2020 Şubat Anneleri

Ayni dert bendede var cnm yorgunum halsizim inan evle hic ilgilenmiyorum bir cop bile kaldrmiyorum aksam esim gelince topluyor sagolsun bulantilarimida tetikliyo benim ayaga kalkip is yapsam hemen kusma reflekleri geliyor korkumdan da kalkamiyorum eskiden yatak odami uyanr uyanmaz derler toplar ole cikardm simdi hic birsey toplamiom oldugu gibi kalio vala kendime cok sasiriyorum

Ayni durumdayim erkek cikti, gerci sen kiz istiyordun sanirim

Kızımın adı Bahar
yerim ben onları isimleri de güzel kendileri de dünya güzelleri kız çocuklarına bayılıyorum ya allahın gücüne gitmesin ama

bende Begüm ismini çok beğeniyorum kızım olursa alternatifler arasında :)
biz son anda öyle birden bire bulduk hiç aklımızda yoktu ama tabii çok sevdik çok içimize sindi, hem eski hem yeni, hem çok yok. anlamı da güzel, kökeni de eski türkçeden geliyor. en çok onlara dikkat ediyoruz isim düşünürken

ama senin durumun çok farklı, aşırı yaşadın bulantıları ne yazıkki. ikinci olmasıyla alakalı değil bence yani. inşallah artık iyiyim diye yazarsın buralara ya, inan tüm kalbimle diliyorum.

benimde eski ama çok olmaması dikkatimi çekiyo ve seslenmesi çok güzel bence :)
ismiyle yaşasın inşallah :)

Benimde öyle ilk zamanlar çok ceviz yedim şuan yiyemiyorum sütte zorla biraz biraz yumurta 2 günde bir ette hiç istemiyo canım gerçi yemek pişirmek bile istemiyorum ama mecburuz yemeğede pişirmeyede inşallah öğrenirsin merakın gider insan ediyo ister istemez bişeyler almak istiyorum artık bende 7. Ayda toplu alıcam hepsini ama öğreniyim gidiyim ilk heyecanla bişey alıyım istiyorum

Gamzeli en çok seninkinin cinsiyetini merak eder olduk .Benimki kız cikmadi sana kısmet olur inşallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepside çok guzeller

Gamzeli en çok seninkinin cinsiyetini merak eder olduk .Benimki kız cikmadi sana kısmet olur inşallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepside çok guzeller
canım galiba bende senin yanına gelicem
kısmet bakalımmm sağlıklı olsunlarda dediğin gibi kızda olsa erkekte olsa cok tatlılarrrr

Selam kızlar bende normalde 11+2 ama ultrasonda 12+1 iki için kan verdim doktor %15 yanılma payı var ama erkek gibi dedi hayırlısı ınsallah

Cnm senin oglun kac yasinda?
Evde neler yapiyor koca gün?
Yemek yemesiyle de ilgilenemiyorsun sonucta.
Kimse de yok yardim edecek ev işlerine yemege vs. Rabbim seni tez zamanda kurtarsin şu bulantilardan.

Ne güzel isim koymussunuz kızlar şansları güzel olsun benim fırlamanın ismide ela benimkide canan
Bizim kizin ismi son aylarda belli oldu.
Cok isimler geldi gecti.
Hikayesi de;
Ben yaz mevsiminden nefret ediyorum.
Bahara aşık biriyim diyebilirim.
Ilkbahari da sonbahari da cok cok severim.
Esimin teyzesine kurstaki arkadaslari yegenin ismi belli oldu mu,hediyelik adini yazacagiz demisler. 7 aylik felanim sanirim o zamanlar. Derken esimin teyzesi de belli değil daha bahar bebegin adi demis. Bana bunu anlatınca hem sasirdim hem de tamam bence bahar olmali dedim. Oyle de oldu iyki oldu Bahar sekerim o benim.
Ufaktan ev islerine de yardim ediyor annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…