Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim foruma ama söyle bi göz attım cinsiyet öğrenilmiş test sonuçları temiz gelmiş maşallah hepsine
Bende dün ikili test için gittim iki hafta sonra çıkacak ense kalınlığı normal burun kemiği oluşmuş dedi. Cinsiyet söyleyeyim mi dedi. Tabi biz meraktan ölüyoruz. Kıza benziyor dedi ama kimseye söylemeyin bir anda bişey pirtlayabilir
Bizim binada herkes Doğum yaptı nerdeyse ve erkek bebekleri oldu. 3 tane Doğum yapan 3 tane de bebek bekleyen var. 1 tane kız duydum benimkiyle 2 olacak. En küçük benimki diğerlerinin karnı burnunda. Geç kalmışım annemde gidecek ya beni mutfağa soktu tatlı yaptırdı.
benimkide çok hareketli bi bebek arkadaslarım erkek bu kdar hareketli olmaz diyor ondan sordum kıpır kııpr her gittiğimizde bakalımm diğer kızlarda yazarsa anlıcaz doğrumu değilmi
Ben de ayın 22sinde gideceğim belki o zaman cinsiyet öğreniriz ama kizlar cidden cinsiyet en son planda bizim ilk kizimizda çok önemli bir sağlık sorunu atlattık ve gerçekten önce sağlık.instagramdan video denk geliyor arada kolu bacağı olmayan bebekler yüzünde çok kötü lekesi olanlar bir de zaten down sendromu gibi hastalıklar ilk iki kizimda bu kadar tedirgin değildim bunda çok tedirginim çok korkuyorum inşallah hepimiz sağlıklı bebekler kucaklayalim
Çok şaşkınız , daha önce gittiğimiz iki doktor kız demişti
Bugün kesin erkek dedi şu an 15+2
Kızım çok ağladı kız istiyordu
Onunla hiçbir şey paylaşamıcam hayallerim gerçek olmadı diye o sğlayınca ben de çok üzüldüm
Ben de ayın 22sinde gideceğim belki o zaman cinsiyet öğreniriz ama kizlar cidden cinsiyet en son planda bizim ilk kizimizda çok önemli bir sağlık sorunu atlattık ve gerçekten önce sağlık.instagramdan video denk geliyor arada kolu bacağı olmayan bebekler yüzünde çok kötü lekesi olanlar bir de zaten down sendromu gibi hastalıklar ilk iki kizimda bu kadar tedirgin değildim bunda çok tedirginim çok korkuyorum inşallah hepimiz sağlıklı bebekler kucaklayalim
amin en önemlisi o allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün akıl sağlığı yerinde bebekler nasip etsin en büyük duamız bu. sağ salim kucagımıza alalım.
cinsiyet işin eğlence boyutu. kızda erkekte olsa bizim lokumumuz o
Onunla hiçbir şey paylaşamıcam hayallerim gerçek olmadı diye o sğlayınca ben de çok üzüldüm
ayy kesinmiymiş peki erkek oldugu ? sizde şimdi bi tuhaf olmuşsunuzdur.
vardır bi hayır şimdilik ağlasada erkek fikrine kızınızda alışır inşallah yakın zamanda hayırlısı olsunn hakkınızda.
ayy kesinmiymiş peki erkek oldugu ? sizde şimdi bi tuhaf olmuşsunuzdur.
vardır bi hayır şimdilik ağlasada erkek fikrine kızınızda alışır inşallah yakın zamanda hayırlısı olsunn hakkınızda.
Yaz tatili için başka bir ilçedeyiz
Kordon ayrı pipi ayrı gördü sanırım doğrudur
Ayın 19 unda kendi doktoruma gidicez bakalım o da teyit eder sanırım
Ama parçaladı içimi alıştıracsğız mecbur
belki ordaki doktor yanılmıştır. burdan bi arkadasımda kızı olcak.
kendi doktoru dışında bi doktora gitmişti ağrısı var diye.
doktor oğulunuz gayet iyi demişti ama kızı olcak detaylı ultrasonu falan yapıldı kızı olcak kesin yani. morkoltuk