- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Aynen öyle canım ya kötülükten değil tabikide biliyorum ama zaten şuan hormonlarımla savaşıyorum birde takılıyorum herseye sağlıklısı olsun inşallah dainsanlar düşünmeden konuşuyor işte, sanki bunu ısmarlama yapıyoruz da cinsiyetine karar verelim
büyükler genelde kötü niyetle söylemiyorlar ama düşünmeden konuşuyorlar işte :)
Yok canım yakın değilim ama buna geçince birdaha başka doktor arayışına girmedim valla bu senenin fiyatı sanırım 3.000 normal doğum 3.500 sezeryan Mış ama duyduğum sorucam henüz erken diye sormadımDoğum ücretleri nasıl cnm ceylan hastanesinin .yakın mı oturuyorsun oraya
Eğer böyleyse iyi yine fiyat ben o konuda biraz kazıklancam mecburen dr içinYok canım yakın değilim ama buna geçince birdaha başka doktor arayışına girmedim valla bu senenin fiyatı sanırım 3.000 normal doğum 3.500 sezeryan Mış ama duyduğum sorucam henüz erken diye sormadım
Kiz evet ama ben hep kiz istiyordum yine.
Simdi bu uzulme halimi anlik yakalayınca şok oldum. Yoksa erkek mi istiyorum acaba.
Kizimda gr suphem ve merakim yoktu cunku hep kiz hissettim hiiic acaba kiz mi demedim 12+4 gibi ogrenmistim hatta.
Bakalim cinsiyetini ogrenince yaşadığım duygu ne olacak.
Neden gitmeyi düşünmüyorsun ?Insallh canim ben henuz doktira gitme planm yok 1 ay sonra insalah giderm bi aksilik cikmazsa o zaman ogrenirim sanirim ben
Nasıl kesin değil ki ?Arkadaşlar gittim geldim iyide bi doktordu kendi hastanem değildi bi büyüğü doc. Doktordu ilgilendi sağolsun bebeğim çok şükür iyiibaktı patlamak üzere dedi kara merhemi kullana bilirsin ama sürekli değil dedi tekrar ederse çok sık kullanma demek istedi hatta patladıktan sonra pansuman için ilaç yazdı bidaha tekrarlarsa ameliyat olucam mecbur ilerde hiç katlanamam Allah kimseye yaşatmasın bunu, açıklayıcı yazdım biraz ama mesajlar kalıyo ilerde başına gelen olursa yardımcı olur en azından diye , ben çok araştırdım içimi rahatlatan bişey okumadım,
Cinsiyetide sordum kesin değil ama erkek gibi diyebilirim dedi
Cihazdan olduğunu sanmıyorum pek canım doktorla alakalı büyük bi hastane ve 250 tl muane ücretide verdim doc diye cihazları iyi bence normalde kendi doktorum 70 tlNasıl kesin değil ki ?
Ben 12+2 deyim
Dr um direk erkek dedi çok çok emindi ya
CihaZı çok iyi ondan mı acab a?
Canim haberler guzel, sevindim.Cihazdan olduğunu sanmıyorum pek canım doktorla alakalı büyük bi hastane ve 250 tl muane ücretide verdim doc diye cihazları iyi bence normalde kendi doktorum 70 tl ☺ Belki oraya ilk defa gidiyorum diye kesin konuşmak istemedi bilemiyorum bacak arasınada bakmadı zaten zorlamadımda iyi olduğunu duymam yetti 13+2 günlük şuan ama beklicem cinsiyet içinde
Valla bu sene başladığım için eğer o fiyattan yaparsalar buymuş Medikalde mi medikabilde mi olucak sın sen canım oralarda ne kadar ki Demirtaş’da oturuyorum canımEğer böyleyse iyi yine fiyat ben o konuda biraz kazıklancam mecburen dr için
Nerde otıruyordun
Hadi çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun çabucak geçsin inşallahArkadaşlar gittim geldim iyide bi doktordu kendi hastanem değildi bi büyüğü doc. Doktordu ilgilendi sağolsun bebeğim çok şükür iyiibaktı patlamak üzere dedi kara merhemi kullana bilirsin ama sürekli değil dedi tekrar ederse çok sık kullanma demek istedi hatta patladıktan sonra pansuman için ilaç yazdı bidaha tekrarlarsa ameliyat olucam mecbur ilerde hiç katlanamam Allah kimseye yaşatmasın bunu, açıklayıcı yazdım biraz ama mesajlar kalıyo ilerde başına gelen olursa yardımcı olur en azından diye , ben çok araştırdım içimi rahatlatan bişey okumadım,
Cinsiyetide sordum kesin değil ama erkek gibi diyebilirim dedi
Teşekkür ederm canım,Canim haberler guzel, sevindim.
