Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben abur cubur hiç yemiyorum desem yeridir.Yersem bitter çikolata ...Ben herseyi yiyirum suan ruffles doritos ve cikolata yiyorum hatta sanirim ondan aliyom![]()
Ben hep yerdim hamilelikten once de. O yuzden birakamiyorjm. Sigarayi biraktim ama cips ve cikolatayi birakamiyorjmBen abur cubur hiç yemiyorum desem yeridir.Yersem bitter çikolata ...![]()
lohusalık eşittir delilik canımKizlar aralik annelerinin son 4-5 sayfa yazisini okudum ben depresyona girdim kendimi lohuse gibi hissediyorum o kadar zor mu lohusalik
kizz yeme onlari birak artik da kilo almazsin bu kadar yurumeye can dayanmazBen herseyi yiyirum suan ruffles doritos ve cikolata yiyorum hatta sanirim ondan aliyom![]()
lohusalık eşittir delilik canım![]()
Canim bende okudum sen yazinca ordakilerin piskolojik sorunlari var evet zor.bi dönem ama asla sikayet etmedim evet.normali de sezeryanida acı veriyor ama bunun baska sekli yok onlar cookk sacmalamis ya inan ben dogum yaptigim halde korktum uykusuzluk zor evet cocuk aglamasi devamli onunla mesgul olmak wc ye gitmek de.luks kabul ama oda bir adrenalin inan bunaKizlar aralik annelerinin son 4-5 sayfa yazisini okudum ben depresyona girdim kendimi lohuse gibi hissediyorum o kadar zor mu lohusalik
Aynen Merve deyince girdim okudum hakkaten çıkdırmışlar ama siz sakin olun Şubat anaları burda tecrübeli çok anne var yardımc olacağız birbirimizekizz yeme onlari birak artik da kilo almazsin bu kadar yurumeye can dayanmaz
ilahi ya ne güldürdun gece gece deli olmak guzeldir guzel
![]()
Siz bahsedince okudum. Vakitsizlikten, tuvalete bile gidememekten şikayet eden insanın forumda kasideler yazması bana tuhaf geliyo. Ben şuan burdayım çünkü sabah eşim işe giderken kalktım ve uyku tutmadı, meşgul olsam kimsenin lohusalığına yorum yapabilir miydim? Bence vakitleri var da halleri yok.Canim bende okudum sen yazinca ordakilerin piskolojik sorunlari var evet zor.bi dönem ama asla sikayet etmedim evet.normali de sezeryanida acı veriyor ama bunun baska sekli yok onlar cookk sacmalamis ya inan ben dogum yaptigim halde korktum uykusuzluk zor evet cocuk aglamasi devamli onunla mesgul olmak wc ye gitmek de.luks kabul ama oda bir adrenalin inan bunasimdi oglum.buyudu o gunleri ozluyorum rahat rahat banyo yapip islerimi goruyorum ve her seyi bastan geri yasayacagim vede oglumla beraber 3 cocukla yola devam eden var artik sen düşün gerisini inan bana duzen oturunca o cocuklu yaşama alisiyorsub oraya girme sen bi daha herkesin yasama sekli kendine özgü simdiden senin zaten destekci 2 annen var daha ne olsun
![]()
Yine de çok değil bence 1.hamileliğimde ben de 16 kilo almistimBen hep yerdim hamilelikten once de. O yuzden birakamiyorjm. Sigarayi biraktim ama cips ve cikolatayi birakamiyorjmsanirim sigarayi biraktigimdan da kg aldim. 11 almisim 9du
![]()
ay neler yazmislar cok merak ettimAynen Merve deyince girdim okudum hakkaten çıkdırmışlar ama siz sakin olun Şubat anaları burda tecrübeli çok anne var yardımc olacağız birbirimize
canim onlar cok abartmis 24 gun oldu diyo hala alisamadim diyo canim aciyor diyo evet bak sezeryanda hastanenin ilk gunu zor sadece sonra o aci azalio ki benim canim tatli dir igneden korkan biriyim onlar saniyorlarki hep ole kalcaz zamanla gecip gidio bunlar cocuk buyutmeyi evcilikle karistirmis girip okumayin ya inanin piskolojiniz bozulurSiz bahsedince okudum. Vakitsizlikten, tuvalete bile gidememekten şikayet eden insanın forumda kasideler yazması bana tuhaf geliyo. Ben şuan burdayım çünkü sabah eşim işe giderken kalktım ve uyku tutmadı, meşgul olsam kimsenin lohusalığına yorum yapabilir miydim? Bence vakitleri var da halleri yok.
Evde sürekli bi kalabalık olması,herkesin bişey demesi insanları boğuyo. Bi kayınvalide faktörü var ki zaten toplumun ortak sorunu haline gelmiş
Çoğu kişi eşinin ailesini istemiyo ama aile geliyo, bunalımda ve acısı olan biri normalde bile katlanamadığı bi ortamda kalıyo. Bebek ağladı,emmedi derken annede yetersizlik duygusu oluşuyo.
Herkes evine gidince sorun çözülür diye düşünüyorum.
He tabi depresyon boyutunda yaşayan da var,inşallah hiçbirimiz yaşamayız.
Okuma canim cok guzel birsey evet biraz canin yanio ama onu emzirirken kokusunu alinca hepsi gecio ve ne kadar abarttimizi anliyoruz ordaki grup cok korkutmus yaa yok ole birseyBu kadar kötü olmayız dimi bizde, valla korktum okurken![]()
Lohusa şikayetleri normal geldi banaay neler yazmislar cok merak ettim![]()