Benimde ilk gebelik hani hep diyorlar ya bir kızı olmalı insanın diye benim çevremde pek erkek çocuğu olanda yok oyuzden çok yabanciyim niyeyse hep kendimide kız çocuğum olur diye hayal etmiştim herkesin gönlünden geçiyor iste insanız ama nasip erkekmis sağlıkla dogsunlar inşallah
Çok iyi olur canım bende görünüm açısından beğendim tabi kızıa sorsak senin attığın modellere bayılır sanırım burda kızımın zevklerini ve güvenliğini ön plana alıcam 6_7 yaşında belki beğenmiyecek ama nwpalım sağlık olsun kardeşi kullanır ozamn da
Ben o yatağı en fazla 4-5 yaşına kadar kullanırım sonra herşeyi ile oda yaparım ikincinin de illaki böyle bir yatak ihtiyacı olacak. Bu yatağı ikinci de kullansın diye alacağız. Birde küçük oluyorlar güvenlik çok önemli.
cinsiyet öğrenen kızlar kız bebek usgde cok hareketli erkek daha yavas olur diyolar doğrumu ? kuzenimin oğlu var pek hareket etmezdi diyo bi tek onu biliyorum
cinsiyet öğrenen kızlar kız bebek usgde cok hareketli erkek daha yavas olur diyolar doğrumu ? kuzenimin oğlu var pek hareket etmezdi diyo bi tek onu biliyorum
Kizim cok hareketliydi evet.
Eger gercekten de erkekse karnindaki melek,
Cikolata yememe ragmen pek bi yavasti.
Dr a sorduğumda uyuyordur dedi ama bilemiciiim.
benimkide çok hareketli bi bebek arkadaslarım erkek bu kdar hareketli olmaz diyor ondan sordum kıpır kııpr her gittiğimizde bakalımm diğer kızlarda yazarsa anlıcaz doğrumu değilmi
Benim oğlum yan gelip yattı valla beni hep korkuttu.kaç kere acile gittim. Çok sakindi. Çocuğumun meğer kordonu kısaymış hiç dönemedi. Bakalım kız nasıl ultrasonda dönüyordu baya cinsiyetini bile rahat görebildik.
Benim oğlum yan gelip yattı valla beni hep korkuttu.kaç kere acile gittim. Çok sakindi. Çocuğumun meğer kordonu kısaymış hiç dönemedi. Bakalım kız nasıl ultrasonda dönüyordu baya cinsiyetini bile rahat görebildik.
Gözün aydin canim.
Allah kucagina almayi da nasip etsin
Buarada kizlar sizin bebisler kac gr suanda? Bizimkine 70 gr dedi uygulamada 45/50 gr diyor da sisko mu olcak kendisi merak ediyorum ultrasona göre 13+4 üz