleşiyorum resmen oturamaz haldeyim daha önce bebegi hissediyodum ben öyle sanmıyosam eğer ama 2 gündürde o histe yok korkmaya başladım eşim gelince acile gidicez inşallah bişey olmamıştır dün canımla uğraşırken hiç dikkatte edemedim
Ben kız doguracam merak etmeyin o değilde topikte tek kız doğuran ben Olcam diye korkuyorumCanım hayırlı olsun gözün aydınn, saglıkla gelsin minik prenso değil de hepimiz erkek doğurcaz hakkaten ya ins plasenta da cıkar yakında bence normalmis sanırım buaralar cok okuyorumm..
Bebeğin hareketleri bu dönemde hissediliyor mu. Bende sabırsızlıkla o günün gelmesini bekliyorum. Çok geçmiş olsun bebek eminim iyidir. İçinizi ferah tutun .
Ben kız doguracam merak etmeyin o değilde topikte tek kız doğuran ben Olcam diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?