Tek sıkıntı kutusu 67 lira mı ne şuan decavit yerine kullanacağım omega takviyeli vitamin. Içerisinde decavitteki kadar çokta yok. Biraz çok gibi geldi fiyatı ama napalim.
Tek sıkıntı kutusu 67 lira mı ne şuan decavit yerine kullanacağım omega takviyeli vitamin. Içerisinde decavitteki kadar çokta yok. Biraz çok gibi geldi fiyatı ama napalim.
Balik hic yemedigimi soyledigimde bana da omega yazdi ama ayriyetten decavit de vardi.
Haftaya gittigimde konusayim da kucuk ebatta olani felan varmi bi sorayim,iskence gibi o ilaci yutmak.
Balik hic yemedigimi soyledigimde bana da omega yazdi ama ayriyetten decavit de vardi.
Haftaya gittigimde konusayim da kucuk ebatta olani felan varmi bi sorayim,iskence gibi o ilaci yutmak.
B 12 li bir takviye aliyordum bende her ictigimde istifra edince Pregnacare diye bir multivitamin yazdi 69 tl devlet karşılamıyor galiba en azindan bunu çıkarmadım içeriği de iyiymis öyle dedi eczaci köşeleri yuvarlak o kadar da büyük degil tableti daha rahat yutuluyor bunun omega 3 lu olanida varmis ben ayri omega 3 içiyorum ocean markasi bakmak isteyen olursa.
Innate pronotal diye bir omegalı takviye yazdı bana da doktor. Balık yiyip yiyemedigimi sordu. Devletin verdiğini mi almak istersin vitamin olarak dedi ben de hangisi iyiyse onu yazın ücretli olsa da olur dedim. 67 TL benimkinin de fiyatı Sanki sözleşmişler gibi niye bütün vitaminler 60 küsür.
Ya bende 2 gündür aynıydım acaip şiddetli bir ağrı anlamadım gitti. Bugun daha iyiym cok sukur ama 2 gündür mahfetti beni gece uyandıgımda bile agrıyordu .
Ah sen bide onu ultrasonda çekirge gibi zıplarken gorseydin sürekli kıçını havaya zıplatıp durdu ❤
Şuan yaklaşık 15 haftalık dedi önden gitmeye devam ediyor inşallah yaniltmaz da bizi kız olarak devam eder
Inşallah seninki de bir an önce kendini gösterir de merakın gider ayrıntılı ultrasona kadar idare eder bu bizi
Esenler medipole gidiyorum, geçen medipol megaya gittim bakalım doğuma kadar ikisi arasında kalıcm gibi sen nereye gidiyosun
Ayy gerçekten 6 ayda az değil kii inşallah hiç birimiz yaşamayız böyle bişey
İnşallah canım . ben kavacık medipol sandım senin gittiğini atasehır florance nightingale gidiyorum . İlk cocugumu dogurdugum doktor nereye biz oraya avrupa yakasında oturuyosun ozaman
Innate pronotal diye bir omegalı takviye yazdı bana da doktor. Balık yiyip yiyemedigimi sordu. Devletin verdiğini mi almak istersin vitamin olarak dedi ben de hangisi iyiyse onu yazın ücretli olsa da olur dedim. 67 TL benimkinin de fiyatı Sanki sözleşmişler gibi niye bütün vitaminler 60 küsür.
Elevit verdi bana da doktor, decavitin muadili zaten sanırım. yutarken bende zorlanıyorum. hele ağzıma koyup suyu içene kadar o bıraktığı tattan nefret ediyorum..
bir de omegayı hiç sormadım ben. balık da tüketmiyorum midem şu an almaz asla. ilk hamileliğimde vermiş miydi onu da hatırlamıyorum. neyse hepsini bir dahaki gidişimde sorarım artık..
kulaklarım beni bugün öldürdü. hiç keyfim yok bugün niyeyse zaten..
bu tıkanıklık mahvetti beni, kbb uzmanına gidicem mecbur.