Hımm anladım canım biraz daha yüksekmiş benimkine göre aman sağlıkla alalım kucağımıza da para benim umrumda değil evet biraz uzağım ama kendi annemde geçitte oturuyor burdan arabayla otobandan15 dakika da gidiyoruz şükür sen nerde oturuyorsun canım
Evet aynen öyle Allah sağlık versin bütün evlatlara gerisi mühim değil.bende güneştepe de otıruyorum ali bostancı evleri belki duymuşsundur annem beşevlerde ikimizin ortası dr ve hastane yakın çok şükür
Evet aynen öyle Allah sağlık versin bütün evlatlara gerisi mühim değil.bende güneştepe de otıruyorum ali bostancı evleri belki duymuşsundur annem beşevlerde ikimizin ortası dr ve hastane yakın çok şükür
İki kızım var ve gerçekten çok şükür o kadar güzel ki hem hep dediğim bir şey var her annenin mutlaka bir kızı olmalı ve her kızın bir kızkardeşi olmalı can yoldaşı oluyorlar. Tabi erkek çocuk bilmediğim için öyle diyorum mutlaka o da müthiş bir duygudur. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bemcede herkesin bir kız evladı olmalı kızı olanları çok şanslı buluyorum.rabbim sağlıklı bir kız evlat nasip eder inşallah isteyenlere ve birde bana Biraz erkeğe benzetti dr ana bellide olmaz Allah ol der ve olur
Kızlar güzel haberlerinizi okumak mutlu etti beni
Sanırım grubun çoğunluğu erkek olacak
Büyük eşyaları 2. El almak bence de mantıklı hiç düşünmeyin sonradan yer kaplayanları elden çıkarırken acımazsınız
Lierac kullanmıştım ben de son aylar yaza gelince bıraktığı his hoşuma gitmemişti sık kullanmadım tavsiye ederim ben de lieracı
Kızlar kız istiyor gerçekten benim kızım ara ara ben kız istemiştim ama kardeşim erkek dert yanıyor
Biri kardeşinin adı ne olacak diye sordu o da kendince bir isim söyledi bizim de kafamıza yattı daha erken tabi ama hoşuma gitti
bizimoykumuz2701
benim 32 çıktı canım şimdi şöyle bi şey okudum 50 in altındaysa erkek 50 üstüyse kız oluyomuş ikili testte senin 50 üzeri erkek demekki doğruluk payı yokmuş ondan sordum yani
PPembecat
benim 54 çıktı ama erkek dediler
Eğer bu teori doğruysa ve cinsiyet kıza dönerse çevremdeki herkes hayal kırıklığı yaşayacak çünkü 2 ailenin de ilk erkek torunu olacak çok mutlu herkes kızım hariç
Gamzeli senin değerin kaç çıktı .Allah'ım inşallah benimde seninde kızımiz olacaktır .Hiç erkek bebeğe hazır değilim kimselere birseyde diyemiyoruz herkes oğlunuz olacak diye tahmin yürütüyor ama biz kız istiyoruz
Gamzeli senin değerin kaç çıktı .Allah'ım inşallah benimde seninde kızımiz olacaktır .Hiç erkek bebeğe hazır değilim kimselere birseyde diyemiyoruz herkes oğlunuz olacak diye tahmin yürütüyor ama biz kız istiyoruz
canım o değer olayına inanmıyom ben ama 33.5 cıktı benim cünkü 90 larda çıkıp oğlu olanlar falan okudum yalan o allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah
sana doktor hiç tahmin yaptımı :)