2020 Şubat Anneleri

Selam kızlar

Hediyelik bakıyordum küçük saksıda sukulentler gördüm sipariş verecektim birkaç arkadaşım hediyeliğini biz yaptırcaz dedi kanserli çocuklara umut vakfı (kaçuv) doğal taş magnet yapıyormuş kar derneğe kalıyor bağış olarak çok hoşuma gitti fikir paylaşayım sizinle de dedim

Kapı süsü bakıyorum şimdi ama bu kararsızlıkla muhtemelen mavi kurdela asıp geçcem

Kizlar aralik annelerinin son 4-5 sayfa yazisini okudum ben depresyona girdim kendimi lohuse gibi hissediyorum o kadar zor mu lohusalik
Canim bende okudum sen yazinca ordakilerin piskolojik sorunlari var evet zor.bi dönem ama asla sikayet etmedim evet.normali de sezeryanida acı veriyor ama bunun baska sekli yok onlar cookk sacmalamis ya inan ben dogum yaptigim halde korktum uykusuzluk zor evet cocuk aglamasi devamli onunla mesgul olmak wc ye gitmek de.luks kabul ama oda bir adrenalin inan buna 😀😀 simdi oglum.buyudu o gunleri ozluyorum rahat rahat banyo yapip islerimi goruyorum ve her seyi bastan geri yasayacagim vede oglumla beraber 3 cocukla yola devam eden var artik sen düşün gerisini inan bana duzen oturunca o cocuklu yaşama alisiyorsub oraya girme sen bi daha herkesin yasama sekli kendine özgü simdiden senin zaten destekci 2 annen var daha ne olsun🤗

kizz yeme onlari birak artik da kilo almazsin bu kadar yurumeye can dayanmaz😕

😂😂 ilahi ya ne güldürdun gece gece deli olmak guzeldir guzel😁😁
Aynen Merve deyince girdim okudum hakkaten çıkdırmışlar ama siz sakin olun Şubat anaları burda tecrübeli çok anne var yardımc olacağız birbirimize

Canim bende okudum sen yazinca ordakilerin piskolojik sorunlari var evet zor.bi dönem ama asla sikayet etmedim evet.normali de sezeryanida acı veriyor ama bunun baska sekli yok onlar cookk sacmalamis ya inan ben dogum yaptigim halde korktum uykusuzluk zor evet cocuk aglamasi devamli onunla mesgul olmak wc ye gitmek de.luks kabul ama oda bir adrenalin inan buna 😀😀 simdi oglum.buyudu o gunleri ozluyorum rahat rahat banyo yapip islerimi goruyorum ve her seyi bastan geri yasayacagim vede oglumla beraber 3 cocukla yola devam eden var artik sen düşün gerisini inan bana duzen oturunca o cocuklu yaşama alisiyorsub oraya girme sen bi daha herkesin yasama sekli kendine özgü simdiden senin zaten destekci 2 annen var daha ne olsun🤗
Siz bahsedince okudum. Vakitsizlikten, tuvalete bile gidememekten şikayet eden insanın forumda kasideler yazması bana tuhaf geliyo. Ben şuan burdayım çünkü sabah eşim işe giderken kalktım ve uyku tutmadı, meşgul olsam kimsenin lohusalığına yorum yapabilir miydim? Bence vakitleri var da halleri yok.
Evde sürekli bi kalabalık olması,herkesin bişey demesi insanları boğuyo. Bi kayınvalide faktörü var ki zaten toplumun ortak sorunu haline gelmiş :KK70:
Çoğu kişi eşinin ailesini istemiyo ama aile geliyo, bunalımda ve acısı olan biri normalde bile katlanamadığı bi ortamda kalıyo. Bebek ağladı,emmedi derken annede yetersizlik duygusu oluşuyo.
Herkes evine gidince sorun çözülür diye düşünüyorum.
He tabi depresyon boyutunda yaşayan da var,inşallah hiçbirimiz yaşamayız.

