2020 Şubat Anneleri

Bende aynı yaa bir odayı topluyorum sanki dağ tırmanışı yaptım bütün gücüm gidiyor
Bu minikler büyüyecez diye bütün enerjimizi emiyorlar eşim sen sağlıklı meyve sebze vitamin mineral alıyorsun ya hepsi bebeğe gidiyor sana posası kalıyor diye gülüyor yaa Allahım Neyse sağlıkla büyüsün doğsunlarda napalim yorulur dinleniriz onlar için

aa hangi marka aldın bizde bakalım bu arada yarın bende gidiyorum 10.30da

Ben ilk hamileliğimde 25 kilo aldım bunda kaç olacak bakalım

Kizlar biz de muayene olduk 11+6 sat la uyumlu burun kemiği var ve ense kalınlığı çok iyi dedi kan verdik 2 haftaya cikacak ama cinsiyet icin erkenmiş soylemedibenim kuzucugumun fotosu da bu cinsiyet tahmini yapabilir misiniz

Eklentiler

• 15653584701397788903030614042583.webp
    16 KB · Görüntüleme: 61
Bende ilkinde inan zımbır zımbırdım hiç durmazdım, aynen dediğin gibi evi 2-3 dinlenmede bitiriyorum kesinlikle yaşla alakalı
bizi yorucu bir hamilelik bekliyor desene neyse sağlıkla gelsin bebişler, bizler cefakar analar olarak katlanıcaz napalım

evet evet sömürdüler bizi eşek sıpaları
hamileliğin ikinci dönemnde çok enerjik olmuştum kızımda. neyse herhalde bir kaç haftaya daha iyi oluruz.

dediğin gibi sağlıkla büyüsünler içerde, bizi üzmesinler ve çabucak gelsinler

Biz kendimizi hazırladık sağolsun kızımız bizi hiç üzmedi erkekler yaramaz olur iki çocukluk çile çekcez bu sefer modundayız

Biz kendimizi hazırladık sağolsun kızımız bizi hiç üzmedi erkekler yaramaz olur iki çocukluk çile çekcez bu sefer modundayız
Özellikle küçük çocuğu olup Doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun. Ben artık o depresyon senin bu depresyon benim girerim. Eşimin başının etini yerim. Yardıma da kimse gelmezse yandım.

Sağlıkla puf puf uyusun içinde hayirli olsun beşiği Bir ara kurduğunuzda foto çekerseniz çok mutlu oluruz bizlere de fikir olur

bunu aldım anne yanına sabitleniyor ön tarafı açılıyor çok güzel özellikleri
Güzelmiş :) güle güle eskitsin minik kuzu ben ahşap olanlarida merak ediyorum bizim yatağın etrafinda ahşap mobilya kasasi var sıfır yaklaşmaz beşik herhalde ondan kurunca foto atar misiniz demiştim araya çarşaf minder birşey eklenir artık

Kizlar biz de muayene olduk 11+6 sat la uyumlu burun kemiği var ve ense kalınlığı çok iyi dedi kan verdik 2 haftaya cikacak ama cinsiyet icin erkenmiş soylemedibenim kuzucugumun fotosu da bu cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Gözün aydın canım. Kız gibi gördüm ben❤ senin aklında var mı bilmiyorum ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…