2020 Şubat Anneleri

Normal ilaç gibi suyla içtim canım sabah akşam içtim . Allah allah hiç mi fayda etmedi?eczacı dediki bu ilaç kemoterapiden sonra mide bulantısı çeken kanser hastalarına verılıyormuş öyle güçlü bir ilaç ve benim hayatımı kurtardı resmen

Hanımlar benim kasıklarımda hep bir batma yanma karnımda bazen bir acı oluyor. Acaba vücut genişlemeye çalışıyorda onun sancısı mı ? Yoksa ben yine idrar yolu enfeksiyonu mu oluyorum böyle birşey yaşayan var mı ?

Bende canm ağzımın içinde tat yok hiçbişi yiyemiyorum , geçer artık inşallah(

Evet çok güçlüymüş bana da söylediler ama yok canm 4 mg kullandım bi fayda etmedi

2 hafta önce yaşadım doktor idrar yolu enfeksıyonundan süphelendi ama temiz cıktı tahlıl. Kesinlikle üşütüyosun dedi ayaklarını belini çok sıkı koruman lazım klimalara fln çok dikkat et dedi. Aynen dedıgın gibi sankı kasıklarıma bıçak saplanıyodu.üşütmemeye dikkat et

Bende de aynı durum var üşütme kesin kasıklarım bıcak saplanması aynen yaşıyorum

Ah o mide yanmaları bazen içimde bir ejderha varmış gibi hissediyorum ben de mide bulantılarım azalır artık diye beklerken daha da yoğunlaştı bir yandan bunun sıkıntısını yaşıyorum ama bir yandan da herşey yolunda diye seviniyoruminşallah yavaş yavaş azalmaya başlar . Ben de perşembe gideceğim doktora ama kalbim ağZımda atıyor sanki. Kız erkek farketmez İnşallah sonuçlarımız temiz gelsin bebiş sağlıklı olsun da şimdilil başka bişey istemiyorum

Merhaba ,

Benim de içimde bir volkan patlıyor sürekli,afedersiniz hep geğirme ihtiyacı hissediyorum,özellikle akşamları patlayacakmış gibi oluyorum,gece uyurken bile zorlanıyorum.Soda bir nebze olsun rahatlatıyor,ama tamamen geçirmiyor tabi.

kızlar onunla ilgili doktorum bana 3 şişe şurup verdi günde 4 kez içilecek ama ben nadir içiyorum rahatsız olduğum zamanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…