2020 Şubat Anneleri

inşallahh düzelir sağlıkla ilerleyelim.. sana ilişki için ne dedi? ağrım da lekelenmem de oldu kanaman da olabilir dedi bu durumdan dedi..
ilişki yasak. ayrıca çok uzun süre de oturma dedi, yani rahmin çok kasılacağı hareketler olmasın dedi. olabildiğince uzanarak dinlen dedi. evet bu durum kanamaya sebep olabiliyormuş. korkma dedi olursa. sadece yoğun kanaman olursa gel dedi.

canım nasıl fayda etmedi sana çok etkili bir ilaç, o zaman sen zirvede yaşıyorsun bulantıları baya baya. ben aç tok hiç farketmez ne zaman kötü olsam hemen ufak bir suyla içiyorum. onun sayesinde yüzüm gülüyor resmen.

Yok canım malesef su bile içemiyorum mide bulantısıdnan. Doktorum zofer de etki etmezse her gün serum taktırcaksın geçmez bu dedi Allah düşmanıma yaşatmasın nasıl birşey bu ya

Kızlar merhaba, üç dört gündür benim de midem sıkıntılı daha çok yanma şeklinde oluyor özellikle sabah ve akşam vakitlerinde. Üstüne üstlük geçmeyen baş ağrıları da oluyor. Tam bulantılar geçti diye sevinirken şimdi de bunlar çıktı

hatta dün yediğim bir şey dokunmuş olmalı ki ishalim başladı bugün de

İnşallah bir an önce sağlıklı günlere kavuşuruz mide sıkıntısı yaşayan arkadaşlar..

İsim konusunda en başından beri erkek olursa deniz, kız olursa defne diyorduk. Büyük ihtimal erkek dedi doktorumuz ins Deniz geliyor Etrafımda çok yenidoğan yok bu sebeptir bilmiyordum Defne isminin popülerliğini birkaç aydır buralarda gördüğüme göre herkes defne ismini koyuyor kızına bu durumda kızım olsa tekrar düşünebilirdim

Yok canım malesef su bile içemiyorum mide bulantısıdnan. Doktorum zofer de etki etmezse her gün serum taktırcaksın geçmez bu dedi Allah düşmanıma yaşatmasın nasıl birşey bu ya
Geçmiş olsun ilk gebeliğimde yaşadım bunu hergün serum taktılar evde bazende hastanede yattım çok ama çok zordu Allah kolaylık versin.bu gebeliğimde de yaşıyorum ama serumlk değil ama kuş kadar yiyorım bakalım düzelcez inşaallah

dün de bir hapşurdum yatarkenn dizlerimi yukarı çekip hapşurmama rağmen bıçak saplandı resmen.. bir on sn sürmüştür bişiy olmamıştır inşl. akıllandım sonrakinde kalkarak hapşurdum :)

Defne çok popüler evet ama güzel isim

Merhaba canim gorulmez deyip baktgnda alttan vajinal ultrasonla mi bakti size. Benm doktorum henuz 317yken sonrasinda 960ken gormek isteyip goremeyince strese kiyduda beni Yarin bidaha gidicez bakalim insallah gorururz ❤
Yok alttan değil normal baktı gördü

bulantılardan sonra benim de yanma problemim başladı canım, hala da bazı yediklerim çok dokunuyor. dikkat etmemiz lazım yediklerimize. baş ağrıları bu zamanlarda olabiliyor ya, dün akşam bende uyuyamadım ağrıdan. inşallah kısa sürede geçer bu günler

isimler çok güzel, Deniz ismini çok severim bende. Defne ismine de bayılırım hatta 10 yıl önce kuzenimin kızına koydum Defne ismini, ona vermesem kızıma vericektim hatta ama sonra gerçekten çok popüler oldu. Bayağı var şimdi. isim için daha çok zamanımız var ya bulunur mutlaka

dün de bir hapşurdum yatarkenn dizlerimi yukarı çekip hapşurmama rağmen bıçak saplandı resmen.. bir on sn sürmüştür bişiy olmamıştır inşl. akıllandım sonrakinde kalkarak hapşurdum :)
yok canım o kadardan bişey olmaz hapşuruk bu tutamayız ki :)

Merhaba arkadaşlar bende nasipse Mart annesi olacağım..yarın kalp atışını duymaya gideceğim..ama çok tedirginim göğüs hassasiyetim bitti nedrn sizce yaşayan varmı durumu 6+4 deyim

Baş ve boyun agrısı bende de çok oluyor. Yatınca belim agrıyor, kalkınca her yerim agrıyor. Ne biçim hamileyim anlamadım. Ne yapsak bir yerimiz agrıyor Yaslandım galiba. 2. Çocuk ilk hamilelik gibi olmuyormuş onu anladım.

Merhaba arkadaşlar bende nasipse Mart annesi olacağım..yarın kalp atışını duymaya gideceğim..ama çok tedirginim göğüs hassasiyetim bitti nedrn sizce yaşayan varmı durumu 6+4 deyim
Merhaba sağlıkla gelsin kuzunuz inşallah :) Göğüs hassasiyeti haftalar ilerledikçe biraz azalıyor benim ilk en belirgin özelliğim göğüs ağrımdı sanki dokununca garip şişlikler hissediyordum doktora gidecektim nerdeyse bunun için hamileliktenmiş meğersem iç çamaşırı sıkı atlete dayanamıyordum. Tedirgin olmayın :) sağlıkla güm güm attığını duyarsınız inşallah kalbini

Bende de bıçak saplanması ilk hamile kalmamla başlar hemen oradan anlarım şu anda da iki dizlerimi karnıma çekiyorum hapşuracaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…