Doktora gittik kızlar ama cinsiyette emin olamadı 1 hafta önde gidiyormuş gelişimi önceki hamileliğimden ötürü tedbir amaçlı 3 hafta sonra gitmemi önerdi. İnşallah orda da güzel haberler alırız muhtemelen cinsiyette belli olur zaten
İnşallah canım bakalım bende bayramdan sonra gidicem öncelikle inşallah sağlığı gelişimi yerindedir cinsiyet erkek tahmin ediyoruz ama tabi eşim kız bebek hastası
Kızlar yaklaşık 1 saatten beri belim acayip ağrıyor sanki böyle iğne batıyor gibi ya nedendir ki normalde fıtığım var ama o bacağıma vuruyordu bu gebelikteymidir acaba varmı yaşayan
Erkek olursa abisinin herşeyi duruyor bir hastane çıkışı alsam yeter. Kızınki de hazır. Ablam saklamış bana verecek. Hiç alınganlık yapıp giydirmem diyemem. Hemen büyüyorlar zaten.
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla alalım kucaklarımıza
Bende merak edenler arasındayım rüyalarımdada görür oldum artık gerçi ilk zamandan beri hep görüyordum 2 günüm kaldı inşallah kesin bişey söyler artık
Kesin söylese bile bende ayrıntılıda emin olacağım
Gözünüz aydın bir çiçek geliyormuş oyyy maşallah ne güzel de poz vermiş darısı benim gibi cinsiyeti ay sonunda öğreneceklere bana 15. 16. haftada söylerim dedi doktor mecbur bekleyecez