2020 Şubat Anneleri

Yeni gelen aceleci bebişimiz de hoşgelmiş, inşallah iyilerdir sağlıkla evlerine çıkarlar

1,5 ay öncede grip oldum ama bu seferki çok farklı beni öldürüyor. Göz kapaklarım vücudum başım kırılıyor. Birde vücudum istemsiz geriliyor komple her gerilmede istemsiz karnım aşağıya baskılanıyor napsam bilmiyorum bu halde doğursam bebeğede yaklaşamam. Acile gidip serum felanmı bağlatsam doktorumamı haber etsem

1,5 ay öncede grip oldum ama bu seferki çok farklı beni öldürüyor. Göz kapaklarım vücudum başım kırılıyor. Birde vücudum istemsiz geriliyor komple her gerilmede istemsiz karnım aşağıya baskılanıyor napsam bilmiyorum bu halde doğursam bebeğede yaklaşamam. Acile gidip serum felanmı bağlatsam doktorumamı haber etsem
Geçmiş olsun canım ben de grip oldum heryerin sızlıyordu yemek yiyecek Halim bile yoktu çaresiz Dr gittim antibiyotik verdi ikinci gün toparladım hemen

bazı dilekler zor ama imkansız değil 😍😍
her şeyden önce sağlıklı bir yıl olsun hepimize ❤

benim kız ne yaptı bugün var ya tam çakal bunlar nasıl kullanıyorlar bizi. sabah ben iyiyim okula gidicem partiye katılıcam dedi. gerçekten de daha iyiydi ateşi düştü sadece sümük var. neyse güzelce süsledim servise bindirdim 1 buçuk saat sonra öğretmeni aradı Begümün karnı ağrıyo ağlıyo diye, gittim aldım okuldan. parti bitmiş canı eve gitmek istemiş muhtemelen o yüzden hastalığını kullandı kurnaz 😀

şimdi evde yayıldı koltuğa keyifli keyifli çizgi film izliyo. hani karnın ağrıyodu senin dedim, geçti eve gelince diyo :KK70: parmağında oynatıyolar bizi, daha dün altına yapan bebelere bak sen 🤦‍♀️
senin kiza baya güldüm ya 😂😂 ne akillilar

Canim hic ihmal etme doktora git ilacini al rahatla ben içmeyeyim diye 1 haftadir berbat haldeyim cok pismanim yanı

Yeni yıl yeni sabahtanGünaydınnlar ☺️
bugün kontrolüm var garip bişey hissediyorum sanki sancım çıkıcak gibi bakalım ne dicek doktor çok şişti vücudum artık 16 kilo aldım daha fazla almak istemiyorum 🤦🏻‍♀️ Çirkinleştimde burnum kocaman oldu 😂 ilk 5 ay ne güzeldi herşey oysaki 😂 kız annenin güzelliğini alır diyolar ya sanırım bu gerçek 😂
35+2 oldum çok şükür sezeryana alınırsam 17 veya 20 günüm kaldı🙈 çantam hazır değil daha bu hafta halletmem lazımmm

Yeni yıl yeni sabahtanGünaydınnlar ☺
bugün kontrolüm var garip bişey hissediyorum sanki sancım çıkıcak gibi bakalım ne dicek doktor çok şişti vücudum artık 16 kilo aldım daha fazla almak istemiyorum 🤦🏻‍♀️ Çirkinleştimde burnum kocaman oldu 😂 ilk 5 ay ne güzeldi herşey oysaki 😂 kız annenin güzelliğini alır diyolar ya sanırım bu gerçek 😂
35+2 oldum çok şükür sezeryana alınırsam 17 veya 20 günüm kaldı🙈 çantam hazır değil daha bu hafta halletmem lazımmm
Hayirli haberlerle.gel cnm cantanida bir an once hazirla bence ne olur ne olmaz

Doktorumun sabah whatsaba girdiğini gördüm mesj attım evimin yanındaki hastaneye acile gideyimmi yoksa muayene olduğum hastaneyemi gideyim diye acile git doktora görün nst de çekil dedi. Vitamin parol karışımlı serum bağladılar kan testi verdim geip enfeksiyonu varmış ama ilaç vermedi doktorunuz size uygun bir ilaç versin dedi nst de de 20-35 arasıydı sancılar doktoruma gönderdim ama henüz görmedi. Şimdi eve geldim dinleniyorum

