Bende aynı yaa bir odayı topluyorum sanki dağ tırmanışı yaptım bütün gücüm gidiyor
Bu minikler büyüyecez diye bütün enerjimizi emiyorlar eşim sen sağlıklı meyve sebze vitamin mineral alıyorsun ya hepsi bebeğe gidiyor sana posası kalıyor diye gülüyor yaa Allahım Neyse sağlıkla büyüsün doğsunlarda napalim yorulur dinleniriz onlar için
Sende bendensin canım vallla ben 2 3 haftadan beri kotlarımı giyemiyorum rahat olmak için pantolon aldım onu giyiyorum göbek desen aldı başını gidiyor şişkinliktendir bellkide dalga geçiyorlar benle 9 aya sen yuvarlanırsın diye bebeğim sağlıklı olsun ben razıyım diyorum çeneleri kapanıyor bide benim ilk gebeliğim
evet canım baby plus gidip bakmıştım ebebeğe
çok içime sindi
müzikli sallanır heryere taşınır olması cezbetti beni bide yavrum dibimde olacak onun için
Kizlar biz de muayene olduk 11+6 sat la uyumlu burun kemiği var ve ense kalınlığı çok iyi dedi kan verdik 2 haftaya cikacak ama cinsiyet icin erkenmiş soylemedibenim kuzucugumun fotosu da bu cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Bende aynı yaa bir odayı topluyorum sanki dağ tırmanışı yaptım bütün gücüm gidiyor
Bu minikler büyüyecez diye bütün enerjimizi emiyorlar eşim sen sağlıklı meyve sebze vitamin mineral alıyorsun ya hepsi bebeğe gidiyor sana posası kalıyor diye gülüyor yaa Allahım Neyse sağlıkla büyüsün doğsunlarda napalim yorulur dinleniriz onlar için
Özellikle küçük çocuğu olup Doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun. Ben artık o depresyon senin bu depresyon benim girerim. Eşimin başının etini yerim. Yardıma da kimse gelmezse yandım.
Güzelmiş :) güle güle eskitsin minik kuzu ben ahşap olanlarida merak ediyorum bizim yatağın etrafinda ahşap mobilya kasasi var sıfır yaklaşmaz beşik herhalde ondan kurunca foto atar misiniz demiştim araya çarşaf minder birşey eklenir artık
Kizlar biz de muayene olduk 11+6 sat la uyumlu burun kemiği var ve ense kalınlığı çok iyi dedi kan verdik 2 haftaya cikacak ama cinsiyet icin erkenmiş soylemedibenim kuzucugumun fotosu da bu cinsiyet tahmini yapabilir misiniz