2020 Şubat Anneleri

Benim doktorum da yoğun malesef... acil bir sorunum olsa başka doktora gitmem gerekiyor Zor yani öyle de... Normal doğumu destekliyor ve insanı rahatlatıyor diye ona gidiyorum.

Hamilelikte nemlendirme için art de huile gibi organik yağlar kullanmayı düşünen var mı? Varsa hangi yağları kullanmayı düşündüğünüzü yazabilir misiniz ?
yağ değil de jelmiş sanırım bugün konuştuk hatta, çatlak önlemek için en iyilerinden biri lierac mış galiba onu alıcam sanırım.

Erkek olursa kaka temizlemek cok kolay olacak
bunu hiç düşünmemiştim
ay asıl benim kız bu yaşlarda her şeyi merak ediyor ya, erkek olursa altını değiştirirken görücek elbet bir sürü sorular soracak şimdiden bence araştırayım nasıl cevap vereceğimi

ay bende sanki erkek kesin gibi konuşuyorum sadece erkeğe benziyo dedi bakalım belli olmaz

Amin canım Ya bende erkek hissediyorum en başından beri ama kız istiyorum bakalım nasip sağlık olsun son ultrasonda da erkendi belki ama ben erkeğe benzettim
Allahın gücüne gidicek diye çok korkuyorum ama en başından beri erkek erkek dedim hissetmeden öncede erkek olsun ilk bebegim falan dedim hatta cin takvimi falan filan herşeye baktım kız çıkıyodu bi üzülüyodum yani hep erkek istemişimdir evlenmeden öncede bi oğlum olsun abi olsun sonra bi kız yeter diyodum,
tabi önce sağlıklı olması ilk isteğimdi ama ne biliyim nası bişeyse artık,
Gönlümüzden geçen nasip olsun inşallah diyelim canım

Ben de bunu hic dusunmedim ama benimki daha küçük.
Sen araştır da buraya da yaz,faydalanmak isteyenler olabilir belki

Aynen öyle vakka canım benim de Çin takvimi erkek gösteriyor bi an erkek hissediyorum diyorum bi an kız en sonunda kendime kızıyorum aman sağlıklısını nasip etsin Rabbim yeterki diye Amin inşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Göğüse de mi sürmek gerekiyor? Emzirme döneminde çok büyüyolar aslında haklısın
Ben gebelikte pek sürmemiştim göğüs ağrısı filan hiç olmadı çünkü ama doğum sonrası çok büyüdü birden çatladı sürsem etki ederdi bukez şimdiden büyüdü ve hassaslaştı diye sürmeye başladım etrafına filan

aynen öyle
değişik bi duygu ya, erkek olursa sanki çok acayip olcakmış gibi geliyo kıza alışkınız ya. ama kız olursa en çok kızlarımız sevinecek herhalde

Hahah erkek bebek bana da çok tuhaf geliyor ya , yaşayıp görücez artık

İki kızım var ve gerçekten çok şükür o kadar güzel ki hem hep dediğim bir şey var her annenin mutlaka bir kızı olmalı ve her kızın bir kızkardeşi olmalı can yoldaşı oluyorlar. Tabi erkek çocuk bilmediğim için öyle diyorum mutlaka o da müthiş bir duygudur. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Çatlak genetiktir herhalde ben iki hamileliğinde de sadece bebeyagi sürdüm ama hiç çatlak olmadı gerçi çok kilo almadigim içinde olabilir belki birinde 9 birinde 7 kilo aldım bunda da aynı şeyi düşünüyorum

İkincilerde daha çabuk büyüyor heralde. Benımde karnım hem cıktı hem gögüslerim büyüdü ,gogusede bacagada karnımada süreyim bu sefer bari, çatlağın geri dönüşü yok çnkü

Amin amin, aynen öyle çok haklısın. Kız çocuklar anneye çok güzel arkadaş oluyor . Birlikte kuaföre gidip alışveriş yapıyoruz yemek yemege gidiyoruz çok keyifli
Tabiki 2 kız kardeş olmakta cok güzel.birbiririnin en yakın arkadaşı sırdaşı oluyolar . Benimde kız kardeşim var 1,5 yaş farkımız var iyikide var yani senin bu 3. Hmılelıgın ise erkek beklıyosundur

Evet 3. Hamileligim ama eşim de ben de aman erkek olsun diye düşünmedik. Ben çok çocuğu seviyorum maksimum bakabilecegim çocuk sayısı 3 ve çok geç olmadan 3. Yu de istedim. Çalıştığım için 3 ten fazlasına bakamam artık yoksa 4 bile isterim.kardeslik çok güzel bir duygu çünkü çocuklarımın kardeşi olsun istiyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin kız erkek fark etmez

İkincilerde daha çabuk büyüyor heralde. Benımde karnım hem cıktı hem gögüslerim büyüdü ,gogusede bacagada karnımada süreyim bu sefer bari, çatlağın geri dönüşü yok çnkü
Evet sanırım her şey daha çabuk oluyor 2.de 3ay bitti ama 5 ay gibi karnım, göğüs hala hassas kızım sarıldığında bile canım acıyor. Bu hızla oğum da erkenden olmasın aman

Amin . allah hepımızın gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…