Yarin 14+0 im.
Saat 15.30 da randevum.
Ve ben asiri heyecanliyim.
Hatta sunu net söyleyebilirim ki,
Ilk hamileliklerdeki cinsiyet heyecani ile ikinci hamileliklerdeki cinsiyet heyecani cok farkli.
Ya da ben de oyle oldu.
Umarim pozisyonu musait olurda cinsiyet tahmini yapar dr um.
ahh ya anlarım o acı ihtiyacını inan 1 litrelik acılı şalgam suyunu geçenlerde kafama diktim, eşim elimden zor aldı
tatlı asla istemiyo canım, hep tuzlu acı şeyler. sonra da midem alev alev yanıyor. ama bir kilo turşuyu yine oturur yerim özellikle suyunu dikerim kafama. akıllanmıyorum ki bi de hemoroid problemim var
Grupta nekdar çok kişide hemoroid varmış ya bende çekiyorum malesef
Troid önemli canım 6 sene önce amelıyat oldum hala ilaç kullanıyorum ki ölene kadarda kullanıcam.
Muhakkak her ay takip etmek gerekiyor . Senelerdir 150 mg içerdim hamılelık olunca ilaç yetersiz kalmış 200 mg cıkardı hemen doktorum
bilimsel bir açıklaması yok tabi ama genellikle tuttu benim kızım zamanında girdiğim 2016 ocak anneleri grubunda zaten orda söylemişlerdi aklımda kalmış , dedıgın gibi yakında ögrenıcez zaten
bilimsel bir açıklaması yok tabi ama genellikle tuttu benim kızım zamanında girdiğim 2016 ocak anneleri grubunda zaten orda söylemişlerdi aklımda kalmış , dedıgın gibi yakında ögrenıcez zaten
Yok ilki erkek benim o yüzden bir kızım olsun istiyorumöyle ki kız ismi düşündüm şimdiye kadar hiç erkek ismi düşünmedim bile..kız olsaydı da erkek istedim işte insan olmayanı istiyor..önce sağlıklı olsun sonra da kız olursa çok mutlu olurum
Hadi gözün aydin.
Bayram boyunca kafan rahat olacak oh miss.
Allah im ben de yarin %500 öğreneyim.
Bu arada ilk kez net gördüm usg resminden erkek oldugunun kanıtını
Hadi gözün aydin.
Bayram boyunca kafan rahat olacak oh miss.
Allah im ben de yarin %500 öğreneyim.
Bu arada ilk kez net gördüm usg resminden erkek oldugunun kanıtını
ben çatlaklar için bunu sipariş ettim bugün geldi. denedim, sürünce yağlı kalmıyor cilt hemen emiyor, o hissi sevmiyordum zaten o açıdan güzel.
ama tabii nasıl etki eder bilemem.
zaten ilkinde göbeğimin altı ve kalçalar biraz çatladı. çok allerji olmuştum bişey süremedim o zaman. şimdi bari daha kötü olmasın en azından. yani umarım
Bende bundan kullanıyorum ama mustela sanki daha iyi nemlendiriyordu. Tabi performansı hakkında konuşmak için erken. Bu bitince mustela alırım. Her yanım kupkuru.
Yarin 14+0 im.
Saat 15.30 da randevum.
Ve ben asiri heyecanliyim.
Hatta sunu net söyleyebilirim ki,
Ilk hamileliklerdeki cinsiyet heyecani ile ikinci hamileliklerdeki cinsiyet heyecani cok farkli.
Ya da ben de oyle oldu.
Umarim pozisyonu musait olurda cinsiyet tahmini yapar dr um.
bende de tam tersi, ilkinde çok merak ettim bunda pek etmiyorum. bir kızım oldu ya gerisi önemli değil modundayım herhalde ikinci hamilelikte sadece sağlığı için çok daha fazla endişelendim, sanırım daha fazla bilinçlendiğimiz için.
o zaman inşallaaaaaah yarın cinsiyeti öğrenirsin vallahi bende merakla bekleyeceğim
Grupta nekdar çok kişide hemoroid varmış ya bende çekiyorum malesef
Troid önemli canım 6 sene önce amelıyat oldum hala ilaç kullanıyorum ki ölene kadarda kullanıcam.
Muhakkak her ay takip etmek gerekiyor . Senelerdir 150 mg içerdim hamılelık olunca ilaç yetersiz kalmış 200 mg cıkardı hemen doktorum
evet ya, bende hamileliğimin bıraktığı bir iz ne yazık ki. kabız olmamaya çok dikkat ediyorum şimdi.
çok geçmiş olsun ya, gerçekten ciddi ve zor bir hastalık. vücudumuzda işlevi çok önemli çünkü. ömür boyu kullanacaksın ama allahtan ilacı var, çözümü var yani.buna da şükür diyor insan. benimki muhtemele hamilelikten sadece. ama bundan sonra daha da dikkat edicem.
Bende bundan kullanıyorum ama mustela sanki daha iyi nemlendiriyordu. Tabi performansı hakkında konuşmak için erken. Bu bitince mustela alırım. Her yanım kupkuru.
Beyruhanın yüz temizleme sabunu ve koltuk altı deo sunu almıştım. Yüz temizlemeden memnun kaldım fakat koltuk altından pek kalmadım maalesef. Çatlak kremi için bişey diyemiyorum yalnız fotoğrafını attığım üründen kullananlar çok memnunmuş. Hatta önceki çatlakları ve kesisini bile iyileştirdiğini okumuştım yorumlarda. Ama bir o kadar pahalı bir ürün sanırım ilk olarak frei öl kullanacağım sonlara doğru shoosha alabilirim