2020 Şubat Anneleri

Benim doktorum da çok yoğun 5 doktor var ama en kalabalık onunki. Herkes iyi diyor Normalde bayan doktorları sevmem şimdilik anlaşıyoruz
Ne güzel anlaşmanız bende kadın istiyordum ama eniyis buymuş. Soru bile soramıyorum inşallah birdahaki gidişimde doktoru zorlucam yoksa kötü bir doktor olduğunu düşünmüyorum

Bende bayan doktorlarla anlasamıyorum ama gercekten şans enerji meselesi doktorla anlaşmak ,seni rahatlatması, senı anlaması çok önemli . Birde istediğin zaman ulaşabilmek tabi sen hangi şehirdesin
Ben hiç ulaşamıyorum numarası bile yok

Ne güzel anlaşmanız bende kadın istiyordum ama eniyis buymuş. Soru bile soramıyorum inşallah birdahaki gidişimde doktoru zorlucam yoksa kötü bir doktor olduğunu düşünmüyorum ☺
Evet anlaşıyoruz normalde biri canım deyince bozulurum. O sürekli canım benim diyor. Tatlı dilli olmasa bayan doktora gitmezdim. 1 ay sonra gel diyor ben o kadar duramıyorum 3 haftada bir gelsem dedim oda tamam diyor. İletişim önemli ama doktor seçmek ve değiştirmek de zor.

Yoo değilim ama orda Doğum yapmayı düşünüyorum. Sen Samsun’da mı yaşıyorsun?
Tokatın ilçesinde yaşıyorum ama kontrollere samsuna gidiyorum, ilk doğumumu şehadet özdende yapmıştım medical parkta. Ameliyatım çok iyi geçmişti ama çok sonra öğrendim ki bebeğime yanlış aşı yapmışlar doğumda eşim ve ailem benden saklamış ve şikayet dahi etmemişler. Allah muhtaç etmesin ama birdaha o hastaneye gitmek istemiyorum. Mehmet nalbant da kontrollerde ilgili birisi ama arkadaşım da onda sezeryan olmuştu, ameliyat sonrasında çok ağrı çekmişti ve onun bebeğini de hırıltılı solunumla eve göndermişler, sonrasında amasyada 2 hafta yattı daha 10 günlük bebek.
Herkes için kötü geçecek değil tabiki mecbur kalsam yine benim de tercih edeceğim hastane orası, inşallah sen memnun kalırsın

Bir arkadaşım Doç.Dr. Zeki Şahinoğlu’na gitmişti detaylı ultrason için, kendi doktoru önermiş, memnun kalmıştı. Fiyatı da emin değilim ama 500 falandı galiba

İlk doktorum çok iyiydi ama Ankara’da o. Kışın Ankara’da Doğum bir yapmak istemiyorum ailemi Ankara’ya taşımak zorunda kalırım. Sezeryan olduğum için hemen yola çıkamam o yüzden ailemin yanında yapmak istediğim için Tokat’ı tercih ettim. Erzurum’da bebekleri doğar doğmaz anne ile buluşturmuyorlar. Yenidoğana yatırıyorlar bebekte sıkıntı var diye sütte vermiyorlarmış bebekler sarılık olabiliyor.

Herkese rabbim sağlıklı bir evlât nasip etsin kızlar inşallah benim 3.çocuğum olacak iki kızım var cuma ikili teste gideceğim hayırlısıyla cinsiyetini öğreniriz gönlümüzden geçen erkek ama rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin bu sene de galiba erkek senesiBu arada kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum benim gibi olan var mi

Selam kızlar
Tatildeyim ben, doktor 2 saat yolculuk 15 dk yürüyüş dedi ben tam tersini yapıyorum bir kanyondan bir antik kente gezdik durduk 1 haftadır
bugün tekne turu yapalım sakin geçsin dedik benim oğlan sinyal verdi 2 saattir aşırı kramp giriyor kasığıma belim de ağrıyor
Kaştayız şu an 1 saat daha bekliycem geçmezse hastaneye gitcem de burası sıkıntı kadın doğumda dediler ayaklarımı diktim havaya yatıyorum

Dinlen biraz baya yorucu geçmiş gibi canım inşallah iyidir bebiş, kaşta teyzem yaşıyo devlet hstanesi var demişti yanlış hatırlamıyorum kücük bi yer eylülde bende kaşa gidicem bakılım inşallah doktorluk bişey olmaz sende bolca dinlenn

Çok saçma hiç bir sıkıntısı olmayan bebeği küvöze mi alıyorlar. Ben 33 haftalık doğum yapmıştım mecburen almışlardı küvöze.

Canım ben erkek olursa Aybars yada Atlas kız olursa da Mila istiyorum nasipse inşallah tabi
düşüncelerimiz çok benziyormus bende erkek olursa aybars düşünüyorum. kız olursa meva. ama kızım Esma istiyor o ayrı bi konu tabi henüz 3.5 yaşında çabuk ikna olur herhalde isim konusunda

Biz de 2 hafta önce tatildeydik çok halsiz olduğum için hiç gezemedim kendimi de yormadım, sen de dinlen yorma kendini arkadaşım Allah korusun bişey olsa yine en çok sen üzülürsün

Canım biraz dinlenirsen geçecektir inşallah dikkat et

Öncelikle hayırlı sağlıklı bir evlat olsun ama tabi herkesin gönlünde bi aslan yatıyor, senin de gönlüne göre erkek bir evlat olsun inşallah kaçıncı haftadasın? Ben de dahil olmak üzere gruptakilerin çoğuna bebişler mide yanması bulantı ve halsizlikle hamileliklerimizi gayet güzel hissettiriyorlar hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim, bu da gelir geçer ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…