2020 Şubat Anneleri

Kızları özellikle öven var mı ki. Nerdeyse herkesin oğlu olacak. Zaten çok az kişinin ikinci gebeliği. Ben övemem kız çocuk duygusunu tatmadım çünkü.

senin kaçıncı gebelik.
Benimde ilk gebelik hani hep diyorlar ya bir kızı olmalı insanın diye benim çevremde pek erkek çocuğu olanda yok oyuzden çok yabanciyim niyeyse hep kendimide kız çocuğum olur diye hayal etmiştim herkesin gönlünden geçiyor iste insanız ama nasip erkekmis sağlıkla dogsunlar inşallah

günaydın kızlarrr :)
cinsiyet partime son 16
kızmı erkekmi derken çatlıcam siz ne güzel öğreniyorsunuz
ben nerden cıkardım bu parti işini

Az önce doktordan geldim "gelişimi gayet iyi şuan için yaklaşık 15 haftalık veeee yüksek ihtimalle ❤KIZ❤ "dedi sanırım İKRA geliyor

Ben o yatağı en fazla 4-5 yaşına kadar kullanırım sonra herşeyi ile oda yaparım ikincinin de illaki böyle bir yatak ihtiyacı olacak. Bu yatağı ikinci de kullansın diye alacağız. Birde küçük oluyorlar güvenlik çok önemli.

cinsiyet öğrenen kızlar
kız bebek usgde cok hareketli erkek daha yavas olur diyolar doğrumu ?
kuzenimin oğlu var pek hareket etmezdi diyo bi tek onu biliyorum

Az önce doktordan geldim "gelişimi gayet iyi şuan için yaklaşık 15 haftalık veeee yüksek ihtimalle ❤KIZ❤ "dedi sanırım İKRA geliyor
Gözün aydin canim.
Allah kucagina almayi da nasip etsin
cinsiyet öğrenen kızlar
Kizim cok hareketliydi evet.
Eger gercekten de erkekse karnindaki melek,
Cikolata yememe ragmen pek bi yavasti.
Dr a sorduğumda uyuyordur dedi ama bilemiciiim.

benimkide çok hareketli bi bebek arkadaslarım erkek bu kdar hareketli olmaz diyor ondan sordum
kıpır kııpr her gittiğimizde
bakalımm diğer kızlarda yazarsa anlıcaz doğrumu değilmi

cinsiyet öğrenen kızlar
Benim oğlum yan gelip yattı valla beni hep korkuttu.kaç kere acile gittim. Çok sakindi. Çocuğumun meğer kordonu kısaymış hiç dönemedi. Bakalım kız nasıl ultrasonda dönüyordu baya cinsiyetini bile rahat görebildik.

ay cok sevindim senin adına zaten kız istiyordun allah gönlüne göre verdiii sağ salim kucagına al inşallahhh resmini atarmısınn ? kızçenin
Sorma tam dünkü muhabbetin üstüne bide ❤
Atmam mı hiç

Eklentiler

• IMG-20190808-WA0000.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 52
cinsiyet öğrenen kızlar
Ya valla gittigimde yine kipir kipirdi zıplayıp duruyordu sapsal ❤ videoya cektim hatta doktor sağolsun uzun uzun ultrasonda tuttu beni.

Gözün aydin canim.
Allah kucagina almayi da nasip etsin

Çok çok teşekkür ederim sağlıklı ahlaklı hayirli insanlar yetiştirmeyi nasip etsin Allah hepimize ❤

Buarada kizlar sizin bebisler kac gr suanda? Bizimkine 70 gr dedi uygulamada 45/50 gr diyor da sisko mu olcak kendisi merak ediyorum ultrasona göre 13+4 üz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…