2020 Şubat Anneleri

Kuzum severim onu doğunca yumuk yumuk kardeşinin güzelliğini görünce sever annesi üzülme sen

valla bi arkadasım 16ya kadar erkek biliyodu 17de kız cıktı
görümcem 8 aya kdr kız bilyodu son nda erkek dediler
doğana kadar kesn değil galiba
Bu ne arkadaş nasıl yanılıyorlar. Parmaklarını sayıyorlarda pipi var mı yok mu göremiyorlar mı. Benim kıza fazla güvenmeyeyim ben ayrıntılıyı bekleyim
Aaa çok fena
Bayramdan sonra gidicem ben bugün 14.haftalık tam, değişmeyeceği bir zaman tahmin edilsin diyordum
O ne yaa hakikaten tam sürpriz yumurta olur söylenen cinsiyetin tersi çıkarsa Kızlar cinsiyeti benim zaten 16. haftada söyleyecem dedi şu ana kadar hevesten 1 tane takım aldım gri beyaz üstünde açık kahve zürafa fil falan var, birde patik var o da antrasit gri gibi birşey ayrıntılı ultrasona kadar çok fazla maviye pembeye kaçmamak lazımmış demek ki iyi oldu yazdığınız

evet unisex renkler alabiliriz.
sarı beyaz yeşil gri gibi

Arkadaşlar merhaba ,

İkili testte Cut off değeri 1:168 çıktı,sizlerde durum nasıldı acaba,doktorum tatilde döner dönmez randevu alacağım ama size de sormak istedim.

Kızlar bu cinsiyet işi artık kaçıncı haftadan sonra değişmiyormuş söyledi mi hiç doktorunuz

Onun hiç garantisi yok valla bir arkadaşım maslak acıbademe gidiyordu kontrole ,orda 6 ay boyunca erkek dediler 6 aydan sonra kız demiş doktor . Bu teknolojiyle nasıl yanılıyorlar anlamıyorum ama böyle şeylerde yaşanıyor

Arkadaşlar merhaba ,

İkili testte Cut off değeri 1:168 çıktı,sizlerde durum nasıldı acaba,doktorum tatilde döner dönmez randevu alacağım ama size de sormak istedim.
Ben çok anlamıyorum diğer arkadaşlar yorum yapar kesin yaş değer aralığı falan karşılastırılıyor herhalde telefonla ya da mesajla bir sorun doktorunuza dilerim temiz olumlu yorum gelsin doktorunuzdan

Bu arada burası ağlama duvarı gibi oldu benim için,dün gecem çok kötü geçti,şimdiye kadar geçirdiğim en kötü geceydi.Söylemesi ayıp zeytinyağlı barbunya yemiştim,inanılmaz rahatsız etti,hazımsızlık yaptı.Hamilelikte ilk defa yedim,daha önce hiç rahatsızlık vermezdi.Sonrasında su ile beraber ilaçları bile içemedim kustum,çıkardım vitaminleri. Sabah işe geldiğimde bile kötüydüm,11:00 e kadar bayılacak gibiydim.
Bu hafta sonu serum taktıracağım.Acaba herhangi bir hastanenin aciline gitsem olur mu, kendi doktorum yurt dışında şu an çünkü ?

Olur canım gidebilirsin günde ikiden fazla kusarsanız gidin mutlaka vücuttaki su mineral dengesini ayarlar serum geçmiş olsun

Ben çok anlamıyorum diğer arkadaşlar yorum yapar kesin yaş değer aralığı falan karşılastırılıyor herhalde telefonla ya da mesajla bir sorun doktorunuza dilerim temiz olumlu yorum gelsin doktorunuzdan
Yurtdışında şuan doktorum ulaşamıyorum ki,sizler her daim ulaşabiliyor musunuz doktorlarınıza ?

Yurtdışında şuan doktorum ulaşamıyorum ki,sizler her daim ulaşabiliyor musunuz doktorlarınıza ?
Benim şehirdeydi şu ana doktorum tabi tatildeyse aranmaz acil birşey olursa whats up dan yazıyorum ben görünce dönüyor o
Yerine vekil bir doktor varsa hastanede danışın olmadı.

bilgilerim aşağıda,kafam karıştı doğrusu
Eki Görüntüle 2297004
Ense ölçümü çok iyi, yaşın da büyük değil sanırım yaş riskinden öyle anlaşılıyo.
Muhtemelen seninkinki de bhcg yüksekliğinden dolayı riskli çıktı.
Kağıdın üst kısmında bhcg ve pappa değerleri yazıyo onu da çeker misin?

birde acıbadem Bencede yani o kadar gelişen bi teknolojide bende şuan şaşırdım acıbademde ki doktorlar yanılıyosa benim medipol kesin yanılır

Aşağıdaki bilgileri kastettin galiba değil mi?

bilgilerim aşağıda,kafam karıştı doğrusu
Eki Görüntüle 2297004
Yaşından dolayı risk çıkmış gibi görnüyo canım ama burun kemiği ve ense kalınlığı var endişelenme hiç ama hastanenin başka bi doktoruna sonuçlarını göster,
Benim doktorumda izne çıkıcaktı sonuç çıkınca burdaki arkadaşlara göster önemli çünkü dedi gösterdim ben hem için rahat eder hem diğer şikayetlerinide söylersin

birde acıbadem Bencede yani o kadar gelişen bi teknolojide bende şuan şaşırdım acıbademde ki doktorlar yanılıyosa benim medipol kesin yanılır

Aa medipolemi gidiyosun .yakınız ozaman senle valla artık göbek kordonunumu karıstırdı ne yaptı bılmıyorum bizde çok şaşırmıstık ,birde psikolojik olarak çok hazırladılar kendilerini erkeğe oyuzden kötü olmuslardı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…