2020 Şubat Anneleri

GÜNAYDIN dün bizde bahsetmiştik bu duurmdan, aynı şekildeyim halsizlik hat safhada enerjim çok düşük, yaş ile ilgili olarak düşünüyorum ben
Kizlar 2.hamileligim benim.
Ilkinden hicbir farki yok her anlamda.
Yasla alakali değildir malum 37 yaşındayım

benim de farklı belirtiler... bu bildiğin yedirmiyor pek:) kızımda pek hissetmedim bulantı yaşla alakalı olabilir cinsiyetiyle de alakalı olabilir... kızımda dondurmalar tatlılar yedimm çikileta görmek istemiyorum şimdi :)

benim her iki gebeliğimde bulantı yok ama dediğine katılıyorum, canım hiç tatlı çekmiyor bi tane muzu bile su ile beraber ittire kaktara yiyorum kızımda nutella kaşık kaşık yemiştim ilk dönemde şeker sınır çıkınca bırakmıştım
bakalım sağlıklı olsunlarda

Benim de bir oglum var vala oda bulantiyla gecti buda cnm hic fark yok

öyle aynen o yüzden merak etmiyorum sağlıkla gelsinler de amiiin aminn aminn:)

Kızlar günaydın öğleden sonra kontrolüm var. 14+4 haftalığız bakalım bebişimiz nasıl hala kız mı benim ikisinde de bulantıyı hat safhada yaşadım. Bunda biraz daha ekşiye düştüm.
Benim neden canım bişey çekmiyo acabaaa
Seninle aynı ilerliyoruz sanırım inşallah kesin öğrenirsin bugün

Bende pek fark yok canım 35 bugün 2 li taramam var hayırlısıyla inş. iyi çıkar
Benim kötü cikti 2 li. (1/133 risk)
Ama biliyordum ben kötü cikacagini.
Dr uyarmisti cunku,sonuc kotu cikar diye.

@KARABATAK_ cinsiyeti öğrenip gelirsin inşalalh bugunnn
tahmin yapmışlarmıydı hiç ?
Ay insallah kizzzz.
Yok en son 10+0 da gitmistim.

Bende cinsiyetle alakalı mi diye düşünmek istiyorum bi kızımda olsa fena olmaz çünkü
Insallah kalbindekini nasip eder Allah canimmm.

3. Hamileligim yaş da 35 ve 3 ude bulantiyla geçiyor ilk ikisinde 20. haftaya kadar kustum bunda da bulantı çok ama digerleri kadar kusmuyorum. yaşla alakalı olarak sanırım daha halsizim sadece

Sadece yas degildi cnm.
Kanama alani kese etrafinda 3 farkli yerde benim. Dr, kanama alani ve yas faktörü eklenince sonuc zaten kotu cikacak yaptirip hamileligi zindan etme demisti ama ben devlete de gidiyorum extra. Orda yaptirdim. Ense kalınlığı idi benim asil merak ettiğim. Cok sukur kizimla ayni cikti o.
Ama icim cok rahat, kesin down sendromlu olacagini bilsem dahi kurtaj olmam ben.
O yuzden de cok rahatim. Goreceuk.

Benim kötü cikti 2 li. (1/133 risk)
Ama biliyordum ben kötü cikacagini.
Dr uyarmisti cunku,sonuc kotu cikar diye.

Ay insallah kizzzz.
Yok en son 10+0 da gitmistim.

Insallah kalbindekini nasip eder Allah canimmm.
Benim de kesin kötü çıkar o yüzden yaptırmayacam ben de ense kalınlığına ve burun kemiğine baktiracam

Günaydınlaarr... Doktor yüzde 60 erkek dedi bize de. Kızlar ben birşey sormak istiyorum 12+1de kontrole gittim yanlış anlamadıysam doktor boyu için 12 cm dedi. İnternette gördüğüm kadarıyla 5-9 cm ortalama boy uzunluğu erken gelişirse erken doğum riski varmış. Doktora da danışıcam ikili test sonucu çıktıktan sonra ama size sormak istedim önce,Sizce boyu normal mi?

Merhaba Esra,aynı sizin gibiyim,geceleri karnımın üzerine yatamamaya başladım,karnım çok çıkmadı ama yüzüstü yatınca rahatsız oluyorum.Bunların üstüne bir de uykusuzluk eklendi yolda bile zor yürür oldum,bugün doktorumun asistanıyla konuşacağım serum için.Gerçekten biraz rahatlamak istiyorum artık.Süreç zorluyor beni.

Bende 38 yasindayim.benimde kafam cok karisik sadece ense olcumumu yaptirsam.kan testi yaptirmasammi.cunku bende riskli cikarsa o hamileligi kendime zindan ederim.o kadar evhamli biriyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…