- 13 Kasım 2019
- 120
- 92
- 98
- 33
Ben 32 haftalık raporum için gidicem ama 32+1de gidicem. Herhalde sıkıntı olmaz. Çünkü 32+0ım pazar gününe denk geliyor. Üç beş günün lafı yapılmaz herhalde dimi.Evet cnm ☺ ama seninkinin biraz gecikmesi lazımbana 19 temmuz demişti doktorum aslında. Ama gidemedim epeydir. Gittiğimde doğum işini de konuşacağım inşallah.
Yok ay hastaneden hastaneye değişiyor demek ki kirpikler rimelli dudaklar boyalı giriyorlar hep. Bende gidince sorcam doktora bakım benimki nasılmışameliyata girmeden sildiriyorlarmıs öyle dedıleray bılemedım bu işi
Trendyolda vardi önden düğmeli yarım kollu falan. O gecelik sabahlık takımları gercekten guzel degil ben de beğenmedimKızlar size bir şey sormak istiyorum. Hastanede giymek için gecelik sabahlık takımı bakıyorum ama hiç beğenmedim modelleri. Çok alaturka ve daha sonradan giyilemeyecek tarzda takımlar var. Hem şık hem modern bulabilen var mı
Ahahahaaa bende sadece 10'lu zıbın 2 tshirt aldimHenuz 1 cop almamis olarak rekor kirmaktayim sanirim
O kadar haklisiniz ki. Her zman birilerinin isimlerinin koyulmasından nefret ederim. Bide benim bebeler basta üçüzdü üçüne de kiz demislerdi kayinbabam illa biri Eylül olcak diye tutturdu. Dedim inatta olsa k.bakma ama koymam. Ben bu cocuklara kolay sahip olmadım ve bu karar kocamla beni ilgilendirir. Neyseki bebeler erkek oldu da kurtuldum. Ama tabi smdide erkeklerimin ismini begenmiyor kendisi bi arastiracakmis felan. Kendi kendine hayaller kuruyor hepIste oda kaynanamin umdugunu dusunuyor.
Bende aileden bir isim koymak, rahmetli olan birinin ismini koymak veya anne baba isminin koyulmasindan hic hoslanmam aslinda.
Hayir yinede taaa en basinda ben bu isimi uygun buluyorum deseydi kabul ederdim esimi kirmamak icin
Ama hic dile getirmedi iste simdide o isimi istiyo
Insallah hayirlisiyla pes eder
bendede var cnm saglık ocagında sordum normal dediler hareket edince geçer dedilrr ki öylede oluyorArkabende daşlar merhaba,
Özellikle bir kaç haftadır ellerimde inanılmaz derecede uyuşma oluyor, geceleri uyandığımda resmen parmaklarımı kipirdatamiyorum aşırı ağrı, şişlik ve uyuşma oluyor, sabah uyandığımda ise ellerimi bir süre aç kapa yapamıyorum, benim gibi bu şikayetleri yaşayan var mı?
Ahahahaaa bende sadece 10'lu zıbın 2 tshirt aldimBide benimki ikiz yani ne zman gelecegi belli olmayan cinsten
Eylul yine guzelmis canim ya, banada boyle bi isimle gelseler basim gozum ustuneO kadar haklisiniz ki. Her zman birilerinin isimlerinin koyulmasından nefret ederim. Bide benim bebeler basta üçüzdü üçüne de kiz demislerdi kayinbabam illa biri Eylül olcak diye tutturdu. Dedim inatta olsa k.bakma ama koymam. Ben bu cocuklara kolay sahip olmadım ve bu karar kocamla beni ilgilendirir. Neyseki bebeler erkek oldu da kurtuldum. Ama tabi smdide erkeklerimin ismini begenmiyor kendisi bi arastiracakmis felan. Kendi kendine hayaller kuruyor hepyazik
Benim doktorumda muzu cok tuketme demistiValla ben max 2 muz ve akşam çilek elma yada armut krışık tabak yapıp yiyordum bugun kontrolde doktorum meyve gunde 2 tane ye azalt dedi . İşte bir muz bir elma yada bir muz akşm armut gibi
Canık ben de her gün portakal muz elma kivi yiyiyordum . Ama zararlı olduğunu okudum sanki fazla tüketiyormuşum gibi geldi . Özellille portakal zararlıymış . İyi bir şey yapıyorken kötümü yapıyorum acaba
Benim doktorumda muzu cok tuketme demisti
Yani ye ama hergun olmasin iki uc gune bir pek masum degil seker acisindan demisti
Bende simdilik portakalda kaldim sabit olarak yaninada ek olarak cilek olabilir karpuz olabilir nebilim mango bile oluyo ama abartiya gitmiyorum
Benim yemek olarak iştahım pek yok günün orta saatlerinde meyve yiyiyorum 4 meyve yemiş oluyorum . Bunların içinde portakalda var , fruktoz seviyesi çok yüksekmiş bebekte şeker olma ve tombik olma olasılığını artırıyormuş . Diğer meyvelerle birlikte bebeģi şekere boğdum gibi hissettim çok üzüldüm
Kızlar bugün kontrole gittim.27+4 üm bebiş 1100 gr 30 cm olmuş. Birde eşim giremedi kontrole video çektirdi doktor. Şeker ölçümüm açlık 99 çıktı biraz yüksek diğeri normal 127 çıktı. Sadece karbonhidrat tüketme ve beyazlardan uzak dur meyvede günde 2 taneden fazla yeme dedi. Birdahaki ay kontrole çağırdı herşey normal benim kızda baş aşağıdaymış bu arada daha kaç kere döner korkma dedi. Birde demiri düşük çıkanlar günde iki kez keçi boynuzu pekmezi yesin birer tatlı kaşığı. Demir ilacından daha etkili kesinlikle tavsiye ederim. İçemem derseniz sütle karıştırın muhakak için . Yatmadan içerseniz ikincisini gece tokta tutuyor ...
