2020 Şubat Anneleri

Evet aynen öyle Allah sağlık versin bütün evlatlara gerisi mühim değil.bende güneştepe de otıruyorum ali bostancı evleri belki duymuşsundur annem beşevlerde ikimizin ortası dr ve hastane yakın çok şükür

Amin amin inşallah öyle canım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahBiliyorum canım güneştepeyi de

Bemcede herkesin bir kız evladı olmalı kızı olanları çok şanslı buluyorum.rabbim sağlıklı bir kız evlat nasip eder inşallah isteyenlere ve birde bana Biraz erkeğe benzetti dr ana bellide olmaz Allah ol der ve olur

Kızlar güzel haberlerinizi okumak mutlu etti beni
Sanırım grubun çoğunluğu erkek olacak
Büyük eşyaları 2. El almak bence de mantıklı hiç düşünmeyin sonradan yer kaplayanları elden çıkarırken acımazsınız
Lierac kullanmıştım ben de son aylar yaza gelince bıraktığı his hoşuma gitmemişti sık kullanmadım tavsiye ederim ben de lieracı
Kızlar kız istiyor gerçekten benim kızım ara ara ben kız istemiştim ama kardeşim erkek dert yanıyor
Biri kardeşinin adı ne olacak diye sordu o da kendince bir isim söyledi bizim de kafamıza yattı daha erken tabi ama hoşuma gitti

Benim tahlil yaptırdığım e devlette görünüyor ama sonuçlar yazmıyor ya hala çıkmadı ya da sisteme işlemediler :s

P Pembecat benim 54 çıktı ama erkek dediler
Eğer bu teori doğruysa ve cinsiyet kıza dönerse çevremdeki herkes hayal kırıklığı yaşayacak çünkü 2 ailenin de ilk erkek torunu olacak çok mutlu herkes kızım hariç

günaydın kızlarrr
herkesin oğlumu olcakkk ne bu böyle
allahım inşallah benim kızım olcaktırrr önce sağlıklı sonra pembe tokalıdır inşallah
Gamzeli senin değerin kaç çıktı .Allah'ım inşallah benimde seninde kızımiz olacaktır .Hiç erkek bebeğe hazır değilim kimselere birseyde diyemiyoruz herkes oğlunuz olacak diye tahmin yürütüyor ama biz kız istiyoruz

canım o değer olayına inanmıyom ben ama 33.5 cıktı benim
cünkü 90 larda çıkıp oğlu olanlar falan okudum yalan o
allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah
sana doktor hiç tahmin yaptımı :)

Ben birşey daha öğrendim hani bu karında göbekten aşağı doğru belirli çizgi olursa oda erkek anlamına geliyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…