Günaydın kızlar ikinci hamileliğini yaşayan anneler varsa birşey sorcam iki gebelik arasında farklılık yaşadınız mi mesela benim ilk hamileliğin o kadar iyidi ki hiç hamile gibi hissetmiyordum habire yerdim enerjim yüksekti ama bunda aksam yemekleri hic yiyemiyorum bulantı cok fazla ve halsizlik var. Cinsiyet ilki erkek ikincide benziyor gibi dedi Böyle farkli olunca belki kızdır diye düşünmüştüm,
benim de farklı belirtiler... bu bildiğin yedirmiyor pek:) kızımda pek hissetmedim bulantı yaşla alakalı olabilir cinsiyetiyle de alakalı olabilir... kızımda dondurmalar tatlılar yedimm çikileta görmek istemiyorum şimdi :)
benim de farklı belirtiler... bu bildiğin yedirmiyor pek:) kızımda pek hissetmedim bulantı yaşla alakalı olabilir cinsiyetiyle de alakalı olabilir... kızımda dondurmalar tatlılar yedimm çikileta görmek istemiyorum şimdi :)
benim her iki gebeliğimde bulantı yok ama dediğine katılıyorum, canım hiç tatlı çekmiyor bi tane muzu bile su ile beraber ittire kaktara yiyorum kızımda nutella kaşık kaşık yemiştim ilk dönemde şeker sınır çıkınca bırakmıştım
bakalım sağlıklı olsunlarda
Günaydın kızlar ikinci hamileliğini yaşayan anneler varsa birşey sorcam iki gebelik arasında farklılık yaşadınız mi mesela benim ilk hamileliğin o kadar iyidi ki hiç hamile gibi hissetmiyordum habire yerdim enerjim yüksekti ama bunda aksam yemekleri hic yiyemiyorum bulantı cok fazla ve halsizlik var. Cinsiyet ilki erkek ikincide benziyor gibi dedi Böyle farkli olunca belki kızdır diye düşünmüştüm,
benim her iki gebeliğimde bulantı yok ama dediğine katılıyorum, canım hiç tatlı çekmiyor bi tane muzu bile su ile beraber ittire kaktara yiyorum kızımda nutella kaşık kaşık yemiştim ilk dönemde şeker sınır çıkınca bırakmıştım
bakalım sağlıklı olsunlarda
Kızlar günaydın öğleden sonra kontrolüm var. 14+4 haftalığız bakalım bebişimiz nasıl hala kız mı benim ikisinde de bulantıyı hat safhada yaşadım. Bunda biraz daha ekşiye düştüm.
Kızlar günaydın öğleden sonra kontrolüm var. 14+4 haftalığız bakalım bebişimiz nasıl hala kız mı benim ikisinde de bulantıyı hat safhada yaşadım. Bunda biraz daha ekşiye düştüm.
3. Hamileligim yaş da 35 ve 3 ude bulantiyla geçiyor ilk ikisinde 20. haftaya kadar kustum bunda da bulantı çok ama digerleri kadar kusmuyorum. yaşla alakalı olarak sanırım daha halsizim sadece
Sadece yas degildi cnm.
Kanama alani kese etrafinda 3 farkli yerde benim. Dr, kanama alani ve yas faktörü eklenince sonuc zaten kotu cikacak yaptirip hamileligi zindan etme demisti ama ben devlete de gidiyorum extra. Orda yaptirdim. Ense kalınlığı idi benim asil merak ettiğim. Cok sukur kizimla ayni cikti o.
Ama icim cok rahat, kesin down sendromlu olacagini bilsem dahi kurtaj olmam ben.
O yuzden de cok rahatim. Goreceuk.
Günaydınlaarr... Doktor yüzde 60 erkek dedi bize de. Kızlar ben birşey sormak istiyorum 12+1de kontrole gittim yanlış anlamadıysam doktor boyu için 12 cm dedi. İnternette gördüğüm kadarıyla 5-9 cm ortalama boy uzunluğu erken gelişirse erken doğum riski varmış. Doktora da danışıcam ikili test sonucu çıktıktan sonra ama size sormak istedim önce,Sizce boyu normal mi?
Merhaba. 14.hafta bitmek üzere daha yeni yeni kendime gelemeye başladım. Hala istahım yok. Midem ozellikle geceleri kotü oluyor. Ama 2_3 hafta öncesine göre iyiyim. Biraz daha sabredin. Çok kötü olursanız acil de serum taktirmanizi tavsiye ederim. Çok iyi geliyor. Keşke ilk zamanlar bile gitseymisim diyorum
Merhaba Esra,aynı sizin gibiyim,geceleri karnımın üzerine yatamamaya başladım,karnım çok çıkmadı ama yüzüstü yatınca rahatsız oluyorum.Bunların üstüne bir de uykusuzluk eklendi yolda bile zor yürür oldum,bugün doktorumun asistanıyla konuşacağım serum için.Gerçekten biraz rahatlamak istiyorum artık.Süreç zorluyor beni.
Sadece yas degildi cnm.
Kanama alani kese etrafinda 3 farkli yerde benim. Dr, kanama alani ve yas faktörü eklenince sonuc zaten kotu cikacak yaptirip hamileligi zindan etme demisti ama ben devlete de gidiyorum extra. Orda yaptirdim. Ense kalınlığı idi benim asil merak ettiğim. Cok sukur kizimla ayni cikti o.
Ama icim cok rahat, kesin down sendromlu olacagini bilsem dahi kurtaj olmam ben.
O yuzden de cok rahatim. Goreceuk.
Bende 38 yasindayim.benimde kafam cok karisik sadece ense olcumumu yaptirsam.kan testi yaptirmasammi.cunku bende riskli cikarsa o hamileligi kendime zindan ederim.o kadar evhamli biriyim yani