Eklentiler

• 4B0CEFDF-E449-4DB7-BE06-A63047345BA3.webp
    4B0CEFDF-E449-4DB7-BE06-A63047345BA3.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın kızlar.
Hasta arkadaşlarım geçmiş olsun.
2020 yılı herkes icin çok güzel geçsin inşallah.
Bizim icin dün sıradan birgün idi.
Yılbaşı kutlamıyoruz.
Bugun eşim izinli malum, temizlik ve yemek işleriyle cebellesiyorum.
O da kızımızla oynuyor 🤗
Bir rüya gördüm öyle saçmaydı ki.
Güya doğum yapacagim, eve almaya gelmisler beni gorevliler. Eşim de ailesini yalova taraflarina götürmüş yani kimse yok bi ben varım. Spinal icin belden igne yapiyor bi bayan gram acimiyor. Alt taraf uyusmus bekliyoruz dr u. Içerisi mahşer yeri gibi. Kaza yapıp gelenlerle dolu heryer, cocuklar kan icinde serum baglanmis vs. Sular kesik, alt tarafi temizleyemedim, zaman var diye agdaya da gitmedim diyorum. Bi gorevli geliyor alt tarafi temizliyor ne alakaysa :D
Ayagima cakmak cakiyorum aaa hissediyorum ben ama diyorum. Anestesi dr u kiziyor bana,imkansiz diyor. Daha da uzun da bu kadari bile ne sacma yahu. Popom bayağı acikta kalmış demekki :D

Günaydın kızlar.
Yılbaşı kutlamıyoruz.
O da kızımızla oynuyor 🤗
Güya doğum yapacagim, eve almaya gelmisler beni gorevliler. Eşim de ailesini yalova taraflarina götürmüş yani kimse yok bi ben varım. Spinal icin belden igne yapiyor bi bayan gram acimiyor. Alt taraf uyusmus bekliyoruz dr u. Içerisi mahşer yeri gibi. Kaza yapıp gelenlerle dolu heryer, cocuklar kan icinde serum baglanmis vs. Sular kesik, alt tarafi temizleyemedim, zaman var diye agdaya da gitmedim diyorum. Bi gorevli geliyor alt tarafi temizliyor ne alakaysa :KK70:
Ayagima cakmak cakiyorum aaa hissediyorum ben ama diyorum. Anestesi dr u kiziyor bana,imkansiz diyor. Daha da uzun da bu kadari bile ne sacma yahu. Popom bayağı acikta kalmış demekki :KK70:
Bugün muayene olacaktın dimi cnm?

Mutlu yıllar arkadaşlar 😊

Yeni yıl yeni sabahtanGünaydınnlar ☺

Bende 35+2 deyim ve ütü çanta hazırlığında takılı kaldım 😅 biraz kırgınlık halsizlik var vücudumda, ertelesem mi bilemedim. 1-2 hafta daha beklerler heralde, yani umarım :)

Burun büyümesi ödemden çok oluyormuş hamilelerde ama geçiyormuş sonrasında ;)

Doktorumun sabah whatsaba girdiğini gördüm mesj attım evimin yanındaki hastaneye acile gideyimmi yoksa muayene olduğum hastaneyemi gideyim diye acile git doktora görün nst de çekil dedi. Vitamin parol karışımlı serum bağladılar kan testi verdim geip enfeksiyonu varmış ama ilaç vermedi doktorunuz size uygun bir ilaç versin dedi nst de de 20-35 arasıydı sancılar doktoruma gönderdim ama henüz görmedi. Şimdi eve geldim dinleniyorum
sancin cok cikmamis neyseki cnm ya dinlen bol bol grip gercekten cok kotu birsey gecmis olsun tekrardan
Günaydın kızlar.
Yılbaşı kutlamıyoruz.
O da kızımızla oynuyor 🤗
Güya doğum yapacagim, eve almaya gelmisler beni gorevliler. Eşim de ailesini yalova taraflarina götürmüş yani kimse yok bi ben varım. Spinal icin belden igne yapiyor bi bayan gram acimiyor. Alt taraf uyusmus bekliyoruz dr u. Içerisi mahşer yeri gibi. Kaza yapıp gelenlerle dolu heryer, cocuklar kan icinde serum baglanmis vs. Sular kesik, alt tarafi temizleyemedim, zaman var diye agdaya da gitmedim diyorum. Bi gorevli geliyor alt tarafi temizliyor ne alakaysa :KK70:
Ayagima cakmak cakiyorum aaa hissediyorum ben ama diyorum. Anestesi dr u kiziyor bana,imkansiz diyor. Daha da uzun da bu kadari bile ne sacma yahu. Popom bayağı acikta kalmış demekki :KK70:
Gunaydin cnm bizim için de siradan di vala kutlama filan yok ruyanda baya adrenalin doluymus 😂😂 sen ustunu fazla acmadan uyu bi daha😁😁

Back
X