2020 Şubat Anneleri

Kızlar testime bakarmısınız adetime 3 gün kala yaptım dün akşam yaptım bir iki saat içinde böyle oldu testim çift çizgi gebelik varmı yokmu

Eklentiler

• IMG_20190807_204857.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG-20190807-WA0063.webp
    5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20190808_000829.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar testime bakarmısınız adetime 3 gün kala yaptım dün akşam yaptım bir iki saat içinde böyle oldu testim çift çizgi gebelik varmı yokmu
Canım bozuk olabilir bu yenile bence inşallah gelmiştir meleğin

Canııım amin inşallah çok teşekkür ederim hepinize nasip etsin ❤
İnşallah canım bakalım bende bayramdan sonra gidicem öncelikle inşallah sağlığı gelişimi yerindedir cinsiyet erkek tahmin ediyoruz ama tabi eşim kız bebek hastası

Kızlar yaklaşık 1 saatten beri belim acayip ağrıyor sanki böyle iğne batıyor gibi ya nedendir ki normalde fıtığım var ama o bacağıma vuruyordu bu gebelikteymidir acaba varmı yaşayan

valla bi arkadasım 16ya kadar erkek biliyodu 17de kız cıktı
görümcem 8 aya kdr kız bilyodu son nda erkek dediler
doğana kadar kesn değil galiba
Bu ne arkadaş nasıl yanılıyorlar. Parmaklarını sayıyorlarda pipi var mı yok mu göremiyorlar mı. Benim kıza fazla güvenmeyeyim ben ayrıntılıyı bekleyim

Seso35 hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına, sağlıkla gelsin prensesin

şu son iki gündür özellikle cinsiyet konusunda hiç ama hiç merakım kalmadı ya. ay sonunu sadece iyi olduğunu görebilmek için sabırsızlıkla bekliyorum.

hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla alalım kucaklarımıza
Bende merak edenler arasındayım rüyalarımdada görür oldum artık gerçi ilk zamandan beri hep görüyordum 2 günüm kaldı inşallah kesin bişey söyler artık
Kesin söylese bile bende ayrıntılıda emin olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…