Nerede yaptırdın bunu?
Canını sıkma. Bak birisi dün burada anlattı, iki farklı merkezde yaptırıp bambaşka sonuçlar almış. Gerçekten güven olmuyo.
Senin bebeğinin ense kalınlığı iyi ve burun kemiği de oluşmuş.
Doktorun yaptırmak istersen genetik test yaptırmanı önerecektir.
Onun sonuçları daha gerçekçi. Yüzde 99 deniyor. 2000-3000 tl arasıymış
Nerede yaptırdın bunu?
Canını sıkma. Bak birisi dün burada anlattı, iki farklı merkezde yaptırıp bambaşka sonuçlar almış. Gerçekten güven olmuyo.
Senin bebeğinin ense kalınlığı iyi ve burun kemiği de oluşmuş.
Doktorun yaptırmak istersen genetik test yaptırmanı önerecektir.
Onun sonuçları daha gerçekçi. Yüzde 99 deniyor. 2000-3000 tl arasıymış
Ben İstanbuldayım Göztepe Medikalparkta yaptırdım.
Açıkçası risk durumunda bahsettiğin testi de yaptırmak isterim muhakkak.
Çok yardımcı oldun teşekkür ediyorum
İnşallah canım bakalım bende bayramdan sonra gidicem öncelikle inşallah sağlığı gelişimi yerindedir cinsiyet erkek tahmin ediyoruz ama tabi eşim kız bebek hastası
Amin inşallah. Babaların yanına da kız çocuklarını ayri bi yakistiriyorum ya çok minnoş bi görüntü çıkıyor ortaya gönlünüzden geceni sağlıkla nasip etsin Allah
Aa medipolemi gidiyosun .yakınız ozaman senle valla artık göbek kordonunumu karıstırdı ne yaptı bılmıyorum bizde çok şaşırmıstık ,birde psikolojik olarak çok hazırladılar kendilerini erkeğe oyuzden kötü olmuslardı .
Esenler medipole gidiyorum, geçen medipol megaya gittim bakalım doğuma kadar ikisi arasında kalıcm gibi sen nereye gidiyosun
Ayy gerçekten 6 ayda az değil kii inşallah hiç birimiz yaşamayız böyle bişey
Bu arada grupta çoğunluk kız istiyor sanıyorum,hepinizin gönlünden geçen olur umarım :)
Benim şuan duygularım karmakarışık ne cinsiyet konusunda ne de isim konusunda ne istediğimi bilmiyorum :)
Ben İstanbuldayım Göztepe Medikalparkta yaptırdım.
Açıkçası risk durumunda bahsettiğin testi de yaptırmak isterim muhakkak.
Çok yardımcı oldun teşekkür ediyorum
Inşallah canım benim çok teşekkür ederim umarım ki sonradan erkeğe dönmesin ❤
Bugün ben de giderken sadece sağlığını merak ederek gittim ama herşey güzel dedikten sonra cinsiyeti sormadan da edemedim
Gözünüz aydın bir çiçek geliyormuş oyyy maşallah ne güzel de poz vermiş darısı benim gibi cinsiyeti ay sonunda öğreneceklere bana 15. 16. haftada söylerim dedi doktor mecbur bekleyecez
Ah sen bide onu ultrasonda çekirge gibi zıplarken gorseydin sürekli kıçını havaya zıplatıp durdu ❤
Şuan yaklaşık 15 haftalık dedi önden gitmeye devam ediyor inşallah yaniltmaz da bizi kız olarak devam eder
Inşallah seninki de bir an önce kendini gösterir de merakın gider ayrıntılı ultrasona kadar idare eder bu bizi
Çok şaşkınız , daha önce gittiğimiz iki doktor kız demişti
Bugün kesin erkek dedi şu an 15+2
Kızım çok ağladı kız istiyordu
Onunla hiçbir şey paylaşamıcam hayallerim gerçek olmadı diye o sğlayınca ben de çok üzüldüm
Insallah doğrudur ama bu test doğru sonuç vermemiş inanın eğer doğruysa beş dkda belli oluyor bu kadar süre beklendiginde sonuç yanlış oluyor imkânınız varsa tekrar deneyin inşallah mutlu haberle gelirsiniz
Esenler medipole gidiyorum, geçen medipol megaya gittim bakalım doğuma kadar ikisi arasında kalıcm gibi sen nereye gidiyosun
Ayy gerçekten 6 ayda az değil kii inşallah hiç birimiz yaşamayız böyle bişey
Ah sen bide onu ultrasonda çekirge gibi zıplarken gorseydin sürekli kıçını havaya zıplatıp durdu ❤
Şuan yaklaşık 15 haftalık dedi önden gitmeye devam ediyor inşallah yaniltmaz da bizi kız olarak devam eder
Inşallah seninki de bir an önce kendini gösterir de merakın gider ayrıntılı ultrasona kadar idare eder bu bizi