Neyin İgg iş pozitif bağışıklıksın demek ya aşı olmuşsun ya daha önce hastalık geçirmişsin
Tamam cok tesekkurler meslegin ne peki :) az once doktorumda tamamen ayni seyi yazdi bu cok iyi birsey diye yazdi kizamigi da soyledi. Dr musun :)Kızamık aşısı olmuşsun barışıksın daha önce de cmv geçirmişsin ona da bağlılıksın iyi birşey yani eğer ıgm pozitif olsaydı o sıkıntılıydı
Hemşireyim canımTamam cok tesekkurler meslegin ne peki :) az once doktorumda tamamen ayni seyi yazdi bu cok iyi birsey diye yazdi kizamigi da soyledi. Dr musun :)
Tesekkur ederim tekrarHemşireyim canım
Canım geçen gün pazarda benim de oldu kulaklarım tamamen tıkandı.hatta bu sabah da burnum nasıl tıkalı temizleyince de kanayacak diye korktum. Gebeliktenmiş demekki.Kızlar bir süredir kulaklarım çok tıkanıyor size de oluyor mu? yani hamilelikle alakalı mıdır bilmiyorum. bu sabah da burnum kanadı. burun kanaması oluyor hamilelikte onu biliyorum da. ay kulaklarımdan konuşuyorum sanki çok gıcık bir durum
Çok sevindim gözün aydın. Doktorun gercekten ilgiliymiş. Benimki uyuyordu ama gezin gel demediKizlar 15.30 daydi randevum ama dr cok yogun 16 da anca girebildim.
Bacak arasında kordon oldugu icin bi tahminim var ama net olmadigi icin soylemicem bi dolan gel 15 dk dedi ama 1 saat sonra anca bana sira geldi.
%70 erkek ama kimseye soyleme
Haftaya persembe gel netlestirelim dedi.
Dr soylemeden zumlayinca gordugum şey pipimiki dedim evet dedi güldü:)
7.69 cm boy
13+5 cikti normalde 14+0 im.
Usg yi de koyuyorum.
2 li de 96 cikmisti eger erkekse kesin o zaman teori bende tutmadı.
Decavit
D vitamini
Omega
Kan ilaci yazdi.
**kanama alani da tamamen geçmiş.
( esim dedi ki,ilk gittiğimizde ben zaten gormustum dr garantici diye bekletti bizi dedi)
Rica ederimTesekkur ederim tekrar
Aynıyız seninle bende 22 aylık memeden kestim kızımı hala ara ara geliyor dokunuyor felan ama kendi kendine çekiyor kendini bıraksam tekrar başlıycak ama zor oluyor tandem denemeyi düşündüm ama yapamıyacağımı anladım 2 ay emzirebildim sadece çok zorladı hem gebelik hem emzirme çok şükür tek başıma bıraktırabildim. Şimdi birde kendi isteği ile tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum kızım sanırım kardeşi gelmeden herşeyini kendi halletmeye çalışıyorOğlum 22 aylık .daha yeni kestik memeden kuzumu. Annem olmasa yapamazdım. Allah onlardan razı olsun. Oğlum Bazen gelip soruyor anne meme diyor ,sonra kendi kendine meme yok diyor. Üzülüyorum .aslında emzirmeyi bırakmak anne içinde zormuş.
