belki ordaki doktor yanılmıştır. burdan bi arkadasımda kızı olcak.
kendi doktoru dışında bi doktora gitmişti ağrısı var diye.
doktor oğulunuz gayet iyi demişti ama kızı olcak detaylı ultrasonu falan yapıldı kızı olcak kesin yani. morkoltuk
Aaa çok şaşırdım gerçekten nifty sonucu elinizde onu paylaştınız ordada erkek görünüyordu sanirim yukarda sizin sonuctu gördüğüm .Ama bizim hala zaten dış genital organlar oluşmadı hatta bizimkinde çok bariz çıkıntı var o bile degilmis
Aaa çok şaşırdım gerçekten nifty sonucu elinizde onu paylaştınız ordada erkek görünüyordu sanirim yukarda sizin sonuctu gördüğüm .Ama bizim hala zaten dış genital organlar oluşmadı hatta bizimkinde çok bariz çıkıntı var o bile degilmis
Cinsiyet sürekli konuşulduğundan mıdır nedir bilmiyorum dün akşam benim de rüyama girdi arkadaşlar tabi size göre geriyim sat 20 mayıs randevum bayramdan sonra her gören cinsiyet soruyor başka şehirde olanlar arıyor... Neden bu merak anlamıyorum... Ben acıkcası hiçbir hamileye sormuyorum alınır falan diye sağlıkla gelsin tek temennim tabi farklı bir cinsiyet tatmak isterim ama nasibde ne varsa o....
İkili test de benim kızımda da riskli cıkmıştı ama sağlıkla bir kızım geldi çok şükür bu gebelikde de riskli cıkarsa şaşırmam yani hayırlısı bir an önce sağlıkla kucagıma alsam şu test mest işleri bitse artık insan geriliyor resmen bir an önce şubat gelse de doğursam büyütsem diye bakıyorum... Kızımda da böyleydim her anını heyecanla bekledim ilkokula başlaması bile büyük heyecandı bir sene öncesinden heyecan basmıştı artık başlasa da birlikde ders çalışsak diye çok şükür ikiye geçti şimdi de diyorum bir an önce doğum yapsam da büyütsem bebeği diye