Siz bahsedince okudum. Vakitsizlikten, tuvalete bile gidememekten şikayet eden insanın forumda kasideler yazması bana tuhaf geliyo. Ben şuan burdayım çünkü sabah eşim işe giderken kalktım ve uyku tutmadı, meşgul olsam kimsenin lohusalığına yorum yapabilir miydim? Bence vakitleri var da halleri yok.
Evde sürekli bi kalabalık olması,herkesin bişey demesi insanları boğuyo. Bi kayınvalide faktörü var ki zaten toplumun ortak sorunu haline gelmiş :KK70:
Çoğu kişi eşinin ailesini istemiyo ama aile geliyo, bunalımda ve acısı olan biri normalde bile katlanamadığı bi ortamda kalıyo. Bebek ağladı,emmedi derken annede yetersizlik duygusu oluşuyo.
Herkes evine gidince sorun çözülür diye düşünüyorum.
He tabi depresyon boyutunda yaşayan da var,inşallah hiçbirimiz yaşamayız.
canim onlar cok abartmis 24 gun oldu diyo hala alisamadim diyo canim aciyor diyo evet bak sezeryanda hastanenin ilk gunu zor sadece sonra o aci azalio ki benim canim tatli dir igneden korkan biriyim onlar saniyorlarki hep ole kalcaz zamanla gecip gidio bunlar cocuk buyutmeyi evcilikle karistirmis girip okumayin ya inanin piskolojiniz bozulur
Bu kadar kötü olmayız dimi bizde, valla korktum okurken :bicak:
Okuma canim cok guzel birsey evet biraz canin yanio ama onu emzirirken kokusunu alinca hepsi gecio ve ne kadar abarttimizi anliyoruz ordaki grup cok korkutmus yaa yok ole birsey

ay neler yazmislar cok merak ettim 😀
Lohusa şikayetleri normal geldi bana 😂😂
Ben kendimden korkuyorum en dipte yaşayabilirim bu durumu kv annesin gelmesinden bahsetmişler falan bende hiç kimseyi istemiyorum kendi annemide ama bi o kadarda baş edemem diyede korkuyorum,
Eşimde 1 seneyi biraz geçti evleneli çok rahat bi hayatım vardı ilk zamanlar çok zorlanıcam bunun farkındayım, bide ben çok sinirli bi insanım tahammül diye bişey yok etmem yani etmek zorunda değilim biri bişey dese kendimi tutatamam annemde olsa cevabını veririm yani kendimi biliyorum inşallah kalp kırmam 😫
Ocak annelernde bi bayanın kv gelmiş gitmiyo bi çok şeyine şahit olmuş kadının faydasıda yokmuş gelmiş kp kv başına lohusa lohusa kız derdini yazdıkça ben çıldırırdım yani ben olsam evden kovmaya kadar giderdi diyorum insanlarda iyi sabır var falan heralde ben bu düşüncelerle zor geçiricem 🤦🏻‍♀️
Bu arada eşim Çok anlayışlı Allah ondan razı olsun asla üzücek bişey yapmaz inşallah bebek oluncada böyle devam eder hamileliğimde en çok destekçim o bi dediğimi 2 etmedi hiç bişey yaptırmadı 8 ay olmuş ben 2 kere ev süpürmedim hep o yaptı o anlarda anlar beni heralde 🙏🏾
bakalım bizi neler beklicek alışmak zor olucak ilk bebekleri olanlar için ama alışıcaz akıllı uslu bi bebek olur inşallah bebeklerimiz 😂
Çok uzun destan oldu yaaa kusura bakmayın ama deli huylu olduğumu biliyorum 😂 korkuyodum lohusa psikolojisinden dayanamadım 🤦🏻‍♀️

Günaydın güzel anneler . Bebeğim sanki hareket etmiyor gibi dün geceden beri şimdi çikolata yedim işteyim evham yapmaya başladım herhalde çocukta etkilendi mi acaba dün biraz karın sertleşmesi vardı ben mi yanlış yorumluyorum acaba herşeye de doktora gitmek istemiyorum sizce neden olur ? Benim gibi evhamlı varmı aranızda tavsiye ne edersiniz

Benim tek endişem çocuğumun sağlığı olur herhalde gerisini hallederim kendime güveniyorum. Uykusuzluk WC banyo lüksü olması bunlara hamile kalmadan önce alıştırdım kendimi miniğim ve ben olacağız tüm hayatım ben hazırım bebişimi heyecanla bekliyorum bence başkaların ne dediğine bakmayın herkese nasip olmayan bir mucizeye sahibiz bunu düşünerek tadını çıkarın çoğu anne keşke ilk günler bebeğimle daha çok vakit geçirseydim diyen anne sayısı çok o yüzden kıymet bilmek en güzeli🙏🙏

Back
X