2020 Şubat Anneleri

yaaa bu teori doğru mu gerçekten
erkeğe benziyo demişti ama kesin değil dedi.
48 çıkmış benimde.

amaaaan yaklaşık 3 hafta sonra falan hepimiz artık bu teorilerden kurtulcaz inşallah
Yarin 14+0 im.
Saat 15.30 da randevum.
Ve ben asiri heyecanliyim.
Hatta sunu net söyleyebilirim ki,
Ilk hamileliklerdeki cinsiyet heyecani ile ikinci hamileliklerdeki cinsiyet heyecani cok farkli.
Ya da ben de oyle oldu.
Umarim pozisyonu musait olurda cinsiyet tahmini yapar dr um.

Grupta nekdar çok kişide hemoroid varmış ya bende çekiyorum malesef
Troid önemli canım 6 sene önce amelıyat oldum hala ilaç kullanıyorum ki ölene kadarda kullanıcam.
Muhakkak her ay takip etmek gerekiyor . Senelerdir 150 mg içerdim hamılelık olunca ilaç yetersiz kalmış 200 mg cıkardı hemen doktorum

yaaa bu teori doğru mu gerçekten
erkeğe benziyo demişti ama kesin değil dedi.
48 çıkmış benimde.

amaaaan yaklaşık 3 hafta sonra falan hepimiz artık bu teorilerden kurtulcaz inşallah

bilimsel bir açıklaması yok tabi ama genellikle tuttu benim kızım zamanında girdiğim 2016 ocak anneleri grubunda zaten orda söylemişlerdi aklımda kalmış , dedıgın gibi yakında ögrenıcez zaten

Bayramdan sonra kesn olarak öğreniriz artık..ikincinin cinsiyetini daha çok merak ediyor insan gerçekten

Ay sorma ya başlarda pek sallamıyodum ama sizler cinsiyet ögrenmeye başladıkca benide heyecan basmaya başladı seninde ilki kızmıydı

Ay sorma ya başlarda pek sallamıyodum ama sizler cinsiyet ögrenmeye başladıkca benide heyecan basmaya başladı seninde ilki kızmıydı
Yok ilki erkek benim o yüzden bir kızım olsun istiyorumöyle ki kız ismi düşündüm şimdiye kadar hiç erkek ismi düşünmedim bile..kız olsaydı da erkek istedim işte insan olmayanı istiyor..önce sağlıklı olsun sonra da kız olursa çok mutlu olurum

Selam kızlar, teoriniz bende tutmuyor 100küsurlardaydı gecen hafta %51 erkek demisti doktorum bugün %500 dedi :) görüntüyü de ekliyorumm

Herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin rabbim..

Eklentiler

• 5FC71C4A-F231-4E7B-A06D-6EA37CDC8BD0.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 98
Selam kızlar, teoriniz bende tutmuyor 100küsurlardaydı gecen hafta %51 erkek demisti doktorum bugün %500 dedi :) görüntüyü de ekliyorumm

Hadi gözün aydin.
Bayram boyunca kafan rahat olacak oh miss.
Allah im ben de yarin %500 öğreneyim.
Bu arada ilk kez net gördüm usg resminden erkek oldugunun kanıtını
İşte beklediğim mesaj

İşte beklediğim mesaj

Gönlündeki olsn ins canım

Hadi gözün aydin.
Bayram boyunca kafan rahat olacak oh miss.
Allah im ben de yarin %500 öğreneyim.
Bu arada ilk kez net gördüm usg resminden erkek oldugunun kanıtını

İns sen de öğrenir rahatlarsın canım, evet bence de çok net hatta bize biraz da büyük geldi ama

Yarın bekliyorum haberlerini

Bende bundan kullanıyorum ama mustela sanki daha iyi nemlendiriyordu. Tabi performansı hakkında konuşmak için erken. Bu bitince mustela alırım. Her yanım kupkuru.

bende de tam tersi, ilkinde çok merak ettim bunda pek etmiyorum. bir kızım oldu ya gerisi önemli değil modundayım herhalde ikinci hamilelikte sadece sağlığı için çok daha fazla endişelendim, sanırım daha fazla bilinçlendiğimiz için.

o zaman inşallaaaaaah yarın cinsiyeti öğrenirsin vallahi bende merakla bekleyeceğim

evet ya, bende hamileliğimin bıraktığı bir iz ne yazık ki. kabız olmamaya çok dikkat ediyorum şimdi.

çok geçmiş olsun ya, gerçekten ciddi ve zor bir hastalık. vücudumuzda işlevi çok önemli çünkü. ömür boyu kullanacaksın ama allahtan ilacı var, çözümü var yani.buna da şükür diyor insan. benimki muhtemele hamilelikten sadece. ama bundan sonra daha da dikkat edicem.

hadi gözün aydın artık merak etme derdin bitti sağlıkla gelsin inşallah oğluşun

Neden herkese erkek deniyor acaba? Bu topikte kız olmayacak sanırım
bu sene erkek/kız senesi olayına cidden inanmaya başladım

Bende bundan kullanıyorum ama mustela sanki daha iyi nemlendiriyordu. Tabi performansı hakkında konuşmak için erken. Bu bitince mustela alırım. Her yanım kupkuru.
bu kutu bana hamilelikte yeter gibi geldi. herkes bunu daha fazla önerince aldım gitti. bakalım doğurunca görücez

Kızlar beyruha çatlak kremini hiç duydunuz mu? Kullanıp memnun kalan var mi? Tamamen doğal ve helal bir ürünmüş.
Beyruhanın yüz temizleme sabunu ve koltuk altı deo sunu almıştım. Yüz temizlemeden memnun kaldım fakat koltuk altından pek kalmadım maalesef. Çatlak kremi için bişey diyemiyorum yalnız fotoğrafını attığım üründen kullananlar çok memnunmuş. Hatta önceki çatlakları ve kesisini bile iyileştirdiğini okumuştım yorumlarda. Ama bir o kadar pahalı bir ürün sanırım ilk olarak frei öl kullanacağım sonlara doğru shoosha alabilirim

Eklentiler

• 2FFBB587-4192-4F71-8B15-E529F4871BF5.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…