Gel bacım biz birlikte dertleşelimAhahahaaa bende sadece 10'lu zıbın 2 tshirt aldimBide benimki ikiz yani ne zman gelecegi belli olmayan cinsten
Ben kent düşünüyordum ama hem uzak hem koronalı var diye egepol düşünüyorum şuan hem evime yakın ama fiyat bilmiyorum özel muayeneye gidiyorum o doktorumla halledicez herşeyiİzmir de hastahane. Unutmuşum söylemeyi
Aldiklarini kargolasinlar canim, zor bisey degilkiGel bacım biz birlikte dertleşelimşimdi diyeyim siz diyin haksızsın. Bebişler tuttu çok şükür yarabbim. Kayınvalidem tutturdu 6 ayı çıkmadan bir şey almayın benim canııımm kocamda aaa evet allah korusun ya bir şey olursa 6 aya bir girelim dedi. Ya sabır ya Allah neyse şubat tatilinde eşim ailesinin yanına gitti annemler bize geldi. Annem iki parça pijama almış birde mama önlüğü anneannem bizi çok seviyor yazanlardan. Eşim geldi annemler bir hafta daha kaldı. Annemler daha gitmeden bir baktım fotolar geliyor ben şok bu ney bize alma dedi sen git civilden al gel. Onlu takım, battaniye, reflü yatağı, ağız bezi, alt açma bezi hepsi çok minnoş o ayrı bana pijama alacakmış, daha önceden eşime demiş. Allah razı olsun eşim, kendi istediğini alır sen onu alma demiş annem ondan gördü durur mu o da eve gider gitmez ertesi gün gidip almış. Havlularını pike takımını kadına yapsın diye vermiş biz kaldık mı böyle. Hayır sonra yine kayınvalidem diyor ki almayın erken annemde biz aldık siz üç beş şey alın tamam yeter korona çıktı şimdi aldıkları ile oturup evcilik oynasınlar haftaya kontrol günümde gidip alıp geleceğim. Onlarda yollar açılır gelince getirirler ya heran doğarsa korkusu var zaten. Ben erken gelmeye karşı önlem alayım onlarınki ile bayağı bir şey oluyor. Zaten kişisel bakım falan onları aldık.
Lcw, hm, koton candir ama zara heyecandirben geçen gün lcw den yüklü miktarda alışveriş yaptım, ne de olsa 180 gün içinde iade hakkı var diye.korona bitince gider mağazadan değiştiririm. ne de olsa her anne lcw den alışveriş yapıyor, çek verselerde skıntı olmaz diye düşündm..
Evet korona çok sıkıntı bende değiştirirdim genel bir hastahaneye gidiyor olsaydım. Ki bende şuan kan uyuşmazlığı aşısı olmam için ege uni. Aşı almam gerekiyor sosyal güvencemle almak istiyorsam ama gitmek istemiyorum doğumdan sonra da yapılabiliyormuş o zamanı bekleyeceğim. Özel hastahaneler de fiyatlar o aşı için fazla bu arada onunda bilgisini vereyim 450 TL dendi banaBen kent düşünüyordum ama hem uzak hem koronalı var diye egepol düşünüyorum şuan hem evime yakın ama fiyat bilmiyorum özel muayeneye gidiyorum o doktorumla halledicez herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?