2020 Şubat Anneleri

İlkinde katı kakao yagı kullanmıstım. Bunda da hindistan cevizi yagı almayı düşündüm ama bilemedim. İlkinde çatlagım olmadı bunda baya kilo alıcam gibi görünüyor. İlkinde 7 kilo anca almıştım

Merhaba ben fazla katilamiyorum arada firsat bulup yaziyorum listeye eklerseniz sevinirim
05 .06 2019
Subat 09 dogum yapacagim tarih
Eksik varsa tamalarim

bilimsel bir açıklaması yok tabi ama genellikle tuttu benim kızım zamanında girdiğim 2016 ocak anneleri grubunda zaten orda söylemişlerdi aklımda kalmış , dedıgın gibi yakında ögrenıcez zaten

Benim 32 ve erkek sanıyorum kesin doğru
Benim de 64 ve kız dedi tuttu yani
Selam kızlar, teoriniz bende tutmuyor 100küsurlardaydı gecen hafta %51 erkek demisti doktorum bugün %500 dedi :) görüntüyü de ekliyorumm

Herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin rabbim..
Bunda tutmamış mesela
Hadi gözün aydin.
Bayram boyunca kafan rahat olacak oh miss.
Allah im ben de yarin %500 öğreneyim.
Bu arada ilk kez net gördüm usg resminden erkek oldugunun kanıtını

İnşallah öğrenirsin ama kuvvetli olasılıkları söylüyorlar artık bu haftalarda
Neden herkese erkek deniyor acaba? Bu topikte kız olmayacak sanırım
Benim kız

Aynen t3 t4 e de bakarak yorum yapıyor doktor benim onlar da değer aralığı dışındaydı ve çok tedirgin olmuştum. Ama sende öyle bi durum olmamasına çok sevindim. Bir de düşünülecek şeyler arasına bu eklenmesin
Bir dahakine kontrol eder zaten muhtemelen tsh da değer aralığına girer tamamen rahatlarsın

sağol canım umarım bu sorunu yaşayan herkesin normal değerlere döner de endişelenmek zorunda kalmayız

Allah gönlüne göre versın canım

Günaydın kızlar ikinci hamileliğini yaşayan anneler varsa birşey sorcam iki gebelik arasında farklılık yaşadınız mi mesela benim ilk hamileliğin o kadar iyidi ki hiç hamile gibi hissetmiyordum habire yerdim enerjim yüksekti ama bunda aksam yemekleri hic yiyemiyorum bulantı cok fazla ve halsizlik var. Cinsiyet ilki erkek ikincide benziyor gibi dedi Böyle farkli olunca belki kızdır diye düşünmüştüm,

GÜNAYDIN dün bizde bahsetmiştik bu duurmdan, aynı şekildeyim halsizlik hat safhada enerjim çok düşük, yaş ile ilgili olarak düşünüyorum ben

Günaydın arkadaşlar, hepimizde cinsiyet merakı var sanırım
Bende yatmadan önce dua ettim rüyamda görmek için
Rüyamda Doktor kontrolünden çıkıyorum kız diyo
Son zamanlarda ikisinide hisseder oldum gibi,
2 doktor erkek gibi demişti cumartesi kontrolüm var bakalım kesin bişey söyler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…