2020 Şubat Anneleri

Benim oğlumun adı Enes KaanŞuan erkek yada kız hiçbir isim fikrim yok paylaşın isimleri bayanlar ilham gelmiyo.yine erkek gibime geliyor bakalım benimde randevum 26 sında

Ya bütün hamilelikte öyle mi olacak rengi, hiç hoşuma gitmiyor öyle görmek her seferinde kötü bir şey sanıyorum

Ya bütün hamilelikte öyle mi olacak rengi, hiç hoşuma gitmiyor öyle görmek her seferinde kötü bir şey sanıyorum
bir de bana doğumdan sonra da 3 ay daha kullan dedi. zor dayandım 2 ay anca kullandım. öyle oluyor valla biraz sinir bozucu ama

Benim doktorda zofer verdi valla rahatladım haftalardır işkence çekiyomuşum . GöZüm açıldı
Canım merhaba ,

Zoferi nasıl kullandın ? Ağızda eriterek mi ? Bana da zofer verdi doktorum , hiçbir ilaç etki etmedi. Bunu da ağızda eritmem lazım galiba dil altı demişti ama ben kullanamıyorum midem bulanıyor kusuyorum

Selamlar
Plasenta önde dedi bana da hematom varmış, dinlen ağır iş yapma düzelir dedi.. bebiş iyimiş 24 ünde %70 söyleriz cinsiyeti dedi bakalım hayırlısı:)

Selamlar
Plasenta önde dedi bana da hematom varmış, dinlen ağır iş yapma düzelir dedi.. bebiş iyimiş 24 ünde %70 söyleriz cinsiyeti dedi bakalım hayırlısı:)
önde derken rahim ağzına yakın anlamında mı? benim rahime yakın aşağıda. önde olması daha mı farklı oluyor acaba.

kanama alanı mı varmış bir de? geçmiş olsun ilk aylar bende de vardı şimdi geçti. genellikle geçiyor zaten.

Benim ki de aşağıda
Çalışıyor Musun peki ?
İlişkiyi yasakladı mı ?
çalışıyorum canım, ilişki yasak evet. acaba raporluk durum var mıydı benim çalıştığımı hatırlıyor muydu ben de bunu düşünüyorum.. Allaha emanetler artık.

önde aşağıda aynı mı bilmiyorum canım.. geçer dedi evet kanamaya da, düzelir dedi duruma, düzelmezse de sıkıntı yok sezaryen olursun dedi ki kızımda da sezaryen olduğu için sıkıntı yok dedi. inşallah geçer yormamaya çalışıyorum..

Herkese merhaba ,

11 haftalık hamileyim,34 yaşındayım.
Canım hiç bişey yemek istemiyor,midem bulanıyor, herşeyden tiksiniyorum ve sürekli yorgunum 24 saat yatmak istiyorum,hergün oksapar iğne oluyorum,mutsuzum.
Bu dönemi geçiren arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.Siz nasılsınız? 9 ayın böyle geçme ihtimali olduğunu düşündükçe daha da kötü oluyorum.

plesenta çoğunlukla yukarı çıkıyormuş ilerleyen aylarda. inşallah hepimizin düzelir bu durumu yaşayan var bayağı.
evet bana da kendini yorma dedi, kanaman olabilir bu durumdan dolayı vs dedi.
inşallah sağlıklı sorunsuz ilerler gebeliğimiz hepimizin

inşallahh düzelir sağlıkla ilerleyelim.. sana ilişki için ne dedi? ağrım da lekelenmem de oldu kanaman da olabilir dedi bu durumdan dedi..

mide bulantım yok ama halsizlik çok fena kolumu kaldırasım yok, işe gelmek eziyet sabah kalkmak aynı, sürekli yorgunum bende hep yatmak istiyorum

çalışıyorum canım, ilişki yasak evet. acaba raporluk durum var mıydı benim çalıştığımı hatırlıyor muydu ben de bunu düşünüyorum.. Allaha emanetler artık.
Nasıl bir işte çalışıyorsun ? Benimki masa başı , dr bana çalış dedi
Kanama olmadığı sürece çalış diyo
Ama ilişkiyi söylemedi bana , yine de öyle ilişki eskisi gibi olmasa da Nadire’n olmadı zararlı öı acaba bilemedim
Kaçınıyoruz zaten

mide bulantım yok ama halsizlik çok fena kolumu kaldırasım yok, işe gelmek eziyet sabah kalkmak aynı, sürekli yorgunum bende hep yatmak istiyorum

İşe gitme kısmı bende de aynı
Hele gece midem bulanıp uykusuz kaldıysam ...
İşin nasıl ağır mı ?

muhasebe benimki de masabaşı biraz stres oluyo yorgunluk oluyor tabi inşallahh büyük kanama olmaz.. sen de yine de dikkat et o zaman ilişkiye bence..

Benim ilk ve ikinci hamileliğim bu şekilde geçiyor. İlkinde 10 haftalıktan itibaren iğne oldum Doğuma kadar . 5 ay bulantı yaşadım. İkincide de iğne oluyorum. Bulantılarım 12 haftadan sonra hafiflemeye başladı şimdi daha iyiyim. Şu an küçük bir oğlum olduğu için dinlenmekte ve ona vakit ayırmakta zorlanıyorum . Ama geçiyor ilk hamilelik ise keyfini çıkaracağınız günler gelecektir. Karamsar olmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…