2020 Şubat Anneleri

Bu tarzında çok beğeniyorum benama uygun olur mu bilmiyorum
Bende ogluma boyle birseu istiyorum genc odasina donusen bir yatak var ama simdi bu bebege de o besii kullanip ogluma boyle bir yatak almak istiyorum cok deli yatar korumali olmali kesinlikle henuz arastirmadm ama yaza insallah almam lazm kucuk besigi cok kullanamam zaten en fazla 6 ay

şu ana kadar ne kullanıyordunuz?
anne yatağı yanı beşik falan iş görürü mü?
ilk bebem olacak çok tecrübesizim,
böyle şeyleri de paylaşsak ne güzel olur..
Biz 6 aylık olana kadar ahşap beşik kullandık bir akraba vermişti. 3 ay yerde yattı ama yerdeki yığın beni rahatsız etti. Sonra park yatak aldık özellikle derin olmasına dikkat ettik ama oğlan kendini park yataktan atmaya çalıştı 9 Aydan 19 aya kadar orda yattı. 3 aydır yine yerde yatıyor .aslında 9 aylık olunca montessori yatak alabilir mişim eşim istedi ben istemedim nedense. Yeğenim 4-5 yaşına kadar park yatakta yattı bizimki yatmadı külliyen masraf

Bu tarzında çok beğeniyorum benama uygun olur mu bilmiyorum
Bunlar bana yüksek geliyor. Çünkü yataklı bazaların kenarlarına da koruma takabiliyorsun aklım çocukta kalsın istemiyorum.inip çıkarken takılır yada bizimki atlamaya çalışabilir.
Bizim alacağımızda çadır da var belki ev gibi görüp ilgisini çekebilir. Bayramdan sonra çilek yatağı kuracak gidip deneyeceğiz. Beğenirsek yazarım.

Kizlar benimde bulantilarim devam ediyor sizinki kadar şiddetli değil yiyebiliyorum ama çıkarıyorum.geceleri uykudan uyandırıyor bazen ve aşırı derece halsiz gucsuzum bayram geliyor temizlik yapmak gerek yatılı misafirim olacak ama hiç kipirdamaya halim yok .Birde sanıyorum her doktor öncesi stres yapıyorum buda baş ağrısı yapıyor .basım agridiginda tansiyonumu olcuyorum normalde 6/10 ama 12 ye çıkmış oluyor soda ve limon yiyorum en sonunda Parol içtim o biraz rahatlatti.

Kizlar rica ediyorum kız bebekleri ovmeyin artık yapamadik ne yapalım nerdeyse hepimiz erkek doguracagiz oglusuma alışma asamasindayim hem belki bizim oglanlarda çok akıllı ve uslu olacak degilmi
bende kendimi erkek ihtimaline hazırlıyorum
erkek odaları falan bakıyorum
inşallah yakışıklımı yakışıklı akıllımı akıllı olurrrr oğluşun

bakalım benimki ne olcak

Kizlar rica ediyorum kız bebekleri ovmeyin artık yapamadik ne yapalım nerdeyse hepimiz erkek doguracagiz oglusuma alışma asamasindayim hem belki bizim oglanlarda çok akıllı ve uslu olacak degilmi
ay canim ya inan bana dogdugunda ona oyle bir odaklaniyorsun oglanmis kizmis hoc umrunda olmaz yaa misgibi kokusu oluyor rabbm olmayanlarada nasip etsin bi dahakine kiz olur seninde insallah

Çok çok geçmis olsun bende de bazen iki güne bir çıkarma oluyor onda bile bütün enerjim gidiyo eger günde 2 den fazla cikarirsam basim da tutuyor doğru seruma gidiyoruz.
Allahim sana güç sifa versin canim birde ufaklık var senin, şurda ne kaldi 4. Aya girecez geçecek sabret diye telkin veriyorum bende kendime
Allahım hepimize sağlıkla keyifle gecirecegimiz 2. hatta 3.Trimester dönemi yaşatsın sonrada bebisler gelir hepsini unuturuz inşallah

Kızları özellikle öven var mı ki. Nerdeyse herkesin oğlu olacak. Zaten çok az kişinin ikinci gebeliği. Ben övemem kız çocuk duygusunu tatmadım çünkü.
senin kaçıncı gebelik.

ay canim ya inan bana dogdugunda ona oyle bir odaklaniyorsun oglanmis kizmis hoc umrunda olmaz yaa misgibi kokusu oluyor rabbm olmayanlarada nasip etsin bi dahakine kiz olur seninde

Insallah canim rabbim hepimize guc kuvvet versin

Bende kızımdan biliyorum beşiği 9 aylığa kadar anca kulanabildim çok küçük bir beşik değil bizimki ama diş döneminde bir yanıma aldım öyle kaldı daha beşiğine yatırmadım aklım bu konuda çok karışık 23 aylık daha kızım çocuk odası mı yapmalıyım tam anlamda yoksa böyle bişey mi bilmiyorum tam karar veremedim açıkçası

Çok iyi olur canım bende görünüm açısından beğendim tabi kızıa sorsak senin attığın modellere bayılır sanırım burda kızımın zevklerini ve güvenliğini ön plana alıcam 6_7 yaşında belki beğenmiyecek ama nwpalım sağlık olsun kardeşi kullanır ozamn da

Ya canım hiç öyle düşünme erkek çocuğuda çok farklı bizim burda bir komşu var onun iki tane oğlu var bize diyor ki o el bebek gül bebek büyüttüğünüz kızlarınızı biz alıcaz diyor şakasına takılıyor inşallah kız çocuğunda olur onunda güzelliklerini yaşarsın. Benim bir kızım var daha belli değil cinsiyet bebşimiizin erkek olursa ne yaparım bilmiyorum

Benimse akşam tıkalıydı sabahda kanadı ama gebeliktendir sanırım

ay canim ya inan bana dogdugunda ona oyle bir odaklaniyorsun oglanmis kizmis hoc umrunda olmaz yaa misgibi kokusu oluyor rabbm olmayanlarada nasip etsin bi dahakine kiz olur seninde insallah
Degilmi galiba hormonlarimiz tavan şuan oyuzden oluyor ilk duyunca insan tabi bı farklı hissediyor ama hemen irkildim Allah'ım sana şükürler olsun dedim saglikli olsunda kız evlat hepsi bir .Bizde hiç erkek bebek yoktu oyuzden bana çok yabancı geliyor valla ne alıp nasıl giydiricem bilemiyorum.Bir arkadasimdan biliyorum oğlu vardı çok zorlanıyordu küçük şehirde yazıyor ceşit hiç olmuyor diyordu LCW bile getirmiyordu olduğu şehirde hep internetten aliyordu.Cok teşekkürler burda birbirimize fikir verip halledeceğiz herşeyi 2 gebeliği olanlarda bizim için büyük şans fikirlerine ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…