2020 Şubat Anneleri

ben direk kızda olsa erkekte olsa soyadı senden adı benden dedim
dede anneanne - babaanne ismi koymayı asla düşünmüyorum
İç Anadolu kültüründe çok yaygın artık genlerine işlemiş bana da tuhaf geliyor . Eşimin ismi bile dedesinin ismi. İlkinde hamile iken tayin oldu ben gitmedim hemen Doğumu bekledim. Adam tek isteğim bu deyip giderken demogoji yaptı kıyamadım. Ama ikinci de taviz yok.

günaydın kızlarrr :)
cinsiyet partime son 16
kızmı erkekmi derken çatlıcam siz ne güzel öğreniyorsunuz
ben nerden cıkardım bu parti işini
Günaydın parti de eğlenceli oluyordur hemde çok heyecanlı. Bana direk sormadan söyledi. İnş sağlıklı ve gönlünce olur cinsiyeti.

aynen mecbur kalmışsın dediği ismi koymaya
ilkinde o koymuş ismini bu senin hakkındırrr

Günaydın parti de eğlenceli oluyordur hemde çok heyecanlı. Bana direk sormadan söyledi. İnş sağlıklı ve gönlünce olur cinsiyeti.
evet sırf tüm aile birlikte öğrenellim anı kalsın diye yapalım dedim ama çatlıycam beklerken
amin allah hepimize gönlündekini sağlıklı bi şekilde nasip etsin :)
benim ilk oldugu için çokta önemli değilll ikiside olsa olur :)

sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda. en önemlsi o :)

İlk olunca farketmiyor en azından benim için öyleydi. Ben bulantılardan kafamı kaldıramıyordum. Parti yapmak hiç aklıma bile gelmemişti. Ama ailem yakında olsa yapardım. Güzel bir anı olurdu. Ama balonun patlama anı çok heyecanlı oluyordur.

benim çok şükür hiç birşeyim yok yaa
ultrsonda görmesem hamile olduguma inanmam
hiç kusmadım mesela.
bi kaç hez hafif bulantım oldu.
bide geceleri yatarken bazen pijamanın lastiği bile karnıma değse rahatsız ediyo karnım açık yatıyom
başkada bişiyim yok şükürler olsun yoksa çalışamazdım.
evetbalon patlatma anı cok güzel oluyorr :)

sizin ilk erkekti galiba dimi şimdikide kız masallah ne güzelll

Kardeşi doğmadan ayırmak istiyorum. Sonra ayırırsam tepki koyabilirmiş. Ablamlardan tecrübeliyiz. Ayırıp babası ile aynı odaya atacam ikisini
şu ana kadar ne kullanıyordunuz?
anne yatağı yanı beşik falan iş görürü mü?
ilk bebem olacak çok tecrübesizim,
böyle şeyleri de paylaşsak ne güzel olur..

şu ana kadar ne kullanıyordunuz?
anne yatağı yanı beşik falan iş görürü mü?
ilk bebem olacak çok tecrübesizim,
böyle şeyleri de paylaşsak ne güzel olur..
benimde ilk olcak ilk 6-7 ay için anne yanı beşik.
devamında yatması içinde odasına montessori tarzı yatak alıcam.
kuzenimin bir yaşında oglu var beşikten sarkıp düştü zaten biz anlamadan ayaklancaklar.

montessori tarzı düşünüyorum ben hem 7-8 yaşına kadar yatabilir hemde düşme riski yok :)

ay inşallah geçer artık yaaaa
canım takviye serum almalısın yaaa

Canım gercekten iyi dayanıyorsun. Allah sana ne güzel bir sabır vermiş. Bebegin için nelere katlanıyorsun. Az kaldı inşallah geçer yakında artık 4 ay olacagız. Bir kaç hafta daha dayan ama arada serum destegi al. Canına yazıl

Denedim cnm ama fayda etmedi eve de almak istemedim insallah bu ay sonu duzelirsem gerek de kalmayacak ne yapayim 2 ayi gecti perişanlardayım ama bitecek inaniyorum bu ay sonu
bulantın geçmiyor da canım
vücuduna besin olsun diye vitaminli bir serumdan bahsetmiştim aslında..
yediğini kusuyorsun ya canım ondan

Bu tarzında çok beğeniyorum benama uygun olur mu bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190808_103313.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 46
Evet ilk erkekti. Şimdiki de kız. Bende çalışmamak için ikinciyi erken yaptım çalışırken hamilelik kabus gibiydi. Sürekli izin istemek beni kasıyordu.

Saol canim sabirla bekledim bekliyorum cunku hic bi ilac fayda etmeyince artik kabullenip sessizcr hayata donmeyi bekliyorsun gene bu gunlerime sukrediyorum en azindan biraz ayaklanabiliyorum allahtan anlayisli esim var ve hic yemek istemedi benden yapamayacagimi da biliodu cevremde kusa kusa yemek yapan tanidiklarm var onlari gorunce halime şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…