2020 Şubat Anneleri

Bende bayan doktorlarla anlasamıyorum ama gercekten şans enerji meselesi doktorla anlaşmak ,seni rahatlatması, senı anlaması çok önemli . Birde istediğin zaman ulaşabilmek tabi sen hangi şehirdesin
Erzurumdayım ben. Burdaki bayan çok sevimli aradığımda ulaşabiliyorum. İsteklerimi rahatça söyleyebiliyorum. Ama Bebek hakkında ayrıntılı konuşmuyor. Ankara’daki doktorum bebeğin herşeyini ayrıntılı anlatıyordu. Sen nerdesin?

İstanbuldayım bende ,bostancıda . Kendisi anlatmıyorsa sen kafana takılanları gittikçe sor bari ,

İsim konusunda çok temkinliyim ilkinde önce kız dedikleri için bir ay kadar duru diye sevdim bebeğimi cinsiyet netleşmeden İsim konusunu hiç düşünmüyorum.

Duru da çok güzel isim güzel seçim kız olursa ece olucak muhtemelende erkek olursa hiç bilmıyorum , çokta önemli bir karar . İnsanın isminin karakterine etkisi oldugunu düşünuyorum gerçekten

Oh mis sen hazırlamıssın isimleri çokta güzeller
Valla daha ortada bebek yokken çok beğendik eşimle kızımız olursa adını Mila koyarız dedik Erkek isminide bi abimiz önerdi eşimde beğendi atladı hemen tabi O yönden kafa rahat eğer değiştirmezsem aman sağlıkla gelsinlerde kucağımıza alalım inşallah

Burcuy beni de eklermisin
Yaş 33 şehir tokat son adet 15 mayıs başlangıç kilom 53 ve 2. Çocuğum

Herkese selamlar cinsiyet tahminleri başlamış, ikili testler nifty testleri yaptıranlar da güzel sonuçlar alır inşallah, ben de bayramdan sonra gideceğim 2li için inşallah cinsiyeti öğreniriz, çok heyecanlıyız

Benim de ilk gebeliğim ama ilcemdeki neredeyse tüm arkadaşlarım ve öğretmen arkadaşların eşleri Mehmet Nalbant'a gidiyor/gitmiş. Doğumda ben de cok iyi olduğunu duydum.

Benim de ilk gebeliğim ama ilcemdeki neredeyse tüm arkadaşlarım ve öğretmen arkadaşların eşleri Mehmet Nalbant'a gidiyor/gitmiş. Doğumda ben de cok iyi olduğunu duydum.
Bende ilk ayımda ona gitmiştim sakin bir doktor ama düzenli takip yaparken nasıl bilmiyorum. Operatör olarak iyi olduğunu söylediler. Sanırım tokat ve çevre ilçelerin büyük kısmı ona gidiyor. 32 haftadan sonra bir aksilik çıkmazsa onunla devam edeceğim

Kızlar isimleri paylaşın fikir olsun hepimizeOğlumda hazırdı isim ama şuan ne kıs ne erkek ismi yok aklımda bi an önce bulmam lazım yoksa her kafadan bir ses şunu koy bunu koy sevmiyorum o durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…