2020 Şubat Anneleri

Bir vitamin eksikliğinden filan mı oluyor acaba? Benim 1 kez oldu ama devamı gelse çok rahatsızlık verici birşey.

Bir vitamin eksikliğinden filan mı oluyor acaba? Benim 1 kez oldu ama devamı gelse çok rahatsızlık verici birşey.
yok hamilelikte hormonlardan dolayı kulak tıkanabiliyormuş.
ama bir haftadır her gün tıkanıyor. randevu da yok hiç, bayramdan sonra gidicem artık.

İnşallah canım . ben kavacık medipol sandım senin gittiğini atasehır florance nightingale gidiyorum . İlk cocugumu dogurdugum doktor nereye biz oraya avrupa yakasında oturuyosun ozaman
Evet avrupa yakasındayım bende anadoluyu bilmiyorum

Hayırlı olsun canım, çok sevındım kız cocuk anneye arkadas oluyor ilerde .büyüdükçe daha keyıflı oluyor
Annem ve benden pay biçiyorum gerçekten öyle bazen birbirimizi yesekte birbirimize sırdaşız canım annem benim bugün onu biraz daha anladım Allah anneme ve diğer annelere uzun ömürler versin ❤

[QUOTE="Alisden,
Günaydın hanımlar. Bulantılarım 14+6 da geri mi döndü nedir. Hiç iyi hissetmiyorum bir kaç gündür. Sizler nasılsınız ?
[/QUOTE]

Benimde aynı şekilde geri döndü kaç gündür yoktu

Şimdi Banu Çiftçi'nin uygulamasında 15. Hafta videosuna bir bakayım dedim, "bu haftadan itibaren artık bacaklarla birlikte ölçüyoruz, bu hafta yaklaşık 13cm kilo da 90 gr" dedi sizin sat'a göre 15. hafta sanırım, o yüzden tam boy söylemiş yani gerçekten, kilo da normalmiş, görmüşken yazayım dedim tekrar :) büyüme patlaması yaşayacakmışız ayrıca bu 3 aylık dönemde :))

Kızlar benim doktor bana hiç ilaç vermedi vitamin falan.
folik asit ve omega içeren bi vitamin kullanıyordum onu da kes kullanma birşey dedi

ben ocean mummy multivitamine geçtim folik asiti bırakıp doktorumun tavsiyesiyle. bununla birlikte d vitamini vermedi, "bu yeterince yoğun içinde biraz dvit de var, yaz gebesisin güneşten al biraz da d vitaminini, ona daha sonra geçeriz şimdilik bu yeter ilaç ilaç ilaç yapmayalım" dedi. Fikir olsun..

[QUOTE="Alisden,
Günaydın hanımlar. Bulantılarım 14+6 da geri mi döndü nedir. Hiç iyi hissetmiyorum bir kaç gündür. Sizler nasılsınız ?

[/QUOTE]

Günaydın kızlaar bende aynı şekilde 2 gündür midem rahatsız oldu ama biraz karışıkta yemek yedim ondan da olmuş olabilir

Günaydın kızlaar bende aynı şekilde 2 gündür midem rahatsız oldu ama biraz karışıkta yemek yedim ondan da olmuş olabilir
[/QUOTE]
Geçmiş olsun arkadaşlar. Bende İlaç alacak kadar rahatsız oldum dramamine içtim. Bir güzel uyku yapıyor görmelisiniz. Çocuk olmasa içip yatarım annemde gidiyor mecbur ilaçsız dayanacağım.

Çok teşekkür ederim. O zaman normal. Diyordum nasıl bir bebek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…