Bu arada benim gittigim hastanede de muayene ucreti 85 tl.
Ama benim gittigim dr doc oldugu icin 130 tl.
Ben doc diye degil de sirf cok sevdigim icin ona gidiyorum.
Cok guveniyorum ayrica.
Seninde erkek desene abowwww diyorum.
Agustos ayi bitmeden ma-topic öğreniriz artik
Valla fiatlar değişiyor medicabil 4000 medicalprk sanırım 5 yada 6 bide oembe mavide yaptırıyormuş onu hatırlamıyorum bakalım nasip artık daha karar vermedim.ooo uzaksın da bayaaaValla bu sene başladığım için eğer o fiyattan yaparsalar buymuş Medikalde mi medikabilde mi olucak sın sen canım oralarda ne kadar ki Demirtaş’da oturuyorum canım
Hadi çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun çabucak geçsin inşallahAy senin de erkek maşallah sağlıcakla kucağına Alman nasip olsun inşallah canım
Bence bu hissettiklerin için endişelenme. seni gerçekten anlıyorum. bende burda cinsiyetler belli olmaya başlamadan önce hiç merak etmiyordum. hatta bir kızım daha olsa güzel olur diyordum, iki kız annesi olmayı hayal ettim böyle ilerleyen yıllarda ne güzel olur dedimBenim duygularim cok karisti canim ya.
Ilk etapta erkek hissettim ama kız istiyordum hem kizima kiz kardes hem he esim kiz istiyor diye mi bilmiyorum.
Sonra cinsiyet hic merak etmedigimi farkettim ama son zamanlarda da acaip heycanlandigimi farkettim.
Son olarak da birden bi his olustu bunu da ilk defa itiraf ediyorum utanarak: topikte oglum olacak diye her okudugum mesajlar sonrasi kızım olacak diye üzüldüm gibi oldu.
Oglum olsun mu istiyorum acaba dedim hatta esime. Sen bi cik hava al dedi :)
Yani ben oglum olsun istesem esimle paylasirdim en azindan diyorum.
Nasil da karmakarisik olmusum dimi.
Cuma gunu gidecektim normalde, sirf bu merak yuzunden 2 gun erkene cektim randevuyu.
Noluyo bana bilmem..
Hımm anladım canım biraz daha yüksekmiş benimkine göre aman sağlıkla alalım kucağımıza da para benim umrumda değilValla fiatlar değişiyor medicabil 4000 medicalprk sanırım 5 yada 6 bide oembe mavide yaptırıyormuş onu hatırlamıyorum bakalım nasip artık daha karar vermedim.ooo uzaksın da bayaaa
Amin canımİnşallah canım benimTeşekkür ederim , ayyy daha kesin değil ama erkek hissediyorumda bakalım beklicem sabırla artık ☺
Amin canım cümlemiz inşallah ❤
aynen öyle12 hafta bayag erken cinsiyeti öğrenmek için ya iyi söylemiş senin doktor .yeb4 e de söylemiştim 3 müzünde kızı var.2. Lerde kız olursa kızlarımız için cok güzel olucak , erkek olursa bizim için değişik olucak
Ne kadar guzel yazdin,gel bi opeyim seniBence bu hissettiklerin için endişelenme. seni gerçekten anlıyorum. bende burda cinsiyetler belli olmaya başlamadan önce hiç merak etmiyordum. hatta bir kızım daha olsa güzel olur diyordum, iki kız annesi olmayı hayal ettim böyle ilerleyen yıllarda ne güzel olur dedim
bir kaç zamandır da erkek çocuğun tadını da almak istediğimi farkettim sanırım. yani ne olursa hiç farketmez bence bizim için. ilkinde aynı şekilde en başta kızım olacak dedim, çok istedim ve hissettim. sanırım ikinciler o yüzden farketmiyor bizim için. o yüzden duyguların değişmiş olabilir, bence çok normal bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?