Tuvalet eğitimini şimdi versem yarım kalabilir büyük çişini söylüyor bazen ama geceleri bezi hala ıslak kalkıyor. Birde kendini yeterince ifade etmiyor. Kardeşi doğunca anneanne desteği ile öğreteceğiz. Şimdi odasını ayırmayı düşünüyorum. Yatak baktık oda almıcam montessori tarzı yatak buldum çilek mobilyada onu alıcam sonra kardeşi de yatar diye düşündük. Siz ayırdınız mı odayıAynıyız seninle bende 22 aylık memeden kestim kızımı hala ara ara geliyor dokunuyor felan ama kendi kendine çekiyor kendini bıraksam tekrar başlıycak ama zor oluyor tandem denemeyi düşündüm ama yapamıyacağımı anladım 2 ay emzirebildim sadece çok zorladı hem gebelik hem emzirme çok şükür tek başıma bıraktırabildim. Şimdi birde kendi isteği ile tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum kızım sanırım kardeşi gelmeden herşeyini kendi halletmeye çalışıyor
Bende bir dönem böyleydim. Şimdi hafifledi. Bulantı hissi hala var ama dayanıyorum. Ama o halsizlik yok mu beni bitiriyor. Her yanım poşetle geziyordum çanta montlar arabanın gözleri. Birde üstüne çocuk hem geç yatıyor hemde erken kalkıyor. Beni deli ediyor.yeb4 malesef kötü geciyor canim ayaga kalktm ama is yapsam geri cikariyorum az yesem midem de durmuyor esim bile artik diyor iyi dayanıyorsun kusmakda master yapdin vala dio bende sabirsizlikla bu ayin bitmesini bekliyorum eylulde daha iyi olacagimi dusunerek gunlerimi geciriyorum dun az parka indirdm amaa inmez olaydim allahdan esim geldi eve nasil cikdm anlatamam banyoya bir kosusum var atlet olsam kazanirim yani nasil bir guc geldiyse uçtum resmen
Ben bırak odayı kendi yanımdan ayıramadım daha yanı başımızda beşiği var ama ortamı da yatıyor sürekli çiş meme olayı tamamen bitince odasını ayırmayı düşünüyorum çok şükür uyku düzeni var odası olursa belki heveslenip kabullenebilir ben büyük çatılı yataklarda veya normal yatak düşünüyorum kzım çok hareketli uykudada öyle geniş geniş döner durur yatağında öyleki bazen babamızı bile yatağa alamıyoruzTuvalet eğitimini şimdi versem yarım kalabilir büyük çişini söylüyor bazen ama geceleri bezi hala ıslak kalkıyor. Birde kendini yeterince ifade etmiyor. Kardeşi doğunca anneanne desteği ile öğreteceğiz. Şimdi odasını ayırmayı düşünüyorum. Yatak baktık oda almıcam montessori tarzı yatak buldum çilek mobilyada onu alıcam sonra kardeşi de yatar diye düşündük. Siz ayırdınız mı odayı
Vala hafifler gibi oluyor ama sonra son gaz devam ediyor hayirlisiyla su ay da bitse de bende normal hayatima donsemBende bir dönem böyleydim. Şimdi hafifledi. Bulantı hissi hala var ama dayanıyorum. Ama o halsizlik yok mu beni bitiriyor. Her yanım poşetle geziyordum çanta montlar arabanın gözleri. Birde üstüne çocuk hem geç yatıyor hemde erken kalkıyor. Beni deli ediyor.yorulunca dinlendirmiyor. Yanından ayrılsam beni arıyor içine mi doğdu nedir yapıştı bana. Parkı hiç gözüm kesmiyor oğlan çocuğu olduğundan mı nedir hep tehlikeli şeylere tırmanıyor.
Kardeşi doğmadan ayırmak istiyorum. Sonra ayırırsam tepki koyabilirmiş. Ablamlardan tecrübeliyiz. Ayırıp babası ile aynı odaya atacam ikisiniBen bırak odayı kendi yanımdan ayıramadım daha yanı başımızda beşiği var ama ortamı da yatıyor sürekli çiş meme olayı tamamen bitince odasını ayırmayı düşünüyorum çok şükür uyku düzeni var odası olursa belki heveslenip kabullenebilir ben büyük çatılı yataklarda veya normal yatak düşünüyorum kzım çok hareketli uykudada öyle geniş geniş döner durur yatağında öyleki bazen babamızı bile yatağa alamıyoruzay bu oda yapma işi çok heyecanlı araştırıyorum halen
Kardeşi doğmadan ayırmak istiyorum. Sonra ayırırsam tepki koyabilirmiş. Ablamlardan tecrübeliyiz. Ayırıp babası ile aynı odaya atacam ikisini
Bende gereksiz doldurmuşum evi. Boş bir odam var sadece gardrop var oraya yatak alacam. Düşme riskine karşılık en iyi ya yer yatağı yada montessori tarz yataklar bana uygun geldi. Daha sonra bazalı bir yatak alırım. Şimdi de babası ile yerde yatıyor.Mantıklı bende bu tarz düşünüyorum kesinlikle şu dönemlerde ayırmamız gerekiyor 6 aydan sonra bizede çok zor olur eşim bayramdan sonra izine çıkıyor belki o dönemde oda işini halledebilirim evlenirken bütün odaları doldurduğum için bir odayı iptal etmek zorunda kalıcam mecbur birde o durumum var satmayı düşünüyorum
ben direk kızda olsa erkekte olsa soyadı senden adı benden dedimİmdatttt kızlar eşim tutturdu kızımın adını ben koymak istiyorum diye. Ama ilkinde anlaşmıştık uyanık alttan alttan beni işlemeye çalışıyor ama yemiyorum artık bu numaraları oğlumun bir adı dedesi zaten. Kızımın ismini ben vermek istiyorum kısmet olursa. Sizde var mı böyle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?