2020 Şubat Anneleri

Kızamık aşısı olmuşsun barışıksın daha önce de cmv geçirmişsin ona da bağlılıksın iyi birşey yani eğer ıgm pozitif olsaydı o sıkıntılıydı

Kızamık aşısı olmuşsun barışıksın daha önce de cmv geçirmişsin ona da bağlılıksın iyi birşey yani eğer ıgm pozitif olsaydı o sıkıntılıydı
Tamam cok tesekkurler meslegin ne peki :) az once doktorumda tamamen ayni seyi yazdi bu cok iyi birsey diye yazdi kizamigi da soyledi. Dr musun :)

Canım geçen gün pazarda benim de oldu kulaklarım tamamen tıkandı.hatta bu sabah da burnum nasıl tıkalı temizleyince de kanayacak diye korktum. Gebeliktenmiş demekki.
Çok sevindim gözün aydın. Doktorun gercekten ilgiliymiş. Benimki uyuyordu ama gezin gel demedi Saglık olsun.Hepimizin kanama alanları geçti inşallah tekrarlamaz.

İkili testi de güzel çıkanların gözü aydın kızlar darısı başımıza. Ben bir ihtimal 9 gün oluyor cuma arayacağım doktoru çıkmazsa bayram sonrasına kalacakmış. İnşallah çıkar da rahatlarız. Allahım dualarımızı kabul etsin.

yeb4 malesef kötü geciyor canim ayaga kalktm ama is yapsam geri cikariyorum az yesem midem de durmuyor esim bile artik diyor iyi dayanıyorsun kusmakda master yapdin vala dio bende sabirsizlikla bu ayin bitmesini bekliyorum eylulde daha iyi olacagimi dusunerek gunlerimi geciriyorum dun az parka indirdm amaa inmez olaydim allahdan esim geldi eve nasil cikdm anlatamam banyoya bir kosusum var atlet olsam kazanirim yani nasil bir guc geldiyse uçtum resmen

Aynıyız seninle bende 22 aylık memeden kestim kızımı hala ara ara geliyor dokunuyor felan ama kendi kendine çekiyor kendini bıraksam tekrar başlıycak ama zor oluyor tandem denemeyi düşündüm ama yapamıyacağımı anladım 2 ay emzirebildim sadece çok zorladı hem gebelik hem emzirme çok şükür tek başıma bıraktırabildim. Şimdi birde kendi isteği ile tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum kızım sanırım kardeşi gelmeden herşeyini kendi halletmeye çalışıyor

Tuvalet eğitimini şimdi versem yarım kalabilir büyük çişini söylüyor bazen ama geceleri bezi hala ıslak kalkıyor. Birde kendini yeterince ifade etmiyor. Kardeşi doğunca anneanne desteği ile öğreteceğiz. Şimdi odasını ayırmayı düşünüyorum. Yatak baktık oda almıcam montessori tarzı yatak buldum çilek mobilyada onu alıcam sonra kardeşi de yatar diye düşündük. Siz ayırdınız mı odayı

Bende bir dönem böyleydim. Şimdi hafifledi. Bulantı hissi hala var ama dayanıyorum. Ama o halsizlik yok mu beni bitiriyor. Her yanım poşetle geziyordum çanta montlar arabanın gözleri. Birde üstüne çocuk hem geç yatıyor hemde erken kalkıyor. Beni deli ediyor. yorulunca dinlendirmiyor. Yanından ayrılsam beni arıyor içine mi doğdu nedir yapıştı bana. Parkı hiç gözüm kesmiyor oğlan çocuğu olduğundan mı nedir hep tehlikeli şeylere tırmanıyor.

Ben bırak odayı kendi yanımdan ayıramadım daha yanı başımızda beşiği var ama ortamı da yatıyor sürekli çiş meme olayı tamamen bitince odasını ayırmayı düşünüyorum çok şükür uyku düzeni var odası olursa belki heveslenip kabullenebilir ben büyük çatılı yataklarda veya normal yatak düşünüyorum kzım çok hareketli uykudada öyle geniş geniş döner durur yatağında öyleki bazen babamızı bile yatağa alamıyoruz ay bu oda yapma işi çok heyecanlı araştırıyorum halen

Vala hafifler gibi oluyor ama sonra son gaz devam ediyor hayirlisiyla su ay da bitse de bende normal hayatima donsem

Kardeşi doğmadan ayırmak istiyorum. Sonra ayırırsam tepki koyabilirmiş. Ablamlardan tecrübeliyiz. Ayırıp babası ile aynı odaya atacam ikisini

Eklentiler

• 85FF84AE-CBC4-4A9A-8619-D5E634331EFF.webp
    18 KB · Görüntüleme: 59
Kardeşi doğmadan ayırmak istiyorum. Sonra ayırırsam tepki koyabilirmiş. Ablamlardan tecrübeliyiz. Ayırıp babası ile aynı odaya atacam ikisini
Mantıklı bende bu tarz düşünüyorum kesinlikle şu dönemlerde ayırmamız gerekiyor 6 aydan sonra bizede çok zor olur eşim bayramdan sonra izine çıkıyor belki o dönemde oda işini halledebilirim evlenirken bütün odaları doldurduğum için bir odayı iptal etmek zorunda kalıcam mecbur birde o durumum var satmayı düşünüyorum

Kızlar hemoroid için proctolog kremini doktorum yazmıştı dün akşam ve bu sabah uyguladım.
İyi geldi bana.

Bende gereksiz doldurmuşum evi. Boş bir odam var sadece gardrop var oraya yatak alacam. Düşme riskine karşılık en iyi ya yer yatağı yada montessori tarz yataklar bana uygun geldi. Daha sonra bazalı bir yatak alırım. Şimdi de babası ile yerde yatıyor.

ben direk kızda olsa erkekte olsa soyadı senden adı benden dedim
dede anneanne - babaanne ismi koymayı asla düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…